«Καπετάνισσα» μόλις 6 μηνών η κόρη του Ντάνου και η αντίδρασή του για τη βαρκάδα τους τα είπε όλα

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Καπετάνισσα» μόλις 6 μηνών η κόρη του Ντάνου και η αντίδρασή του για τη βαρκάδα τους τα είπε όλα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να είχε πει τον Ιούλιο πως θα μάθει στην κόρη του θαλάσσιο σκι μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο η μικρή Ουρανία - Μαρία έγινε για πρώτη φορά «καπετάνισσα»!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε φανεί από τις πρώτες κιόλας μέρες που ήρθε στον κόσμο η κόρη του με την Δήμητρα Βαμβακούση πως θα είναι «κλασική» περίπτωση «χαζομπαμπά».

Η Δήμητρα Βαμβακούση νιώθει ευγνώμων για τη νέα της ζωή ως μαμά και τη στήριξη του Αγγελόπουλου

Αν και πιο συγκρατημένος τους πρώτους μήνες ο νικητής του Survivor 2017 πλέον, όλο και πιο συχνά μάς δείχνει μέσα από τα social media του πώς είναι η καθημερινότητά του με την μικρή.

Η κόρη του Ντάνου «καπετάνισσα»

Αυτή τη φορά μπαμπάς και κόρη βγήκαν στ’ ανοιχτά, κάνοντας την πρώτη τους βόλτα με σκάφος.

Όπως θα δεις από την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Instagram του το πλατύ χαμόγελο του δεν γινόταν να κρυφτεί γι’ αυτήν την εμπειρία που ζούσε με την Ουρανία -Μαρία (αυτό το ονομα θα δώσουν εκείνος και η Δήμητρα Βαμβακούση στην κόρη τους).

Και η μικρούλα όμως, φορώντας το ροζ καπέλο της και το σωσίβιο της, αν και είναι μόλις 6 μηνών.

https://www.instagram.com/reel/C-05HIXt7kM/

Μαζί με το στιγμιότυπο από την βόλτα τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφιέρωσε στην κόρη του και το τραγούδι του Μίλτου Πασχαλίδη, Μόνο να γελάς και φυσικά οι followers του σε συνδυασμό με την 6χρονη «καπετάνισσα» ενθουσιάστηκαν.

Στα χεράκια σου σπάω
Κάνε ό, τι θέλεις εγώ θα ’μαι εδώ
Δίπλα σου ξαγρυπνάω
Στο πρώτο κλάμα σου θα σκοτωθώ

Πολεμάς τον αέρα
Τώρα που αρχίζεις αρχίζω κι εγώ
Ένα βήμα τη μέρα
Μη σταματήσεις πριν βρεις ουρανό

Έλα μόνο να γελάς
Έλα μη σταματάς
Έλα να με φιλάς
Έλα εμείς για μας

Η σχέση του Ντάνου με τη θάλασσα κι αυτό που θέλει να μάθει στην 6 μηνών Ουρανία

Ο Ντάνος, όπως τον μάθαμε μέσα από το ριάλιτι, λατρεύει τη θάλασσα και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Σκιάθο, γι’ αυτό άλλωστε έχει εκεί και τη δίκη του επιχείρηση με θαλάσσια σπορ.

Ήταν επομένως φυσικό επόμενο με το που μεγάλωνε λίγο η κόρη τους να της δείξει τα αγαπημένα του υδάτινα κατατόπια στο νησί!

Βέβαια, ο ίδιος μιλώντας στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε αναφέρει πως αυτό το καλοκαίρι θα ήθελε να μάθει για βάλει την κόρη του να κάνει για πρώτη φορά θαλάσσιο σκι για να σπάσει και το ρεκόρ του πιο μικρού παιδιού στην ιστορία που έκανε το συγκεκριμένο σπορ και ήταν 6-7 μηνών.


Η βάφτιση της Ουρανίας -Μαρίας

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση δεν απολαμβάνουν μόνο τις διακοπές τους στη Σκιάθο, αλλά ετοιμάζουν και τη βάφτιση της κόρης τους που αναμένεται να γίνει στο νησί τον Σεπτέμβριο.

Το όνομα που θα πάρει, όπως είδες θα είναι διπλό -Ουράνια, όπως ήταν το όνομα της μαμάς του Ντάνου που έφυγε από τη ζωή και Μαρία.