Θυμάσαι την Ασημίνα Ουστάλλι από το MasterChef 3; Σήμερα έχει μαύρα μαλλιά και είναι σεφ στην Ζυρίχη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Θυμάσαι την Ασημίνα Ουστάλλι από το MasterChef 3; Σήμερα έχει μαύρα μαλλιά και είναι σεφ στην Ζυρίχη

Πέντε χρόνια από τη συμμετοχή της στο MasterChef η Ασημίνα Ουστάλλι έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό της στη μαγειρική πραγματικότητα.

Η Ασημίνα Ουστάλλι ήταν μία από τις επίδοξες σεφ του MasterChef 3 το 2019. Η ίδια από την αρχή ξεχώρισε και με τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά και λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης.

Τώρα και στο Πήλιο κριτής ο Πάνος Ιωαννίδης και τα σχόλια για το «MasterChef...de Pilió» ήταν επικά

Η 24χρονη τότε Ασημίνα με την επιμονή της κατάφερε να πάρει την 6η θέση στον διαγωνισμό, με την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά.

asimina-masterchef-(5).jpg

Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής που συμμετείχε η Ασημίνα Ουστάλλι και η αλήθεια είναι πως δεν θα την καταλάβαινε κανείς εύκολα, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της.

Η ριζική αλλαγή στη ζωή του Χρήστου Μοίρα από το MasterChef: Για ποιο λόγο εγκαταλείπει τη Γερμανία;\

Όπως θα δεις από το προφίλ της στο Instagram η Ασημίνα δεν είναι πλέον ξανθιά αλλά μελαχρινή, με τα μαλλιά της να είναι σχεδόν μαύρα. Η ίδια ωστόσο, παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή, ενώ η απόχρωση αυτή να τονίζει ακόμα περισσότερο τα πράσινα μάτια της.

Η ζωή στην Ζυρίχη

Τα τελευταία δύο χρόνια η Ασημίνα Ουστάλλι δεν έχει αλλάξει μόνο τα μαλλιά της αλλά και τη ζωή της, αφού μπορεί να συνεχίζει να ασχολείται με την μαγειρική, όχι όμως στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ζυρίχη.

Σε πρόσφατο βίντεό της στο TikTok η Ασημίνα ανέφερε πως οι λόγοι που αποφάσισε να μεταναστεύσει στο εξωτερικό ήταν οι καλύτερες οικονομικές απολαβές αλλά και οι καλύτερες συνθήκες εργασίας από την Ελλάδα.

Βέβαια, η ίδια πάντα νοσταλγεί την Ελλάδα και τα φαγητά ή τον καφέ (freddo), γι' αυτό όταν βρίσκεται σε διακοπές επιστρέφει στη χώρα μας και τα νησιά για να γεμίσει μπαταρίες.

Η απώλεια της μαμάς της

Σίγουρα η οικογένεια της Ασημίνας Ουστάλλι θα είναι περήφανη για εκείνη και όσα έχει καταφέρει, όπως και η μαμά της, η οποία δεν βρίσκεται στη ζωή (σ.σ η Ασημίνα ήταν μόλις δύο χρονών όταν συνέβη αυτό), όπως είχε αποκαλύψει η πρώην παίκτρια του MasterChef στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

«Έχω χάσει τη μητέρα μου μικρή, μικρότερη από δύο χρόνων. Δεν έχω μνήμες, δεν τη θυμάμαι καθόλου! Έχω μόνο μια φωτογραφία της. Όταν έμενα με τους γονείς μου, τη φωτογραφία της μητέρας μου προσπαθούσα να μην την έχω σε εμφανή σημείο για να μη στενοχωριέται ο πατέρας μου. Την είχα στο ημερολόγιο. Στο χωριό που μεγάλωσαν οι γονείς μου, η μητέρα μου είχε ένα δυστύχημα με ένα άλογο.

Το άλογο ήταν άγριο. Η μητέρα μου το πήρε και χτύπησε πίσω στο κεφάλι πάνω σε μια πέτρα. Και το άλογο την έσυρε κάποια μέτρα. Τη βρήκε ο παππούς μου σε τραγική κατάσταση. Την πήγαν στο νοσοκομείο. Είχε τις αισθήσεις της. Αλλά ήταν νεκρή. Δεν μπορούσε να μιλήσει, ούτε να κουνηθεί. Έπειτα από δύο ώρες πέθανε. Αυτό έγινε στην Αλβανία. Οι γονείς μου είχαν έρθει στην Ελλάδα, που γεννήθηκα εγώ και ξαναέφυγαν. Μετά ο πατέρας μου ξαναπαντρεύτηκε» είχε πει χαρακτηριστικά η Ασημίνα.