«ΚΙΠΑΤΣΑΟ» είπε η Μαρίνα Σάττι ακόμα και στην κόντρα της με την Έφη Θώδη και έγινε πάλι viral

Γεωργία Βλαχοπούλου
«ΚΙΠΑΤΣΑΟ» είπε η Μαρίνα Σάττι ακόμα και στην κόντρα της με την Έφη Θώδη και έγινε πάλι viral

«To plot twist του αιώνα» έγραψαν όσοι είδαν την Έφη Θώδη να ανεβαίνει στην σκηνή μαζί με την Μαρίνα Σάττι στην συναυλία της στην Τεχνόπολη.

Κάποιοι υποστηρίζουν πως στη ζωή υπάρχει για όλα η κατάλληλη ώρα. Αυτό φαίνεται να ισχύει 100% στην περίπτωση της Μαρίνας Σάττι, για την οποία η κατάλληλη ώρα να βρεθεί στην Eurovision και να απογειωθεί καλλιτεχνικά ήταν όπως όλα δείχνουν τώρα, φέτος.

Η Μαρίνα Σάττι και το ZARI μπορεί να πήραν την 11η θέση στον μουσικό διαγωνισμό, όμως η ίδια έχει εκτοξευθεί στο Νο1 στις καρδιές των fans της. Μετά την Μάντισσα, η Σάττι είχε αποκτήσει σίγουρα το δικό της φανατικό κοινό. Αυτό που συμβαίνει ωστόσο, από την Eurovision και μετά είναι το κάτι άλλο.

Από πού να ξεκινήσει κανείς; Από το πόσο viral έγινε το ZARI όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη; Από το ότι το EP που κυκλοφόρησε μετά τη συμμετοχή της με τίτλο Π.Ο.Π και τραγούδια με αμιγώς ελληνικούς στίχους μπήκε στο Top 10 του UK Albums Chart ή από το ότι για να βρεις εισιτήριο για κάποια συναυλία της θα πρέπει με το που ανοίξει η προπώληση να είσαι online και έτοιμος/η για «μάχη», γιατί όλες οι συναυλίες της γίνονται αμέσως sold out;

Και πώς να μην είναι sold out όταν οι συναυλίες της κρύβουν πολλές εκπλήξεις όπως αυτή που είδαμε χθες.

https://www.instagram.com/p/C81n_B-ihn-/

Έφη Θώδη και Μαρίνα Σάττι μαζί στη σκηνή και καμία κόντρα δεν υπάρχει πια!

Το βράδυ της Τρίτης 3 Ιουλίου η Μαρίνα Σάττι έδωσε την 2η συναυλία της (είχε δώσει στην στην Αθήνα και την Τεχνόπολη μετά την επιστροφή της από την Eurovision και την περιοδεία της στη Γαλλία.

Εκεί η Σάττι επιφύλασσε μια έκπληξη στον κόσμο που την παρακολουθούσε, αφού προς το τέλος του MIXTAPE της εμφανίστηκε live στη σκηνή η Έφη Θώδη.

H εμφάνιση της Θώδη on stage ήταν για πολλούς fans της Σάττι άκρως απρόσμενη μιας και η τραγουδίστρια των δημοτικών τραγουδιών δεν είχε πει και τα καλύτερα τον περασμένο Μάρτιο για την 37χρονη και το τραγούδι με το οποίο συμμετείχε στην Eurovision.

«Κυρία Έφη νομίζω ότι τα κανάλια θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά μας αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ. Είστε έμπνευση. Σας ευχαριστούμε για όλα» είπε η Μαρίνα Σάττι στην Έφη Θώδη με εκείνη να της απαντά «Μαρίνα Σ' αγαπώ».

Η Μαρίνα Σάττι ωστόσο, είχε προσθέσει στο MIXTAPE (ένα τραγούδι στο νέο της άλμπουμ διάρκειας 10 λεπτών με στοιχεία από γνωστά και άγνωστα τραγούδια) κι ένα κομμάτι από το τραγούδι «Γλύκα γλύκα» της Έφης Θώδη, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο «ειρήνη» μαζί της πολύ νωρίτερα από τη συναυλία αυτή.

Η εμφάνιση επομένως, των δύο γυναικών μαζί στην ίδια σκηνή δεν θα έπρεπε να προκαλέσει τόση εντύπωση. Άλλωστε, στην 1η συναυλία της στην Τεχνόπολη στις 26 Ιουνίου η Μαρίνα Σάττι είχε σαν guest καλεσμένο τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος συμμετέχει και αυτός στο MIXTAPE.

https://www.instagram.com/reel/C8sOj2RA-AE/

Τα επικά σχόλια για την εμφάνιση της Θώδη

Αυτή η συμφιλίωση πάντως ανάμεσα σε Σάττι και Θώδη έγινε αμέσως viral με τα σχόλια σε Instagram και TikTok να είναι επικά.

Η Μαρίνα Σάττι πάντως, με αυτήν της την κίνηση - το να συνεργαστεί δηλαδή με την Έφη Θώδη και να εμφανιστούν μαζί live - έδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι υπέρμαχος της φράσης «η μουσική ενώνει» και πως το μόνο «ΚΙΠΑΤΣΑΟ» που είπε ήταν στα αρνητικά vibes και την τοξικότητα.