Με στυλ, νέο look και σε κόντρα Ταμίλλα Κουλίεβα και Κατερίνα Παπουτσάκη στον Άγιο Έρωτα

Κατερίνα Μπούσιου
Με στυλ, νέο look και σε κόντρα Ταμίλλα Κουλίεβα και Κατερίνα Παπουτσάκη στον Άγιο Έρωτα

Πριν δούμε τα πρώτα επεισόδια, ο Άγιος Έρωτας, η νέα σειρά του Alpha, μας έχει ήδη «κερδίσει» με την ενδυματολογική προσέγγιση των πρωταγωνιστριών της. Ταμίλλα Κουλίεβα και Κατερίνα Παπουτσάκη είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα. 

Αν όλα πάνε καλά βάσει του μέχρι στιγμής ανεπίσημου προγραμματισμού, τόσο τα ιδιωτικά κανάλια όσο και η δημόσια τηλεόραση, θα κάνουν πρεμιέρα των σειρών τους προς τα μέσα Σεπτεμβρίου και σε ορισμένες περιπτώσεις και στα τέλη του μήνα. Ήδη έχουμε πάρει μία γεύση από τις σειρές του prime time και πλέον στην περίπτωση του Άγιου Έρωτα έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, αφού εκτός από λεπτομέρειες του σεναρίου, έχουμε και αρκετές πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται και στο look των πρωταγωνιστριών. Μεγάλη αλλαγή βλέπουμε τόσο στην Ταμίλλα Κουλίεβα όσο και στην Κατερίνα Παπουτσάκη.

https://www.instagram.com/p/C90Ooivueok/

Αντίζηλες με στυλ

Τόσο η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά και το Grand Hotel στον ΑΝΤ1, όσο και ο Άγιος Έρωτας, η Διάφανη Αγάπη και ο Τιμωρός στον Alpha, έχουν ξεκινήσει από νωρίς μία επιθετική επικοινωνιακή πολιτική. Για να μας δελεάσουν πριν από τις πρεμιέρες τους, με αρκετά πρώτα πλάνα και σκηνές από τα γυρίσματα. Πλην των δύο τελευταίων, μιλάμε για δραματικές και ενδιαφέρουσες σειρές εποχής. Από τις πολλές των τελευταίων χρόνων.

«Ο Γκοτσόπουλος δίνει πόνο» και το λάθος στο τρέιλερ του Άγιου Έρωτα που έγινε trend σε λίγα λεπτά

Πάντα εντυπωσιάζουν σε αυτές τις σειρές εποχής, τα σκηνικά αλλά και η ενδυματολογική προσέγγιση. Ήδη στις πρώτες φωτογραφίες από τον Άγιο Έρωτα, παρατηρούμε μία πολύ ενδιαφέρουσα αλλαγή στην εμφάνιση, τόσο της Ταμίλλα Κουλίεβα, όσο και της Κατερίνας Παπουτσάκη. Στην κοινή τους φωτογραφία έχουν υπέροχο 60's στυλ και νέα κουπ ταιριαστή με την εποχή. Υπέροχες και οι δύο. Δες και στις φωτογραφίες το ιδιαίτερο νέο τους look που έχει επιμεληθεί η ενδυματολόγος της σειράς, Λένα Μηνά.

Η Ταμίλλα Κουλίεβα, μετά την Υβόννη στη σειρά Παγιδευμένοι, καλείται στον Άγιο Έρωτα να υπηρετήσει έναν εξαιρετικά δύσκολο ρόλο. Φάνηκε εξαρχής και από το τρέιλερ της σειράς. Με τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο και τα «βασανιστήρια» μέσω της θεραπείας, τα οποία θα υποστεί.

Με την καλή της συνάδελφο Κατερίνα Παπουτσάκη δεν θα τις ξαναδείς τόσο χαρούμενες, όπως όταν ποζάρουν στις backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Η πρώτη και τηλεοπτική μητέρα της Δανάης Παππά, είναι παντρεμένη με τον ισχυρό γαιοκτήμονα που θα υποδυθεί ο Δημήτρης Παπανικολάου, ενώ η δεύτερη είναι σύζυγος του επίσης οικονομικά ισχυρού Γιάννη Τσορτέκη και ερωμένη του πρώτου. Δεν θα γίνει όμως εξαρχής αντιληπτό πως είναι αντίζηλες.

Προφανώς και ο εγκλεισμός στο ψυχιατρείο θα είναι καθοριστικός για τη συνέχεια. Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα έχει να αντιμετωπίσει και τη Δανάη Παππά. Όταν φτάσει στο χωριό ο γοητευτικός ιερέας, που θα υποδυθεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και για τον οποίο θα δείξουν ενδιαφέρον και οι δύο. Η Δανάη λίγο περισσότερο. Δράμα και έρωτας κάνουν πάντα έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό σε τέτοιου είδους σειρές.

https://www.instagram.com/p/C9AiAyntTiO/