2 αινιγματικά ζευγάρια στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, ένας Youtuber και 2 ακόμη έκπληξεις στο καστ

Κατερίνα Μπούσιου
2 αινιγματικά ζευγάρια στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, ένας Youtuber και 2 ακόμη έκπληξεις στο καστ

Μελέτης Ηλίας και Μαρία Κίτσου στην πρώτη τους φωτογραφία ως ζευγάρι Μοντιλιάνι. Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά έχει αρκετές ακόμη εκπλήξεις. 

Δεν μας έχουν αποκαλυφθεί όλα τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στον δεύτερο κύκλο της Μάγισσας 2 ή Μάγισσας Φλεγόμενης Καρδιάς, αλλά υπάρχουν κάποιες αναρτήσεις από τα γυρίσματα που ήδη μας δείχνουν τα new entries στη νέα και εντελώς διαφορετική ιστορία της δεύτερης σεζόν.

Επίσημα όμως, έχουμε ένα ακόμη στοιχείο με τα πορτραίτα των 2 ζευγαριών της Μάνης που θα μας απασχολήσουν με τα μυστικά τους και κυρίως τις κόντρες τους. Ο Μελέτης Ηλίας έχει βλέψεις εξουσίας, ενώ η ζωή της Μαρίας Κίτσου παίρνει μία περίεργη τροπή μετά την μετακόμιση στη Μάνη.

Ο δικαστής Τζουζέπε και ο γοητευτικός διοικητής

Η Μαρία Κίτσου και ο Μελέτης Ηλίας είναι το κεντρικό πρωταγωνιστικό ζευγάρι της Μάγισσας Φλεγόμενη Καρδιά και πριν τους δούμε να έρχονται σε μία αντίθεση μεταξύ τους λόγω διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και αργότερα λόγω μαγείας, θα τους δούμε πώς θα λειτουργήσουν στο γενικότερο περιβάλλον της Μάνης. Τότε που υπήρχαν Λασκαραίοι και Γερακάρηδες, αλλά όχι στη μορφή που τους γνωρίσαμε φέτος. Σήμερα δημοσιοποιήθηκε και το πρώτο επίσημο πορτραίτο τους.

Επιβλητικοί και διαφορετικοί οπτικά και οι δύο.

Τα πρώτα επεισόδια στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Οι πρόγονοι Θεοφανώς - Κυπριανής και ο κληρονόμος

1722847936972-761721534-meletiskitsou.jpg

Βρισκόμαστε στο 1710 και στην Ενετοκρατούμενη Μάνη με τον φτερωτό λέοντα, σύμβολο της θαλασσσινής πολιτείας να κυριαρχεί. Η Πανδώρα Μοντιλιάνι που θα υποδυθεί η Μαρία Κίτσου είναι Ελληνίδα με καταγωγή από την Πάργα, η οποία παντρεύτηκε τον δικαστή (ρέκτορα θα ακούσουμε να τον αποκαλούν) Τζουζέπε Μοντιλιάνι που υποδύεται ο Μελέτης Ηλίας.

Η μετάθεση εκείνου στο Πόρτο Κάγιο θα δυσαρεστήσει και τους δύο. Ο μεν πρώτος γιατί έχει βλέψεις εξουσίας και επιθυμεί κάποια στιγμή να υπηρετήσει στο πλευρό του Δόγη στη Βενετία, η δε δεύτερη γιατί βρίσκεται ξαφνικά σε μία άγνωστη περιοχή. Είναι όμως και ο τόπος που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα. Και σίγουρα θα παίξει σε αυτό ρόλο η μυστηριώδης Λεώνη την οποία θα υποδυθεί η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η Γιούλικα Σκαφιδά θα είναι το αντίπαλο δέος της Μαρίας Κίτσου στη Μάγισσα 2; Ο μεταφυσικός ρόλος

