Πριν μας πει «Καλημέρα» από τον ΣΚΑΙ, η Φαίη Μαυραγάνη έκανε ένα ταξίδι ζωής με τα παιδιά της

Κατερίνα Μπούσιου
Πριν μας πει «Καλημέρα» από τον ΣΚΑΙ, η Φαίη Μαυραγάνη έκανε ένα ταξίδι ζωής με τα παιδιά της

Επίσημα πλέον ανακοινώθηκε πως η Φαίη Μαυραγάνη αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, στην ουσία στη θέση που παλαιότερα είχε σε αυτή τη ζώνη ο Γιώργος Αυτιάς. 

Εδώ και 11 χρόνια από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΙ, μας καλημέριζε ο Γιώργος Αυτιάς. Μετά την εκλογή του ως Ευρωβουλευτής και ενώ ήδη υπήρχε η φημολογία για μεταγραφή της Φαίης Μαυραγάνη στο κανάλι, όλα αλλάζουν στον τομέα της ενημέρωσης. Και επίσημα πλέον η παρουσιάστρια θα μας λέει «Καλημέρα» από τον ΣΚΑΙ και μάλιστα από τα χαράματα, αναλαμβάνοντας όλη την πρωινή ζώνη.

Πριν όμως κάνει πρεμιέρα στο νέο της επαγγελματικό της εγχείρημα, έκανε ένα ταξίδι ζωής στο Seatle των ΗΠΑ. Στην κοιτίδα της τεχνολογίας, αλλά και εκεί που βρίσκεται ένα σημαντικό κομμάτι της οικογένειάς της.

Η έκπληξη στον 12ο χρόνο και το ταξίδι χωρίς τον Νίκο Μάνεση

Το Στούντιο με θέα στον ΑΝΤ1 είναι μία εκπομπή που θα αφήσει το αποτύπωμά της στη Φαίη Μαυραγάνη. Επέστρεψε στο κανάλι όπου ξεκίνησε την καριέρα της και στην εκπομπή με τον ίδιο τίτλο κατά το παρελθόν, η οποία υπήρξε καρμική για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση.

https://www.instagram.com/p/CtEHb0IoLCD/

Ποιες παρουσιάστριες έκαναν «χρυσές» μεταγραφές και ποιες έμειναν χωρίς τηλεοπτική στέγη

Μετά από δύο χρόνια, η Φαίη Μαυραγάνη ανοίγει έναν νέο κύκλο στην επαγγελματική της ζωή με την μεταγραφή της στον ΣΚΑΙ, αναλαμβάνοντας την ανανεωμένη 12η σεζόν της πρωινής ενημερωτικής ζώνης. Όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του το κανάλι του Φαλήρου η εκπομπή της θα λέγεται «Καλημέρα»: «Δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στην κοινωνία, ερευνώντας θέματα με πρωταγωνιστή τον ή/την πολίτη. Εκεί όπου η καρδιά της ενημέρωσης χτυπά δυνατά. Επικαιρότητα, ειδήσεις πριν γίνουν viral στο διαδίκτυο, καλεσμένοι που έχουν κάτι σημαντικό και χρήσιμο να πουν. Παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Η οικονομία αλλιώς»

Η εκπομπή η οποία θα ξεκινά στις 05.30 το πρωί, θα κάνει πρεμιέρα προς τα τέλη Ιουλίου, όπως παραδοσιακά συμβαίνει κάθε χρόνο.

https://www.instagram.com/p/C9cq5ifI33R/

Πριν όμως ξεκινήσει, έφυγε όσο μακριά μπορούσε για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Δεν ήταν τυχαίος ο προορισμός της. Μας το εξήγησε η ίδια με ανάρτησή της καθισμένη στο μπαλκόνι μίας κατοικίας στο Seatle: «Τρίτη φορά στο Seattle, μία με Λυδία, δύο με Φώτη, ο Νίκος δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να ακολουθήσει σε ένα τόσο μακρινό ταξίδι. Μάλλον το λες σχεδόν στην άλλη άκρη του κόσμου, πάνω από Ευρώπη, Ατλαντικό, Γροιλανδία, Καναδά και άφιξη μετά από πολλές ώρες στην πόλη όπου γεννήθηκαν η Boing, η Αmazon, η Microsoft και τα Starbucks, λίγο πιο κάτω από την Αλάσκα. Ταξίδι όμορφο και συνάντηση ζωής κάθε φορά με τον αδελφό της μαμάς μου, τον αγαπημένο μου θείο Νίκο. Καύσωνα βρήκαμε και εκεί και σε καύσωνα επιστρέψαμε».

https://www.instagram.com/p/C9ZTtnnoAvz/

Η Λυδία και ο Φώτης είναι φυσικά τα δύο παιδιά της δημοσιογράφου από τον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση, τα οποία τη συνόδεψαν σε αυτό το ταξίδι. Αλλά χωρίς να μας τους αποκαλύπτει.

Η 20χρονη κόρη της σπουδάζει animation, ενώ ο 14χρονος γιος της Φώτης θα είναι μαθητής από του χρόνου στη Γ' Γυμνασίου. Κανείς από τους δύο όπως εκείνη είχε δηλώσει πριν ένα χρόνο στο The2night Show δεν θέλει να γίνει δημοσιογράφος όπως οι γονείς τους: «Η Λυδία όταν ήταν μικρή, την είχα πάρει στη δουλειά και την έβαλα στο τραπέζι των ειδήσεων. Μιλούσε τόσο πολύ που τελείωσε η κασέτα που μου είχε βάλει ο σκηνοθέτης να τη γράψει για ενθύμιο. Μετά από κάποια χρόνια της έφυγε αυτή η διάθεση».

https://www.instagram.com/p/Comy4F3obmk/

Φωτογραφίες των παιδιών τους, η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μάνεση, δημοσιεύουν σπάνια στα social media και αυτή είναι μία στάση ζωής που ακολουθούν από την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι. Το τέλος του καλοκαιριού και για τους δύο δημοσιογράφους, θα γίνει σταθερά από την Κεφαλλονιά και τόπος κατωγής του δημοσιογράφου, πριν και οι δύο βρεθούν ξανά στα δημοσιογραφικά τους πόστα.

Ούτε και από του χρόνου θα βρεθούν ως αντίπαλοι, καθώς η δική του εκπομπή στον Alpha ξεκινά την ώρα που λήγει η δική της. Τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στη δουλειά τους, για αυτό και η Φαίη έλεγε και παλαιότερα πως ως οικογένεια εξαντλούν το καλοκαίρι τους γιατί «Οι διακοπές για εμάς είναι ιερές».