Παύλος & Μαρί Σαντάλ συνεχίζουν τις διακοπές με τα παιδιά τους στην Ελλάδα: Oι σπάνιες photo τους

Πριν από λίγες ώρες, τα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Ολυμπία και ο Αχιλλέας, μοιράστηκαν αρκετές φωτογραφίες από τις αποδράσεις τους με σκάφος.

Η οικογένεια Γκλύξμπουργκ τις τελευταίες μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Ο Παύλος Γκλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ, μαζί με τα παιδιά τους, την Ολυμπία και τον Αχιλλέα περνούν όμορφες στιγμές στη χώρα μας.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ κλείνει τα 28 της χρόνια και παραμένει η αδυναμία του πατέρα της Παύλου

Μάλιστα η οικογένεια δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο δείχνοντας το πώς περνούν. Συγκεκριμένα όλα τα μέλη της οικογένειας επισκέφτηκαν την Ύδρα. Πριν από λίγες ώρες, η Ολυμπία και ο Αχιλλέας μοιράστηκαν αρκετές φωτογραφίες από τις αποδράσεις τους με σκάφος εντυπωσιάζοντας τους followers με το φυσικό τοπίο.

Η οικογένεια όπως φαίνεται θα παραμείνει για λίγες ημέρες ακόμη στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει πίσω στη βάση της για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχουν.

Όλα τα μέλη της οικογένειας πέρασαν όμορφες στιγμές και στην Αμοργό

Η Μαρί Σαντάλ, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία από την Αμοργό και μάλιστα από την Ιερά Μονή Παναγίας Χοζοβιώτισσας. Στην φωτογραφία απεικονίζονται τόσο ο σύζυγός της όσο και οι γιοι της, δείχνοντας πόσο βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια είναι που αγαπά να επισκέπτεται τους τόπους κατάνυξης.

«Αμοργός», έγραψε λιτά η Μαρί Σαντάλ στην ανάρτηση που έκανε.

Τόσο η Μαρί Σαντάλ, όσο και η κόρη της, Μαρία-Ολυμπία, έχουν ανεβάσει μια σειρά από φωτογραφίες στα stories τους στο Instagram, απεικονίζοντας το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού και τα όμορφα τοπία του νησιού. Άλλωστε, και ο μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, λατρεύει την Ελλάδα και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ έγινε 57 ετών: Η τρυφερή αφιέρωση της Μαρί Σαντάλ και η απουσία του Αχιλλέα

Παύλος και Μαρί Σαντάλ έχουν δείξει πολλές φορές την αγάπη τους για την Ελλάδα, την οποία επισκέπτονται όποτε έχουν την ευκαιρία. Μάλιστα, μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο στην Αθήνα και στο νέο σπίτι που απέκτησαν, ενώ τα καλοκαίρια τους είναι αφιερωμένα στα ελληνικά νησιά μαζί με τα παιδιά τους.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ προσπαθούν πάντα να βρίσκονται μαζί με ολόκληρη την οικογένεια και να περνάνε χρόνο μαζί με τα πέντε παιδιά τους. Οι οικογενειακές φωτογραφίες είναι οι αγαπημένες τους και στα προσωπικά του social media θα βρεις πολλές τέτοιες με θέα ένα ωραίο ηλιοβασίλεμα με τα παιδιά τους.

Τα ελληνικά νησιά φαίνεται να απόλαυσε και η πρώην σύζυγος του Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ

Η Τατιάνα Μπλάτνικ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε ένα από τα αγαπημένα της νησιά των Κυκλάδων και δεν είναι άλλο από την όμορφη Πάρο.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ απολαμβάνει τις διακοπές στο νησί που έχει βρεθεί ξανά στο παρελθόν. Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται να είναι χαλαρή και αρκετά εξωστρεφής αφού δημοσίευσε εκτός από φωτογραφίες με θέα την Πάρο και κάποιες δικές selfie με μαγιό κάτω από το φως του ήλιου.

Το ωραιότερο δώρο για την Τατιάνα Μπλάτνικ είναι το reunion με τον αδερφό της- Η νέα φωτογραφία τους

Δημοσιεύοντας τη selfie φωτογραφία από την ξαπλώστρα της έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μια σπάνια στιγμή για εμένα. Ευτυχισμένη. Χωρίς παπούτσια. Άμμος. Θάλασσα. Ακόμα και σε μέσα σε τρεις μέρες μπορείς να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Καλημέρα. Ευχαριστώ Πάρος.»

Μάλιστα ενθουσιασμένη από τις ομορφιές της Πάρου η Τατιάνα Μπλάτνικ μοιράστηκε και στιγμιότυπα όπως το πρωινό της συνοδευμένο με μια υπέροχη θέα και έγραψε:

«Η Πάρος έχει παπάγιες. Καλλιεργούνται μαζί με μάνγκο. Αποτέλεσμα της κλιματικής κρίσης. Πράγματι τα όλο και θερμότερα κλίματα αλλάζουν τις καλλιέργειες και στη χώρα μας.»

Λίγους μήνες μετά τον διαζύγιό της από τον Νικόλαο, η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανά διαστήματα με το όνομά της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης