Το καρμικό δίδυμο Κίτσου - Σκαφιδά στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά και η «κόρη» του Μελέτη Ηλία

Κατερίνα Μπούσιου

Οι πρώτες φωτο από τα επεισόδια. Αποκαλύφθηκαν πλέον όλοι οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά. Η σειρά του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου. 

Βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με τους ηθοποιούς όλων των σειρών μυθοπλασίας να είναι στην αρχή των γυρισμάτων, των κρίσιμων πρώτων επεισοδίων. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός για να δελεαστεί φέτος το κοινό. Πλέον, στην περίπτωση της Μάγισσας Φλεγόμενης Καρδιάς, μας αποκαλύφθηκε σήμερα το σύνολο του καστ και οι σκηνές των πρώτων επεισοδίων.

Ποιοι νέοι ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά και τι ρόλο θα έχει η «κόρη» του Μελέτη Ηλία;

Μελέτης Ηλίας και Γιώργος Παπαγεωργίου ξεκίνησαν τη μάχη στη Μάνη

Μοντιλιάνι, Εσπόζιτο, Λασκαραίοι και Γερακάρηδες ενώνονται τηλεοπτικά για τον δεύτερο και άκρως διαφορετικό κύκλο της Μάγισσας. Στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, όλα είναι διαφορετικά, αλλά όλα έχουν σχέση, με τον πρώτο κύκλο. Όπως ήδη σου έχω πει, στα πρώτα επεισόδια βρισκόμαστε στο 1910, όπου ο δισέγγονος της Θεοφανώς, Ανδρέας Λάσκαρης, επιστρέφει στη Μάνη για να πουλήσει τον Πύργο των Λασκαραίων.

Σε ποια ανήκει η Φλεγόμενη Καρδιά στo τρέιλερ της Μάγισσας; Το μεγάλο μυστήριο με τη Μαρία Κίτσου

Ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής που θα τον υποδυθεί δεν επιστρέφει μόνος στη Μάνη. Δίπλα του θα έχει τη σύζυγό του και εδώ είναι η μικρή έκπληξη. Γιατί σύζυγός του είναι η ηθοποιός Εριφύλλη Κιτζόγλου. Σίγουρα θα καταλάβεις από τις πρώτες φωτογραφίες των γυρισμάτων πως μιλάμε για την αλλοτινή τηλεοπτική κόρη του Μελέτη Ηλία στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Τους δύο ηθοποιούς θα τους δούμε στα πρώτα, σε κάποια ενδιάμεσα αλλά και στα τελευταία επεισόδια. Γιατί ο Ανδρέας Λάσκαρης ενώ βρίσκεται στη Μάνη ανακαλύπτει σταδιακά το μεγάλο «μαγικό» μυστικό, τόσο της δικής του οικογένειας, όσο και των Γερακάρηδων. Και κάπως έτσι θα μεταφερθούμε στο 1710, 200 χρόνια πριν και 100 χρόνια πριν από την εποχή που έζησε η Θεοφανώ, ο Αντρέι και ο Μάρκος Λάσκαρης.

Σταδιακά θα γνωρίζουμε όλους τους χαρακτήρες. Ξεκινώντας από τον Νικήτα Λάσκαρη, προπάππου του Μάρκου, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιάννης Ποιμενίδης.

Στον δικό του Πύργο θα μείνει και το ζεύγος Μοντιλιάνι, ο Μελέτης Ηλίας δηλαδή και η Μαρία Κίτσου, ως Τζουζέπε και Πανδώρα.

Ο Βενετσιάνος δικαστής Τζουζέπε και ο Σίλβιο Εσπόζιτο, ο Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο ρίχνονται στη μάχη για να επιβάλλουν την τάξη στους Μανιάτες. Ο μεν πρώτος πιο αυστηρός, ο δε δεύτερος πιο διπλωματικός και πιο κοντά στους ντόπιους.

Όμως τα βλέμματα όλων μας θα είναι στραμμένα σε δύο σπουδαίες ηθοποιούς που θα έχουν μία καρμική τηλεοπτική συνάντηση βάσει των ρόλων τους. Η Πανδώρα και η Λεώνη - Γιούλικα Σκαφιδά. Η σύζυγος του δικαστή συναντά την περιπλανώμενη ηθοποιό με τις μεταφυσικές ιδιότητες. Η μαγεία θα καθορίσει τις ζωές τους.

Μένει να δούμε όμως και πώς κατά τη διάρκεια της σεζόν λυθεί και η μεγάλη απορία που έχω και έχουν και αρκετοί άλλοι φανς της σειράς. Δες και εδώ.

Σε ποια ανήκει η Φλεγόμενη Καρδιά στo τρέιλερ της Μάγισσας; Το μεγάλο μυστήριο με τη Μαρία Κίτσου

Στη photo gallery δείτε για πρώτη φορά όλο το καστ της σειράς που αποτελείται από τους: Μαρία Κίτσου, Μελέτη Ηλία, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρο Τσεκούρα, Γιώργο Παπαγεωργίου, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Έλενα Σαλαμπάση, Γιάννη Ποιμενίδη, Εριφύλη Κιτζόγλου, Κωνσταντίνο Γεωργαλή, Αλέξανδρο Πιεχόβιακ, Ελένη Σακκά, Ελευθερία Κοντογεώργη και τον Αλέξη Βιδαλάκη.

Στη σειρά συμμετέχει και ο ηθοποιός Νίκος Βατικιώτης, γνωστός μας ήδη τόσο από το Κόκκινο Ποτάμι, όσο και από τον Έρωτα Φυγά (υποδυόταν τον ρόλο του Θύμιου).

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης