Η Ταμίλλα Κουλίεβα κάνει την υπέρτατη θυσία στον Άγιο Έρωτα: Ποιoς είναι ο ρόλος της ως Θάλεια;

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ταμίλλα Κουλίεβα κάνει την υπέρτατη θυσία στον Άγιο Έρωτα: Ποιoς είναι ο ρόλος της ως Θάλεια;

Η τηλεοπτική μαμά της Δανάης Παππά από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον Άγιο Έρωτα, έκανε αποκαλύψεις για το πιο ιδιαίτερο ρόλο της σειράς. 

Με μεγάλα πάθη και με μεγάλα μυστικά θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τον Άγιο Έρωτα, τη νέα σειρά του Alpha στη ζώνη του prime time. Σταδιακά αρχίζουμε να ενώνουμε τα παζλ που αφορούν στους χαρακτήρες για να καταλάβουμε τι θα ενώσει και τι θα χωρίσει στη συνέχεια το πολυπληθές καστ.

Κομβικό ρόλο στην υπόθεση θα διαδραματίσει η Ταμίλλα Κουλίεβα, η οποία θα υποδυθεί τη σύζυγο του ισχυρού άντρα της ιστορίας μας. Αποτελεί γυναίκα πρότυπο για τη δεκαετία του '50, θα κάνει μεγάλες θυσίες για την οικογενειακή της ευτυχία, αλλά θα ζήσει και ένα μεγάλο δράμα.

https://www.instagram.com/p/C90Ooivueok/

«Προσπαθώ να χτίσω μία δυναμική γυναίκα»

Στην μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας κατά τη δεκαετία του '50 όπου θα διαδραματιστεί η ιστορία στον Άγιο Έρωτα, η οποία βασίζεται στη μεξικάνικη σειρά «Perdora Nuestros Pecados» η επιστροφή του πατέρα Νικόλαου (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) θα βγάλει στην επιφάνεια τα καλά κρυμμένα μυστικά όλων των οικογενειών.

Στα 28α γενέθλια της Δανάης Παππά ξεχώρισε η γεμάτη «άγιο έρωτα» ευχή του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Με τον ιερέα και Θεολόγο θα έχει μία ιδιαίτερη σχέση η Ταμίλλα Κουλίεβα, η οποία θα υποδυθεί τη Θάλεια Μαρκοπούλου, σύζυγο του πανίσχυρου και πλούσιου γαιοκτήμονα Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά, με τη μεγαλύτερη κόρη Χλόη (Δανάη Παππά) να έρχεται πιο κοντά με τον ιερέα.

Η Θάλεια παντρεύτηκε τον Παύλο χωρίς να τον έχει ερωτευτεί, αλλά από τη στιγμή που έκανε οικογένεια μαζί του, αποφάσισε να αγωνιστεί για την ενότητά της. Άλλη όμως ήταν η ζωή που ονειρεύτηκε. Πολύ αργά θα καταλάβει πως ο σύζυγός της έχει εξωσυζυγική σχέση με την Χριστίνα (Κατερίνα Παπουτσάκη), η οποία είναι αδίστακτη. Το πιο τραγικό από όλα είναι πως η Θάλεια θα ζήσει και ένα μεγάλο δράμα.

koylieba.png

Μας αποκαλύφθηκε με το τρέιλερ της σειράς, βλέποντάς τη, να οδηγείται στο ψυχιατρείο.

Η Ταμίλλα Κουλίεβα μας περιέγραψε την ηρωίδα της: «Είναι μία γυναίκα αρκετά δυναμική, που αν ήταν σε άλλη εποχή θα είχε κάνει σπουδαία πράγματα. Είναι μία γυναίκα που προσπαθεί να κρατήσει το σπίτι της. Το σπίτι της είναι το κάστρο της Είναι πάρα πολύ καθαρή, χωρίς δεύτερες σκέψεις και οι προθέσεις της είναι ξεκάθαρες. Θέλει να έχει τα παιδιά της δίπλα της, θέλει τον άντρα της και θέλει να αποτελεί παράδειγμα».

Και συμπληρώνει: «Βρισκόματε σε μία μικρή κλειστή κοινωνία που καθορίζει τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Οπότε μέσα από αυτή τη συνθήκη και την εποχή, προσπαθώ να «χτίσω» μία γυναίκα η οποία θα έχει δυναμισμό και θα φανούν τα δικά της «θέλω» για τη ζωή».

Με στυλ, νέο look και σε κόντρα Ταμίλλα Κουλίεβα και Κατερίνα Παπουτσάκη στον Άγιο Έρωτα

https://www.instagram.com/p/C-a5EH0obHT/

Η Θάλεια θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά και μία ενδοοικογενειακή κόντρα η οποία θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Η μεγαλύτερη κόρη της Σοφία (Ελευθερία Πάλλα) ζηλεύει ανοιχτά την αδελφή της Χλόη και αυτό θα δημιουργήσει αρκετές συγκρούσεις. Ειδικά όταν αναπτυχθεί το κρυφό ειδύλλιο του ιερέα μαζί της.

https://www.instagram.com/p/C8G-OcSszGD/