Στα σενάρια για τη νέα σχέση της Μελίνας Νικολαΐδη η ίδια έδωσε την απάντηση με τον τρόπο της

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη φαίνεται να είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της αφού έχει ολοκληρώσει την προηγούμενη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η Μελίνα Νικολαΐδη εκτός από την πολύ ωραία σχέση που έχει με τη μαμά της, τον τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει και για τον χωρισμό της ο οποίος συνέβη ξαφνικά πριν λίγο καιρό.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη φαίνεται να είναι ωστόσο έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της αφού έχει ολοκληρώσει την προηγούμενη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, και τα πρόσφατα δημοσιεύματα υποδεικνύουν ότι έχει προχωρήσει σε νέες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

Μελίνα Νικολαΐδη: H συγκινητική στιγμή που τραγούδησε κρατώντας το χέρι της μαμάς της σε συναυλία

Η Μελίνα έχει την ανεμελιά της ηλικίας της και εδώ και αρκετές μέρες είναι σε διακοπές με τις φίλες της όπου μοιράζεται μέσω Instagram φωτογραφίες από αυτές τις μέρες στα νησιά.

Ωστόσο εκτός από φωτογραφίες διακοπών μοιράζεται και κάποια «αινιγματικά» quotes, τα οποία φανερώνουν ότι όντως κάτι την απασχολούν στην προσωπική της ζωή.

Στα σενάρια για τη νέα σχέση η Μελίνα απαντά με αυτό τον τρόπο

Συγκεκραμένα η ίδια πριν λίγες μέρες είχε αναρτήσει δύο χαρακτηριστικές φωτογραφίες οι οποίες έγραφαν τα εξής:

«Δεν κυνηγάω. προσελκύω ό,τι μου ανήκει και αυτό απλά θα με βρει»

«Ο κόσμος μόνο όταν μοιράζεσαι ανήκει»

Η συγκεκριμένη ανάρτησή της προκάλεσε αρκετές απορίες αν έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή ή με την καθημερινότητα της.

Αν και η ίδια η Μελίνα δεν έχει δημοσιοποιήσει το πώς είναι πλέον στην προσωπική της ζωή, εδώ και λίγο καιρό έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν κάποιες φήμες σχετικά με τη νέα της σχέση. Όπως φαίνεται όμως η κόρη της δέσποινας Βανδή αποφεύγει να κάνει την παραμικρή δήλωση ενώ ούτε τα social media της προδίδουν κάτι.

Ωστόσο σύμφωνα με το παρακάτω ρεπορτάζ και όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας, η 20χρονη σπουδάστρια της υποκριτικής εθεάθη σε τρυφερές στιγμές με γνωστό γοητευτικό Έλληνα επιχειρηματία σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο.

Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν όμως μία λεπτομέρεια μαρτυρά πολλά

Η διαγραφή των φωτογραφιών και τα unfollow στο Instagram

Την ώρα που δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για τη νέα της σχέση, η νεαρή κοπέλα έχει διαγράψει τις κοινές φωτογραφίες με τον πρώην σύντροφό της ενώ όπως ειπώθηκε και στις εκπομπές του SKAI, έχουν γίνει και τα unfollow στο Instagram. Κάτι που επιβεβαιώνεται και μέσα από το προφίλ της φυσικά.

Οι αναρτήσεις στο Instagram μετά τον χωρισμό και το weekend recap

Αν και η Μελίνα Νικολαΐδη έχει ένα ισχυρό προφίλ στο Instagram που μετρά πάνω από 40k followers, τα σταθερά post που κάνει είναι μετρημένα και αφότου έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της, έχει κάνει μόλις δύο σταθερές αναρτήσεις.

Σε μία από αυτές φαίνεται να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους από τις διακοπές της, ενώ στο καρουζέλ του weekend reacp των φωτογραφιών φαίνεται πως για ακόμα μία φορά επέλεξε φόρεμα της διάσημης μαμάς της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη με αγαπημένο φόρεμα της Sarah Jessica Parker και της μαμάς της Δέσποινας Βανδή

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης