Στη νέα ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Βαμβακούση την παράσταση έκλεψε το μικρό «Ντανάκι»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη νέα ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Βαμβακούση την παράσταση έκλεψε το μικρό «Ντανάκι»

«Πώς μεγάλωσε έτσι η μικρή» σχολίασαν οι followers του ζευγαριού βλέποντας τη μικρή Ουρανία - Μαρία να κάνει τα πρώτα της «βήματα» στη θάλασσα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μαζί με την κόρη τους Ουρανία - Μαρία (όπως θα είναι το όνομα που θα πάρει) απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Σκιάθο, τον τόπο καταγωγής του Ντάνου στον οποίο δραστηριοποιείται και επαγγελματικά.

Στην ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις του στο νησί ο Ντάνος - όπως τον μάθαμε μέσα από το Survivor το 2017 - μαζί με τη σύζυγο και την κόρη τους απολαμβάνουν τις βουτιές και το παιχνίδι στη θάλασσα.

Το «Ντανάκι» μεγάλωσε!

Στη νέα ανάρτηση λοιπόν, του Γιώργου Αγγελόπουλου από την παραλία, την παράσταση «έκλεψε» η μικρή Ουρανία - Μαρία, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά και μάλιστα, όπως είπαν οι περισσότεροι, δείχνει έτοιμη να κάνει τα πρώτα της βήματα, με τη βοήθεια της μαμάς και του μπαμπά της.

https://www.instagram.com/reel/C-GcHk6tRjw/

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις τα πιο ωραία σχόλια που έγιναν στην ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου, όπως και την «αγάπη» της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία βλέποντας το μικρό «Ντανάκι» σχολίασε με πολλές καρδούλες.

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο ερχομός της κόρης του είναι η πιο μεγάλη ευτυχία που έχει ζήσει μέχρι σήμερα. Μην ξεχνάμε ότι η μικρούλα γεννήθηκε λίγους μόνο μήνες μετά τον χαμό της μητέρας του, της κυρίας Ουρανίας, που έφυγε από τη ζωή ηττημένη από τον καρκίνο.

Ο ίδιος λοιπόν, μιλώντας τον Μάιο στον Τάσο Ιορδανίδη και την εκπομπή Μπαμπά - δες είχε πει για την Ουρανία - Μαρία:

«Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι η κόρη μου. Κάθε φορά που την κρατάω νιώθω ότι είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει και με αξίωσε ο Θεός να κάνω. Η μεγαλύτερη ήττα, είναι ότι δεν την έκανα νωρίτερα, για να το ζήσω και ενδεχομένως να ερχόταν κι άλλο παιδάκι. Δεν ξέρω, δεν βιάζομαι. Όσο υπάρχει το παιδί εγώ δεν κουράζομαι, δεν νυστάζω το ίδιο, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Είναι κολλημένη στο μυαλό μου όλη μέρα και όλη νύχτα».

https://www.instagram.com/p/C6oL-W1t-ti/

Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που αισθάνομαι για την κόρη μου. Εύχομαι να είμαι γερή κι εγώ για να της σταθώ. Κάθε μέρα με κάνει να σκέφτομαι την επόμενη ή την προηγούμενη μέρα για άλλον λόγο.

H βίλα «Ουρανία»

Το ζευγάρι βρέθηκε από νωρίς στη Σκιάθο, όχι μόνο για να κάνει διακοπές ή για να «τρέξει» την επιχείρηση με θαλάσσια σπορ που έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος εκεί αλλά και για να κάνουν ένα νέο επαγγελματικό βήμα δημιουργώντας έναν ξενώνα αφιερωμένο στη μαμά του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η βίλα «Ουρανία» στη Χώρα της Σκιάθου αν και έγινε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, όπως είχε αναφέρει σε stories της η Δήμητρα Βαμβακούση, χωρίς ιδιαίτερη διαφήμιση από εκείνη και τον Ντάνο κατάφερε να έχει πάρα πολλές κρατήσεις.