Το μυστήριο με τη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά και 2 ηθοποιοί που προστέθηκαν στην παρέα της Μάνης

Κατερίνα Μπούσιου
Το μυστήριο με τη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά και 2 ηθοποιοί που προστέθηκαν στην παρέα της Μάνης

Πώς θα εξελιχθεί  η δεύτερη σεζόν στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά και τι θα συμβεί με την «επιστροφή» της Έλλης Τρίγγου. 

Μπορεί ήδη να γνωρίζουμε το πώς θα εξελιχθεί αρχικά η υπόθεση στη δεύτερη σεζόν της Μάγισσας, μέχρι να λύσουμε το μυστήριο της Φλεγόμενης Καρδιάς, όμως σταδιακά μαθαίνουμε και τους πρωταγωνιστές της ιστορίας μας. Υπάρχουν αρκετές ακόμη εκπλήξεις που αφορούν στο πρωταγωνιστικό καστ, όπως και έκπληξη αποτελεί η ημέρα της πρεμιέρας. Πώς θα εξελιχθεί αυτή η δεύτερη σεζόν της Μάγισσας η οποία προβλέπεται ακόμη πιο συναρπαστική;

Θα υπάρξει comeback της Έλλης Τρίγγου;

Αυτή τη φορά γνωρίζουμε λίγα στοιχεία για τη δεύτερη συναρπαστική σεζόν της Μάγισσας Φλεγόμενης Καρδιάς, αλλά τόσα όσα για να καταλάβουμε το πώς θα είναι τα πρώτα επεισόδια. Με τον απόγονο, δισέγγονο της Θεοφανώς και του Μάρκου Λάσκαρη, ο οποίος επισκέπτεται εν έτει 1910 τη Μάνη για να πουλήσει τον Πύργο των Λασκαραίων και να μάθει επιτέλους, το πώς ξεκίνησε το μαγικό χάρισμα.

Τα πρώτα επεισόδια στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Οι πρόγονοι Θεοφανώς - Κυπριανής και ο κληρονόμος

https://www.instagram.com/p/C-SMxx8IyWF/

Και κάπου εδώ σταματά το sequel, για να ξεκινήσει το prequel. Πηγαίνουμε 100 χρόνια πριν από τότε που η Θεοφανώ γέννησε τον γιο της και γιο του Μάρκου και έζησε τον θυελλώδη έρωτα με τον Αντρέι. Υπάρχει πάντα το ερώτημα για το αν θα δούμε ξανά στον δεύτερο κύκλο την Έλλη Τρίγγου να επεξηγεί ένα κομμάτι που να συνδέει τις δύο χρονικές περιόδους ή να βλέπουμε μία σκηνή η οποία έχει κρατηθεί για να μας δώσει ένα στοιχείο του γρίφου. Ως φυσική παρουσία δεν αποκλείεται να τη δούμε έστω και για λίγο. Αλλά αυτό το spoiler δεν επαληθεύεται ακόμη. Κάποιοι φανς της σειράς το αναμένουν.

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε επίσης και την παρουσίαση όλων των πρωταγωνιστών της Ενετοκρατούμενης Μάνης. Τα ζευγάρια Μοντιλιάνι και Εσπόζιτο, αλλά και την οικογένεια των Γερακάρηδων με τον Μήτρο και πρώτο πειρατή που έγινε ιδιοκτήτης του καπηλειού στο Πόρτο Κάγιο.

https://www.instagram.com/p/C-KeeWEIHz2/

Υπάρχουν όμως ακόμη αρκετά πρόσωπα που θα συνθέσουν το περιβάλλον γύρω από αυτούς. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Λεώνη που θα υποδυθεί η Γιούλικα Σκαφιδά, πλανόδια ηθοποιός που τριγυρνά σε πόλεις και χωριά της Μάνης και θα έχει άμεση σχέση με την Πανδώρα Μοντιλιάνι που θα υποδυθεί η Μαρία Κίτσου. Εδώ θα συγκρουστεί το καλό και το κακό και όλοι καταλάβαμε πως η Λεώνη θα είναι πρόγονος της Αναχίτ και μητέρας της Θεοφανώς.

https://www.instagram.com/p/C-aOII5oCof/

Μη ξεχνάμε ωστόσο πως θα έχουμε και παράλληλες ερωτικές ιστορίες που θα εξελιχθούν στη Μάνη. Ακόμη όμως δεν γνωρίζουμε το ζευγάρι που θα λειτουργήσει ως ο τρίτος πόλος, ανάμεσα στους Μοντιλιάνι και στους Εσπόζιτο.

Με αναρτήσεις τους στο Instagram μας «φανερώθηκαν» ωστόσο δύο ακόμη ηθοποιοί που θα παίξουν ρόλο στο ευρύτερο περιβάλλον των ζευγαριών. Μη ξεχνάς πως και την περσινή χρονιά στην πρώτη σεζόν της Μάγισσας, είχαμε αρκετούς δεύτερους ρόλους που έκαναν τη μεγάλη έκπληξη. Θυμάσαι τον Βρώτσο, θυμάσαι βέβαια και τον Θράσο Γερακάρη ή τον Μισέλ, τον Γάλλο ιστορικό και εκείνον που ανακάλυψε το μπαούλο με τη φλεγόμενη καρδιά.

Η μία ηθοποιός είναι η Ελευθερία Κοντογεώργη, η οποία κάνει και το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, ενώ ήδη στο θέατρο μας έχει δείξει δείγμα υποκριτικής γραφής.

https://www.instagram.com/p/C90FXriIgi4/

Ενώ θα έχουμε και τη συμμετοχή της Δανάης Τάγαρη, της Φανής και τηλεοπτικής εγγονής της Υρώ Μανέ στη σειρά «Στα σύνορα».

https://www.instagram.com/p/C6Bfh9Cs3y_/

Και οι δύο ηθοποιοί έκαναν stories από την προετοιμασία των γυρισμάτων τους.

Πότε όμως αναμένουμε την πρεμιέρα της σειράς; Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εφημερίδα Real, οι σειρές μυθοπλασίας ξεκινούν στο διήμερο μεταξύ 29 και 30 Σεπτεμβρίου για εκείνες του prime time και της απογευματινής ζώνης, ενώ η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά κάνει πρεμιέρα μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή τη Δευτέρα στις 7 Οκτωβρίου. Γνωρίζουμε ήδη πως η σειρά θα προβάλλεται για δύο φορές την εβδομάδα. Κάνοντας μία πρακτική ανάλυση, αυτό σημαίνει ότι θα προβάλλεται τις ημέρες και τις ώρες που είχαμε τη σειρά Παγιδευμένοι.

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 για τις 21.00 είναι το Grand Hotel.

Το πρώτο 15θημερο του Σεπτεμβρίου θα έχουμε όμως τις πρεμιέρες και των περισσότερων ψυχαγωγικών εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων και των πρωινών. Οι ενημερωτικές θα έχουν ξεκινήσει στις αρχές του μήνα.