Η Miley Cyrus έγινε η νεότερη θρύλος της Disney: Τα δάκρυα και η θέλησή της να «αναστήσει» τη Hannah

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Miley Cyrus έγινε η νεότερη θρύλος της Disney: Τα δάκρυα και η θέλησή της να «αναστήσει» τη Hannah
https://www.instagram.com/lovenewsss/?hl=el

«Είναι θρυλικό να φοβάσαι και να κάνεις κάτι ούτως ή άλλως», είπε η Miley Curys που τιμήθηκε από την Disney για τον ρόλο της Hannah Montana και έκανε τους fans της να απαιτήσουν ένα «Miley Eras Tour».

Ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν η Miley Cyrus κέρδισε το πρώτο της Grammy για το τραγούδι Flowers που αγαπήθηκε παγκοσμίως και τώρα βραβεύτηκε από την Disney, για τον ρόλο της Hannah Montana, καταφέρνοντας να γίνει η νεότερη θρύλος της εταιρείας.

Aδιαμφισβήτητα θα έλεγε κανείς πως το 2024 ήταν η χρονιά της. Όχι άδικα όμως, και κυρίως χάρη στη δική της εξέλιξη μέσα στα χρόνια.

Grammys 2024: Η Cyrus νικήτρια για πρώτη φορά στην καριέρα της και ο Jay-Z αμφισβητεί την απονομή

https://www.instagram.com/p/C-pWseCSmGJ/

Mικρή παρένθεση για την Hannah Montana αν δεν θυμάσαι ή δεν ξέρεις τι είναι:

Ο ρόλος της Hannah Montana και η ομώνυμη νεανική σειρά της Disney που προβλήθηκε από το 2006 - 2011 ήταν που έκαναν την Miley Cyrus γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η πλοκή αφορούσε μία έφηβη που ζούσε διπλή ζωή ως συνηθισμένη μαθήτρια την ημέρα και διάσημη τραγουδίστρια τη νύχτα.

Στη σειρά έπαιζε μαζί με τον μπαμπά της και τραγουδιστή της country, Billy Ray Cyrus, ενώ χάρη στην επιτυχία της σειράς τον Απρίλιο του 2009 κυκλοφόρησε και ταινία με την ονομασία Hannah Montana: Η ταινία (Hannah Montana: The Movie), με τραγούδι των τίτλων να είναι το "The Best of Both Worlds".

https://www.instagram.com/p/B7QGCS7pVun/

Τα δάκρυα της Miley Cyrus και ο λόγος της που έγινε viral

Η Lainey Wilson, γνωστή αμερικανίδα τραγουδίστρια της country ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει την Cyrus, ερμηνεύοντας ζωντανά το κλασικό τραγούδι που ακουγόταν στη σειρά Hannah Montana, "The Best of Both Worlds".

H Miley Cyrus έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Maxx Morando

Μετά το τραγούδι, η Lainey Wilson είπε στην Miley Cyrus προλογίζοντάς την: «Miley, θέλω να σε ευχαριστήσω που δεν φοβήθηκες ποτέ να βγεις έξω από το "κουτί", να μένεις πάντα πιστή στον εαυτό σου και το πιο σημαντικό, να πάντα να τα σπας».

Eκείνη ήδη συναισθηματικά φορτισμένη από αυτό που κατάφερε, ανέβηκε στη σκηνή και με τον λόγο της έκανε και όλους εμάς να συγκινηθούμε.

Η Miley Cyrus, όπως είπε πάντα στην καρδιά της ήταν η Hannah Montana.

«Στέκομαι εδώ ακόμα περήφανη που ήμουν η Hannah Montana

Κι αν έγινε θρύλος της Disney, όπως είπε δεν σημαίνει πως είναι άτρωτη και δεν φοβάται.

Αλλά αυτή είναι η επιτυχία και το θρυλικό για κάποιον - το να προχωράει στη ζωή του κάθε μέρα παρότι μπορεί να φοβάται.

«Θα αφήσω όλους να μάθουν ένα μικρό μυστικό του θρύλου της Disney. Είμαι αυτός που σου λέει αυτά που δεν πρέπει να ξέρεις. Και αυτό που θέλω να πω, είναι ότι και οι θρύλοι φοβούνται. Φοβάμαι αυτή τη στιγμή, αλλά η διαφορά είναι ότι το κάνουμε ούτως ή άλλως, και όλοι μπορείτε να το κάνετε αυτό κάθε μέρα», είπε η Miley Cyrus σκουπίζοντας τα δάκρυά της.

Aργότερα σε ανάρτησή της από την λαμπερή η Miley Cyrus έγραψε: «Σας ευχαριστώ. Είναι μεγάλη τιμή να γίνεις θρύλος της Disney. Αυτό το βραβείο είναι αφιερωμένο στη Hannah Montana και σε όλους τους θαυμαστές της. Μου δείξατε θρυλική αγάπη και πίστη. Για πάντα ευγνώμων».

Οι fans της απαιτούν συναυλία Hannah Montana ή Miley Eras Tour

Mε τα βίντεο από τη βράβευση της Miley Cyrus να γίνονται viral σε Instagram και TikTok οι fans της στα σχόλιά τους άρχισαν από τη μία να την αποθεώνουν για όσα έχει καταφέρει κι από την άλλη να «απαιτούν» μια συναυλία με τραγούδια της Hannah Montana ή ακόμα καλύτερα ένα Miley Eras Tour, κατά το Eras Tour της Taylor Swift.

Screenshot-(1308).png

Μετά από αυτή τη βράβευση ίσως η ίδια το σκεφτεί ακόμα πιο σοβαρά να κάνει κάτι επετειακό με την περσόνα που την ανέδειξε. Άλλωστε, σε ραδιοφωνική συνέντευξή της το 2020 είχε πει πως συχνά προσπαθεί να φορέσει ξανά την περούκα της Hannah Montana, ωστόσο η «ανάστασή» της θα ήθελε μια ανανέωση, κυρίως στα ρούχα.

Σίγουρα θα ήθελα να την αναστήσω κάποια στιγμή. Χρειάζεται μια μεγάλη αναμόρφωση γιατί είναι κάπως "κολλημένη" στο 2008, οπότε θα πρέπει να πάμε για ψώνια με τη Miss Montana.

https://www.instagram.com/reel/C-oL-yKPNsT/