2 τηλεοπτικά reunion στο Grand Hotel και το πρώτο video που έδωσε spoilers για τη μεγάλη παραγωγή

Κατερίνα Μπούσιου
2 τηλεοπτικά reunion στο Grand Hotel και το πρώτο video που έδωσε spoilers για τη μεγάλη παραγωγή

Για πρώτη φορά όλοι οι ηθοποιοί μαζί στο Grand Hotel, στο γύρισμα και την επίσημη φωτογράφηση. Οι πρωταγωνιστές και οι εκπλήξεις στο κάστ. 

Η νέα σειρά του prime time του ΑΝΤ1, Grand Hotel ξεκίνησε τα γυρίσματά της και για πρώτη φορά στο backstage video του τρέιλερ και της φωτογράφησης, είδαμε όλο το καστ της νέας μεγάλης τηλεοπτικής παραγωγής. Και εδώ διαπιστώσαμε δύο τηλεοπτικά reunion που έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Η σειρά εποχής που στηρίζεται στην ομότιτλη διεθνή παραγωγή, έχει αρκετές και όμορφες εκπλήξεις.

Reunion για ένα αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο από τις Άγριες Μέλισσες αλλά και τη Μάγισσα

Η σειρά Grand Hotel βασίζεται στο ξένο ομότιτλο format το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία στο Netflix, αλλά θα υπάρξουν και αρκετές διαφοροποιήσεις στο σενάριό του. Είναι μία σειρά εποχής με πολυπληθές καστ και μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία. Υπάρχουν εγκλήματα, υπάρχουν μυστικά και αρκετό μυστήριο. Ο ΑΝΤ1 μας είχε δώσει μία γεύση στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματός του, κάνοντας μία απευθείας σύνδεση από το σετ του γυρίσματος για να μας δώσουν μια πρώτη αίσθηση οι ηθοποιοί του.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στον πιο dark ρόλο της στο Grand Hotel και το δίδυμο που ήδη λάτρεψε το Χ

Εκεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη η οποία θα υποδυθεί την Κυβέλη Χατζή και ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, μας είχε δώσει μία γεύση για τον ρόλο της: «Θα σκοτώσω κόσμο, θα εκβιάσω, θα κάνω πως δεν τρέχει τίποτε και νομίζω πως θα το διασκεδάσουμε».

Τηλεοπτικές της κόρες θα είναι η Καλλιόπη Χάσκα (η γνωστή μας Μεταξία από τη Μάγισσα) και η Γεωργία Κουβαράκη (από το Famagusta). Η μία διεκδικεί την περιουσία και την εξουσία της μαμάς, η άλλη θα μπλέξει περισσότερο στα δίχτυα του έρωτα. Μία ιδιαίτερη σχέση με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη θα έχει η Κόρα Καρβούνη ως Αγγέλα και διευθύντρια του προσωπικού. Ξέρει πολλά, κρύβει ακόμη περισσότερα.

https://www.instagram.com/p/C9hVUisoIX4/

Σήμερα δημοσιοποιήθηκε και ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο από το backstage της σειράς με όλους τους πρωταγωνιστές έτοιμους για τη φωτογράφηση και το γύρισμα του τρέιλερ.

Και εδώ είδαμε για πρώτη φορά ένα reunion από τις Άγριες Μέλισσες, καθώς μετά από 3 χρόνια ο Γιώργος Γεροντιδάκης και ο Γιάννης Κουκουράκης θα συνεργαστούν στην ίδια σειρά, αλλά είδαμε και την Καλλιόπη Χάσκα με το Τάσο Νούσια, κόρη και πατέρας Γερακάρης από τη Μάγισσα, να συνεργάζονται ξανά.

Από τις εκπλήξεις στο καστ, είναι και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η γνωστή μας Ελισάβετ από το Μαύρο Ρόδο.

Η ιστορία αφορά ένα αριστοκρατικό ξενοδοχείο στην Κηφισιά το 1925, τους ιδιοκτήτες, τους ενοίκους του, τα μυστήρια και τα μυστικά τους. Όλα ξεκινούν με την ιστορία της εξαφάνισης μιας προσφυγοπούλας καμαριέρας και την απρόσμενη άφιξη του αδερφού της που θα κάνει τα πάντα για να μάθει τι της έχει συμβεί. Έγκλημα έχει συμβεί, δεν μπορώ να στο κρύψω.

xaska.jpg

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι πρόσφυγες του διπλανού καταυλισμού, αφού βρισκόμαστε χρονικά λίγο μετά την Μικρασιατική Καταστροφή. Κάποιοι από αυτούς θα εργάζονται και στο ξενοδοχείο. Τα δικαιώματά τους θα υπερασπίζεται ο αγαπημένος μας Τάσος Νούσιας, που άτυπα θα είναι ο αρχηγός τους. Θα έχει όμως έμμεση εμπλοκή και με τα σκοτεινά μυστικά.

Τον ρόλο του αστυνομικού επιθεωρητή θα υποδυθεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ενώ σε ρόλο έκπληξη είδαμε και τον Αλέξανδρο Βάρθη που υποδυόταν τον Τάσο στις Ψυχοκόρες. Ένας και ένας, μία και μία, όλοι εκλεκτοί σε αυτό το καστ. Η σειρά είναι το μεγάλο φαβορί και θα είναι καθημερινή στις 21.00.