Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μετά τα MAD VMAs και ο λόγος που ξαφνιάστηκαν οι followers της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μετά τα MAD VMAs και ο λόγος που ξαφνιάστηκαν οι followers της

Η Μαρίνα Σάττι βραβεύτηκε για πρώτη φορά στα Mad VMAs αλλά το σχόλιο που δέχτηκε από την Αθηναΐδα Νέγκα λίγο πριν παραλάβει το βραβείο της, ήταν αυτό που έγινε viral για λάθος λόγους.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν, όπως γίνεται κάθε χρόνο, τα μουσικά βραβεία Mad VMA. Aνάμεσα στους καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν ήταν για πρώτη της φορά και η Μαρίνα Σάττι.

H Αθηναΐς Νέγκα «βράβευσε» τη Σάττι με ένα αχρείαστο σχόλιο στα MAD VMA: Δίκαια αμήχανη η Μαρίνα

Η 37χρονη τραγουδίστρια μετά την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision με το ZARI απέκτησε ακόμη περισσότερους fans και κάπως έτσι κέρδισε και στα MAD VMAs το βραβείο για τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη.

Η στιγμή της βράβευσής της έγινε viral, για όλους τους λάθος λόγους βέβαια, μιας και η Αθηναΐς Νέγκα που θα της το απένειμε, προτού ανακοινώσει το όνομά της είπε την εξής φράση: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον καλύτερο Pop Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα, έλα!».

Η Μαρίνα Σάττι παρέλαβε το βραβείο της με κάποια αμηχανία αλλά σαφώς ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξή του, αφού αυτός ήταν ο λόγος που κέρδισε και το συγκεκριμένο βραβείο.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για μια εγκυμοσύνη μετά τα Mad VMAs 2024 κι όλοι αναζητούν τους πιθανούς γονείς

Η ανάρτηση της Σάττι μετά τα βραβεία MAD και ο λόγος που προκάλεσε σε πολλούς απορία

Η Μαρίνα Σάττι έκανε λοιπόν, μια ανάρτηση με ένα άλμπουμ φωτογραφιών από την ημέρα των βραβείων γράφοντας στους followers της τα εξής:

«Πρώτη μου φορά που κερδίζω βραβείο. Βραβείο «καλύτερου pop καλλιτέχνη»…ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, πιο μεγάλη σημασία έχει ότι αυτό το βραβείο μου το δώσατε εσείς, με την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα - χωρίς εσάς θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Συνεχίζουμε και σύντομα έρχονται κι άλλα».

https://www.instagram.com/p/C8e3a6Ri7GA/

Αυτό που παραξένεψε τους fans της βέβαια, ήταν το γεγονός πως επέλεξε να βάλει πρώτη ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε αυτήν στην οποία φαίνεται καθαρά και η Αθηναΐς Νέγκα. Θα μπορούσε να έχει βάλει για παράδειγμα - και μετά τα όσα ειπώθηκαν από την δημοσιογράφο - την δική της φωτογραφία μόνο με το βραβείο, όπως έκανε αν δεις την 5η κατά σειρά φωτογραφία στην ανάρτησή της.

Η «απάντηση» στην Νέγκα

Η Μαρίνα Σάττι μάς έχει συνηθίσει στο να μην απαντάει άμεσα σε όσα σχόλια γίνονται για εκείνη.

Μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision και τα όσα είχαν πει τόσο για το τραγούδι της, όσο και για την παρουσίασή του στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού αλλά και το χασμουρητό της κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της συμμετοχής του Ισραήλ, η ίδια προτίμησε να μην απαντήσει ξεχωριστά σε όσους την είχαν κρίνει, παρά δήλωσε πως έκανε ότι καλύτερο μπορούσε στον διαγωνισμό και το χασμουρητό ήταν μια άτυχη στιγμή, με την οποία δεν ήθελε να προσβάλλει κάποιον. Βέβαια, ανάμεσα στα νέα τραγούδια που κυκλοφόρησε υπάρχει κι ένας στίχος ή και δύο που «απαντούν» έμμεσα σε όλους.

Άκουσαν το demo κι είπαν όλοι flop, flop flop. Tι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα...

Η Μαρίνα σας πήγε τάπα. Copyright στο -τατατατατα...ταπα.

Κάπως έτσι, η τραγουδίστρια και αυτή την φορά δεν θέλησε όπως είδαμε να απαντήσει ευθέως στο σχόλιο της Αθηναΐδας Νέγκα. Βάζοντας ωστόσο, πρώτη την φωτογραφία που φαίνονται κι οι δυο μαζί χαμογελαστές ίσως η Μαρίνα Σάττι ήθελε να στηρίξει αυτό που έγραψε και στη λεζάντα. Δεν έχει σημασία αν η δημοσιογράφος συμφωνεί ή όχι μαζί της, το πιο σημαντικό απ' όλα είναι πως η αγάπη του κόσμου της έφερε αυτό το βραβείο.

satti-(2).jpg