Τα 3 μεγάλα μυστικά του Grand Hotel στα πρώτα επεισόδια: Ο κρυφός ρόλος Χάσκα - Κουκουράκη

Κατερίνα Μπούσιου
Τα 3 μεγάλα μυστικά του Grand Hotel στα πρώτα επεισόδια: Ο κρυφός ρόλος Χάσκα - Κουκουράκη

Το μαχαίρι και μία εξαφάνιση. Στο μαγικό κόσμο της νέας σειράς Grand Hotel υπάρχουν πολλά μυστήρια και μυστικά, αλλά με μεγάλες εκπλήξεις για τους ρόλους που καλούνται να υποδυθούν η Καλλιόπη Χάσκα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και ο Γιάννης Κουκουράκης. 

Η νέα μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή του ΑΝΤ1 Grand Hotel η οποία κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, μας αποκαλύπτει σταδιακά τα μεγάλα της μυστικά. Στα πρώτα teasers αποκαλύφθηκαν κρυφές και φανερές σχέσεις, αλλά είναι η στιγμή να μάθουμε για το πώς θα ξεκινήσει η ιστορία στο αριστοκρατικό ξενοδοχείο, στο οποίο θα βρεθούν να συνυπάρχουν, οι πιο ετερόκλητες προσωπικότητες. Τι θα δούμε λοιπόν στο πρώτο επεισόδιο και ποιος θα είναι ο κομβικός ρόλος του Γιάννη Κουκουράκη;

https://www.instagram.com/p/C9hVUisoIX4/

Ο σερβιτόρος που αναζητά την αλήθεια

Η ελληνική μεταφορά της παγκόσμιας επιτυχίας Grand Hotel μας έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον, γιατί έχουν ξεκινήσει σταδιακά να μας δίνονται και κάποια στοιχεία που αφορούν στους ρόλους των κορυφαίων ηθοποιών που συμμετέχουν σε αυτό.

Όλα ξεκινούν στις αρχές του αιώνα σε ένα αριστοκρατικό ξενοδοχείο της Κηφισιάς, στο οποίο ιδιοκτήτρια είναι η Δάφνη Λαμπρόγιαννη σε ένα σκοτεινό ρόλο όπως η ίδια μας τον περιέγραψε στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1. Δες και παρακάτω λεπτομέρειες.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στον πιο dark ρόλο της στο Grand Hotel και το δίδυμο που ήδη λάτρεψε το Χ

Στο πρώτο επεισόδιο θα τη δούμε να προσπαθεί να επιβάλλει την εξουσία της με κάθε τρόπο. Στην αρχή όμως θα μας αποκαλυφθεί και ο ρόλος της μίας της κόρης την οποία θα υποδυθεί η Καλλιόπη Χάσκα, η γνωστή μας πρώην τηλεοπτική Μεταξία από τη Μάγισσα. Στο ένα από τα τρία συνολικά teasers της σειράς, τη βλέπουμε να φλερτάρει με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, επίσης έναν σκοτεινό και μυστηριώδη χαρακτήρα - ένοικο του ξενοδοχείου.

Εδώ θα παρατήρησες και τον Γιάννη Κουκουράκη που θα υποδυθεί έναν κομβικό ρόλο και θα βρεθεί με έναν τρόπο κοντά στην Καλλιόπη Χάσκα. Τον είδες ως σερβιτόρο, αλλά αυτή η επαγγελματική του ιδιότητα, προκύπτει αναγκαστικά. Έχει έρθει στην Αθήνα για να συναντήσει την αδελφή του, η οποία εργάζεται ως καμαριέρα στο ξενοδοχείο. Εκείνη όμως μυστηριωδώς έχει εξαφανιστεί. Το μόνο στοιχείο, η ματωμένη ποδιά της και ένα πλάνο που θα δούμε με μία μυστηριώδη σκιά που κυκλοφορεί με ένα μαχαίρι.

Εκείνος θα προσπαθήσει να μάθει όλη την αλήθεια, γιατί ξέρει καλά πως το μυστικό της εξαφάνισής της βρίσκεται εκεί. Θα δούμε πριν χαθεί η αδελφή του, πως η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου έχει μία συνάντηση μαζί της.

Πολλοί ακόμη χαρακτήρες εμπλέκονται στην υπόθεση. Πολλά μυστικά κρατά και η Αγγέλα, η υπεύθυνη προσωπικού την οποία θα υποδυθεί η Κόρα Καρβούνη. Εκείνη επίσης αποτελεί ένα ακόμη μυστικό εντός του Grand Hotel.

Και τα 3 αυτά μυστήρια θα προσπαθήσει ο αστυνόμος - Γεράσιμος Σκιαδαρέσης να τα ξεκαθαρίσει, αλλά και ο Τάσος Νούσιας που βρίσκεται εκεί συχνά ως επισκέπτης του προσωπικού, καθώς είναι ο υπεύθυνος του γειτονικού προσφυγικού καταυλισμού. Όπως ήδη κατάλαβες, η σειρά μοιάζει σαν τα μυθιστορήματα της Αγκάθα Κρίστι. Και είναι μία σειρά εποχής με συνεχείς ανατροπές.