Στην φωτογραφία της Μαρία Μπεκατώρου με μαγιό παρατηρήσαμε κάτι που μας τράβηξε την προσοχή

Στην φωτογραφία της Μαρία Μπεκατώρου με μαγιό παρατηρήσαμε κάτι που μας τράβηξε την προσοχή

H Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται στην Κεφαλονιά και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης ωστόσο η εμφάνισή της με μαγιό μας εντυπωσίασε γι' αυτό τον λόγο.

Το καλοκαίρι φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στη Μαρία Μπεκατώρου αφού μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν στο Mega με το τηλεπαιχνίδι "The Chase" βρίσκει στιγμές χαράς και χαλάρωσης στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Ποια νησιά επέλεξαν να επισκεφτούν οι Έλληνες celebrities;

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Κεφαλονιά και απολαμβάνει τις βουτιές της θάλασσας, όπως η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μαζί της, είναι και η μητέρα της που της έχει τεράστια αδυναμία και μάλιστα είδαμε πρόσφατα ένα σπάνιο στιγμιότυπο μαζί της ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Πιο εκθαμβωτική από ποτέ η Μαρία Μπεκατώρου πίνει το ρόφημά της και ζει με τον καλύτερο τρόπο τις μαγικές στιγμές του καλοκαιριού.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της τη βλέπουμε να ποζάρει εμφανώς ευδιάθετη φορώντας ένα bronze ολόσωμο μαγιό με cut outs σε bronze απόχρωση το οποίο ταιριάζει τέλεια με την μαυρισμένη επιδερμίδα της.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο post έγραψε στη λεζάντα:

«Καλοκαίρι και η ζωή είναι εύκολη»

https://www.instagram.com/p/C-xQSMvIiKa/

Η παρουσιάστρια έχει πολύ ωραία συλλογή με μαγιό όπως βλέπουμε μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα οποία αναδεικνύουν υπέροχα τη σιλουέτα της.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό Hello για την απώλεια βάρους της, η οποία είναι θεαματική τα τελευταία χρόνια και ξεπερνά τα 10 κιλά είπε:

«Αυτό είχε να κάνει και με τη δουλειά. Σίγουρα ήθελα να χάσω βάρος και για εμένα, αλλά κάποια στιγμή είχα πάει να διαλέξω παντελόνια για το Still Standing και δεν έβρισκα.

«50 χρόνια μοναδική» λέει δίκαια η τούρτα της Μαρίας Μπεκατώρου: Το διπλό πάρτι με τις 2 αγάπες της

Είχα μπροστά μου ένα λόχο από μαύρα παντελόνια και δεν μου έκανε κανένα! Τότε πήρα την απόφαση, αλλά δεν την ανακοίνωσα σε κανέναν. Ούτε στον Αντώνη έλεγα πολλά γιατί με νταντεύει. Άρχισα λοιπόν να τρώω λιγότερο και με διατροφή που έκανα μόνη μου πέτυχα το αποτέλεσμα που βλέπεις. Αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη. Μία στο τόσο μπορεί να φάω ένα γλυκάκι.»