Με τέτοια επαγγελματική φιλοδοξία που διακατέχει τον δικαστή, σίγουρα θα κάνει εχθρούς. Εικάζουμε ότι μπορεί να είναι ο Σίλβιο Εσπόζιτο τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Κατέχει τη θέση του Ενετού διοικητή του Πόρτο Κάγιο. Ένας ήπιος στρατιωτικός που δεν έρχεται σε κόντρα με τους Μανιάτες, αντίθετα τους συμπεριφέρεται με σεβασμό. Σύζυγός του είναι η Ρενάτα Εσπόζιτο (Έλενα Σαλαμπάση), Ελληνίδα από την Κεφαλλονία με αριστροκρατική καταγωγή. Οι Μανιάτες την αγαπούν όπως και τον σύζυγό της.

Γενικά αυτά τα δύο ζευγάρια, ενώ φαίνεται πως με κάποιον τρόπο θα συμπορευτούν, διακρίνουμε παράλληλα πως είναι και πολλά αυτά που του χωρίζουν.

papageorgiou.jpg

Οι πιστοί τηλεθεατές της Μάγισσας από την πρώτη σεζόν περιμένουν πάντως με αγωνία για τα όσα θα συμβούν και ενθουσιάστηκαν με την πρώτη επίσημη φωτογραφία από τη σειρά.

Ανάμεσά στο καστ, βρίσκουμε επίσης, τους προγόνους των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων. Δηλαδή στην ουσία τους προπάππους του Γιώργου Γάλλου και του Τάσου Νούσια. Στην πρώτη περίτπωση είναι ο Γιάννης Ποιμενίδης ως Νικήτας Λάσκαρης και μοράζεται τον πύργο του με τους Ενετούς. Συγκάτοικοι προβλέπονται να είναι το ζεύγος Μοντιλιάνι.

https://www.instagram.com/p/C-KeeWEIHz2/

Πρόγονος του πειρατή Γερακάρη, είναι ο Μήτρος τον οποίο θα υποδυθεί ο Σπύρος Τσεκούρας. Είναι πειρατής, αλλά όχι τόσο αδίστακτος όσο αργότερα ο Τάσος Νούσιας και έχει ανοίξει ένα καπηλειό στο Πόρτο Κάγιο. Έρχεται συχνά σε επαφή με τον Σίλβιο. Φυσικά αναμένεται να ξεσπάσει μία πρώτη κόντρα ανάμεσα στον Νικήτα Λάσκαρη και τον Μήτρο Γερακάρη. Για να μη ξεχνιόμαστε καθώς αυτή η κόντρα είχε υπονοηθεί πως κρατούσε για χρόνια.

Υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι χαρακτήρες οι οποίοι θα μας συστηθούν σταδιακά πριν φτάσουμε στην πρεμιέρα της σειράς τον Οκτώβριο. Είναι καταρχάς ένας γνωστός μας και ως Youtuber, ο Jack Lope ο οποίος έκανε και μία ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram για να μας δείξει μία μέρα του στα γυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/C-LJ6u0M2Dy/

Θα δούμε όμως και τον ηθοποιό Νίκο Βατικιώτη. Γνωστό μας και από τη συμμετοχή του στον Έρωτα Φυγά ως ο Θύμιος και έμπιστος του Σταύρου Ζαλμά.

https://www.instagram.com/p/C97nTbpIZ1W/

Έχουμε μία ακόμη προσθήκη στο καστ με έναν επίσης γνωστό μας ηθοποιό τον οποίο συναντήσαμε για λίγα επεισόδια στις Ψυχοκόρες. Καθόλου όμως δεν τον αγαπήσαμε ως ρόλο. Είναι ο Λούης (Τάσος Δέδες) ο οποίος προσπάθησε να σκοτώσει τη Φρόσω και τελικά δολοφόνησε τον Νάτση. Μας έδωσε και εκείνος ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα. Φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι πειρατής και προφανώς στο πλευρό του Μήτρου Γερακάρη.

https://www.instagram.com/p/C9nW3IKMq3I/