Η Ισμήνη Αϊβάζη είναι ο λόγος που η Μαρία Κορινθίου χαμογελάει: Η νέα σπάνια φωτογραφία τους

Γεωργία Βλαχοπούλου

Μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Γιάννη Αϊβάζη, η Μαρία Κορινθίου χαμογελάει έχοντας στο πλευρό της την κόρη της.

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας.

Αν και σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, μετά από 14 χρόνια γάμου αλλά και την απόκτηση μιας κόρης, αυτή η αλλαγή στη ζωή τους έγινε με βελούδινο τρόπο, όπως έχει φανεί από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Viral η είδηση χωρισμού Κορινθίου - Αϊβάζη: Tα λόγια αγάπης & το σπίτι που στέγασε τον ερωτά τους

Άλλωστε, θα είναι για πάντα οικογένεια, αφού θα τους ενώνει η Ισμήνη.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου με την Ισμήνη μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της

Mία ημέρα μετά την ανακοίνωση και τα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή του πρώην ζευγαριού, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Γιου και Κόρης. Έτσι, ένα trend στο Instagram ήθελε όσους χρήστες έχουν παιδιά να προσθέσουν σε ένα «μεγάλο άλμπουμ» μια φωτογραφία τους με τον γιο ή την κόρη τους για να το γιορτάσουν.

Το trend ακολούθησαν πολλοί γονείς στο Instagram - επώνυμοι και μη - ενώ ανάμεσά τους ήταν και η Μαρία Κορινθίου που δημοσίευσε μια παλαιότερη φωτογραφία της με την -16χρονη σήμερα- Ισμήνη.

Η χαρά στα πρόσωπά τους φανερώνει και το πόσο όμορφη σχέση έχουν μαμά και κόρη.

Άλλωστε, μπορεί η ηθοποιός να μην δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της με την Ισμήνη, θέλοντας να την προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας, κάθε φορά ωστόσο που το κάνει η ομοιότητά τους όσο μεγαλώνει η κόρη της είναι ολοένα και πιο μεγάλη.

Η Ισμήνη Αϊβάζη αν και ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι επάγγελμα θα ακολουθήσει στο μέλλον, όπως και κάθε έφηβη και έφηβος, έχει ασχοληθεί με την υποκριτική - ακολουθώντας το παράδειγμα των γονιών της - συμμετέχοντας στο remake της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» το 2021.

H Έλενα Ασημακοπούλου ακολούθησε επίσης το trend

Όπως η Μαρία Κορινθίου, έτσι και η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρη της Μαρίας - Ροζάριας, από τη βάφτιση της ξαδέρφης της.

Η Έλενα Ασημακοπούλου πριν από περίπου έναν χρόνο βίωνε αντίστοιχες αλλαγές στην προσωπική της ζωή, αφού με τον πρώην ποδοσφαιριστή Bruno Cirillo - και μπαμπά της κόρης της - αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας.

«Η ζωή είναι μοίρασμα» λέει η Έλενα Ασημακοπούλου μετά τις φήμες για την προσωπική της ζωή

Οι αναρτήσεις του Αϊβάζη και της Κορινθίου μετά την είδηση του χωρισμού τους

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου μπορεί συντροφικά να «έκαναν τον κύκλο» τους, θα είναι όμως πάντα οικογένεια και αυτό επιβεβαίωσαν και οι πρώτες αναρτήσεις τους μετά την αποκάλυψη αυτή.

«Μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν, έτσι καλύτερα πράγματα μπορούν να έρθουν», έγραφε το quote που δημοσίευσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο Γιάννης Αϊβάζης σχολίασε την ανάρτησή της χρησιμοποιώντας ένα emoji σε σχήμα καρδιάς, δείχνοντας πως η αγάπη που έχει ο ένας στον άλλο δεν θα πάψει να υπάρχι - απλά άλλαξε μορφή.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης