Σε ποια ανήκει η Φλεγόμενη Καρδιά στo τρέιλερ της Μάγισσας; Το μεγάλο μυστήριο με τη Μαρία Κίτσου

Κατερίνα Μπούσιου
Σε ποια ανήκει η Φλεγόμενη Καρδιά στo τρέιλερ της Μάγισσας; Το μεγάλο μυστήριο με τη Μαρία Κίτσου

Το μικρό spoiler στο νέο τρέιλερ της Μάγισσας Φλεγόμενη Καρδιά για τη σχέση της Μαρίας Κίτσου και του Γιώργου Παπαγεωργίου. 

Ένα παζλ με πολλά ανόμοια κομμάτια, μοιάζει ακόμη η υπόθεση στο δεύτερο κύκλο της Μάγισσας, στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά. Τώρα που πλέον έχει ολοκληρωθεί το καστ, κάποιες πληροφορίες και μικρά spoiler που προκύπτουν από τα τρέιλερ και τα πρώτα teasers, θα μας φανούν χρήσιμα για το μέλλον. Το μέγα όμως ερώτημα που έχουν θέσει και αρκετοί φανς της σειράς παραμένει: Σε ποιον ή σε ποια ανήκει η φλεγόμενη καρδιά που κρατά στα χέρια της η Μαρία Κίτσου ως Πανδώρα Μοντιλιάνι;

https://www.instagram.com/reel/C-7icpCIj_w/

Η Γιούλικα Σκαφιδά την προειδοποιεί για την έλξη της προς τον Σίλβιο

Μετά τον τόσο χαρακτηριστικό και άκρως πετυχημένο της ρόλο ως Ελένη στις Άγριες Μέλισσες, η Μαρία Κίτσου επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από 2 χρόνια, σε έναν ρόλο πιο δύσκολο και πιο περίπλοκο. Με τίποτε δε μοιάζει με όσα έχει κάνει όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο. Η Πανδώρα Μοντιλιάνι την οποία θα υποδυθεί θα είναι και το κεντρικό πρόσωπο του δεύτερου κύκλου της Μάγισσας Φλεγόμενη Καρδιά.

Φλεγόμενη Μάγισσα: Ο Μελέτης Ηλίας στο νέο του σπίτι - Από τον Προβιό στον αδίστακτο Τζουζέπε

Ξέρουμε ήδη ότι είναι Ελληνίδα με καταγωγή από την Πάργα, γνώρισε τον Ιταλό δικαστή Τζουζέπε Μοντιλιάνι (Μελέτης Ηλίας), τον ερωτεύτηκε και 10 χρόνια μετά τον γάμο τους μετακομίζουν στη Μάνη. Η δυσμενής αυτή μετάθεση για τον δικαστή σύζυγό της, θα της αλλάξει τη ζωή. Μας έδωσε ένα στίγμα για το ποια είναι, στην ειδική παρουσίαση του ΑΝΤ1.

«Η Πανδώρα είναι ένας αινιγματικός χαρακτήρας, που δε φανερώνει εύκολα τη νιώθει. Είναι ειλικρινής και ντόμπρα. Η μετακόμισή τους στη Μάνη, θα κινήσει δυνάμεις υπερφυσικές, φυσικές θα είναι επεισοδιακή και θα κυλήσει η ρόδα, παραμύθι να αρχινίσει».

Η αντισυμβατική αλλαγή της Μαρίας Κίτσου στο στυλ της και η επιστροφή ως Μάγισσα και ως Μαμά

Αυτό το παραμύθι που θα αρχινίσει θα έχει πόθους και έρωτες. Το μικρό spoiler για τη σχέση της με τον Σίλβιο Εσπόζιτο, το είδαμε και στο τρέιλερ. Εκείνη τον παρακολουθεί κρυφά, ενώ εκείνος ημίγυμνος βρίσκεται στο μπάνιο. Η Γιούλικα Σκαφιδά ως Λεώνη, την προειδοποιεί πως καμία δεν μπορεί να του αντισταθεί. Προς το παρόν θα μείνουμε στον κρυφό πόθο.

Το μέγα ερώτημα που θα μας απασχολήσει όμως όλη τη χρονιά είναι άλλο: Σε ποιον ή ποια ανήκει η φλεγόμενη καρδιά που κρατά στα χέρια της η Μαρία Κίτσου; Ποιος ή ποια δολοφονείται ή πεθαίνει;

Αν είχες δει την πρώτη σεζόν, αυτή η καρδιά είχε βρεθεί στον κρυμμένο θησαυρό του πατέρα του Σπήλιου Γερακάρη και την είχε ανακαλύψει ο Μισέλ. Τότε όλοι μας είχαμε σκεφτεί πως πρόκειται για κάποια μαγικά που θα έκανε η Κυπριανή. Τώρα είναι η ώρα να ανακαλύψουμε σε ποιον ανήκει. Αυτό είναι και το μεγάλο μυστικό που θα μάθουμε όμως, λίγο πριν το φινάλε της σειράς.

Θα εξαρτηθεί όμως αρκετά και από το πώς θα προκύψει το μαγικό χάρισμα στην Πανδώρα. Ποιες δυνάμεις θα την οδηγήσουν στο σκοτάδι. Μήπως η Φλεγόμενη Καρδιά ανήκει στη Λεώνη; Ή μήπως προκύψει κάποιος άλλος εχθρός στην πορεία; Μυστικός ωστόσο παραμένει ακόμη και ο ρόλος του Ιησουίτη μοναχού Αντόνιο Ρούσσο, που θα υποδυθεί ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Είναι πολέμιος και εκείνος της μαγείας, αλλά κάποια στιγμή θα παρασυρθεί.

https://www.instagram.com/p/C-agbWQoVBJ/

Προς το παρόν, έχουμε τις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων. Η σειρά εκτός απροόπτου κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.