Μαρίνα Σάττι: Η ανανεωμένη εμφάνιση στην «Ταράτσα του Φοίβου» και η μαγική ερμηνεία του «Αχ Θάλασσα»

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η ερμηνεία του τραγουδιού που ανατριχιάζει και ο κούκλος σύντροφός της που ήταν και πάλι στο πλευρό της.

Η Μαρίνα Σάττι είναι αναμφίβολα από τα πρόσωπα της σεζόν κι όχι αδίκως. Η συμμετοχή της στη Eurovision σχολιάστηκε τόσο πολύ που έγινε viral σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ η ίδια κέντρισε τα βλέμματα και σχολιάστηκε αρκετά όταν χασμουρήθηκε στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Ούσα στο προσκήνιο της showbiz, η εμφάνιση της τραγουδίστριας το βράδυ της Τετάρτης δε θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητη και ασχολίαστη, τόσο για την ερμηνεία της όσο και για το στιλ της.

Η Μαρίνα Σάττι συμμετείχε στην «Ταράτσα του Φοίβου» στο θέατρο Άλσος και ξεσήκωσε το κοινό της, το οποίο κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της δεν σταμάτησε να την χειροκροτά και να τραγουδάει μαζί της τις επιτυχίες της, όπως το «Lalalala» και «Το Ζάρι».

Ωστόσο, η πιο μαγική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η τραγουδίστρια ερμήνευσε στη σκηνή του θεάτρου το τραγούδι «Αχ Θάλασσα», που έχει αφιερώσει στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο καιρό.

Μαρίνα Σάττι: Νέα συναυλία στην Αθήνα μετά τα απανωτά sold out, στις 8 Σεπτεμβρίου

Το ανανεωμένο της look

Γι’ αυτή την εμφάνισή της, η Μαρίνα Σάττι επέλεξε να φορέσει ένα ασύμμετρο φόρεμα με έναν ώμο σε φούξια χρώμα με κάποιες λεπτομέρειες από δαντέλα στο μπούστο. Το έντονο φούξια φόρεμα αναδείχθηκε χάρη στην ασύμμετρη λαιμόκοψη, ενώ το συνδύασε με μαύρες γόβες με έντονη μύτη, τονίζοντας τα καλλίγραμμα πόδια της.

Το ρούχο αγκάλιαζε υπέροχα το σώμα της τραγουδίστριας, αναδεικνύοντας τον σωματότυπό της.

Στο πλευρό της ο σύντροφός της

Στο θέατρο βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Χρήστος Λούλης, η Τραϊάνα Ανανία, αλλά και ο σύντροφος της Μαρίνας Σάττι, Ορέστης Καραγιάννης.

Ο 37χρονος σύντροφός της, που δείχνει να τη στηρίζει σε όλα τα βήματά της, βρισκόταν το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο Άλσος, απολαμβάνοντας τη Μαρίνα από τις πρώτες σειρές.

Ο σύντροφος της τραγουδίστριας είναι χαμηλών τόνων, όπως αναφέρουν άτομα που τον γνωρίζουν, εργάζεται σε κεντρικό δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι και έχει ειδίκευση σε ζητήματα που αφορούν το real estate, με τους πελάτες του να μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Παρόλο που η τραγουδίστρια προσπάθησε να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν τα κατάφερε. Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision και αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, το ζευγάρι προσπαθεί να μένει μακριά από τα βλέμματα της δημοσιότητας και ο ίδιος ο σύντροφός της είναι άνθρωπος χαμηλού προφίλ.

Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου που γνωστοποίησε λεπτομέρειες για τον 37χρονο δικηγόρο. Μάλιστα ο Ορέστης Καραγιάννης είναι κολλητός φίλος του αδελφού της Κατερίνας Καινούργιου, Πάνου Καινούργιου. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της σχέση τους, ο ίδιος διέγραψε τους λογαριασμούς του στα social media.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης