Αγνώριστος στη Μάγισσα ο Σπύρος Τσεκούρας, αλλά η αγάπη για τα παιδιά του θυμίζει Μουρμούρα

Κατερίνα Μπούσιου
Αγνώριστος στη Μάγισσα ο Σπύρος Τσεκούρας, αλλά η αγάπη για τα παιδιά του θυμίζει Μουρμούρα

«Τρομάξαμε να σε γνωρίσουμε» του λένε φίλοι και φανς του. Ο Μπάμπης της Μουρμούρας, έγινε ο Μήτρος Γερακάρης της Μάγισσας Φλεγόμενης Καρδιάς και άλλαξε ριζικά και η εμφάνισή του. 

Για 7 χρόνια τον είχαμε συνηθίσει τηλεοπτικά ως τον Μπάμπη, τον Παοκτζή, το Καρντάσι του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Μας είναι ακόμη δύσκολο να συνηθίσουμε τον Σπύρο Τσεκούρα στον νέο του ρόλο ως Μήτρος Γερακάρης στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, γιατί ακόμη και οι φίλοι του, «τρόμαξαν» να τον αναγνωρίσουν μετά τη δημοσίευση της πρώτης του φωτογραφίας από τα γυρίσματα, λόγω της οπτικής του μεταμόρφωσης. Oι ρόλοι αλλάζουν, αλλά ο ρόλος του ως μπαμπάς είναι ο μόνος που είναι σταθερός και αδιαπραγμάτευτος.

Η ζωή του πριν τον Αστέρα Ραχούλας και τον Μπάμπη ως πρωταθλητής της κολύμβησης και πωλητής σε πανηγύρια

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Σπύρος Τσεκούρας από έφηβος ακόμη είχε μεγάλες διακρίσεις στον αθλητισμό και έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Αλλά δεν ήταν τελικά αυτό που τον ικανοποιούσε. Βοηθούσε κάποια Σαββατοκύριακα τον πατέρα του που ήταν έμπορος ενδυμάτων, πηγαίνοντας ακόμη και σε πανηγύρια μαζί του και κάποια στιγμή έπιασε τον εαυτό του να διαβάζει φωναχτά ένα βιβλίο του Ντοστογιέφσκι. Ήταν μονόδρομος πια, το να βρεθεί για εξετάσεις στη δραματική σχολή του θεάτρου Τέχνης και να κάνει αργότερα τα πρώτα του βήματα στο θέατρο και αργότερα στην τηλεόραση.

2 αινιγματικά ζευγάρια στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, ένας Youtuber και 2 ακόμη έκπληξεις στο καστ

Φυσικά ο πατέρας του, τον οποίο «έχασε» πρόσφατα τον Μάρτιο, έφερε τις αντιρρήσεις του, αλλά τελικά υπέκυψε στη θέληση του γιου του. Στη δραματική σχολή γνωρίστηκε και με την τηλεοπτική του σύζυγό του Ξένια στη Μουρμούρα, Άννα Κουτσαφτίκη. Καρμικό.

Ο Σπύρος Τσεκούρας στην πραγματική του ζωή είναι αρκετά Μπάμπης από τη Μουρμούρα. Όπως εκείνος είχε τρελή αδυναμία στην κόρη του Σοφία, έτσι και ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο του γιους. Μπορεί με τη σύζυγό του και όλη την οικογένεια να εμφανίζεται σπάνια δημόσια, αλλά υπάρχει μία φωτογραφία τους στο προφίλ του στο Instagram όπου μας τους συστήνει για πρώτη φορά, την ημέρα της ονομαστικής του εορτής.

https://www.instagram.com/p/CrqYR5SqSjt/

Μας έχει μιλήσει όμως για τα παιδιά του, δηλώνοντας αφενός χαζομπαμπάς, αλλά και αρκετά ενεργός στην ανατροφή τους: «Είμαι όπως είναι όλοι οι μπαμπάδες στη σημερινή εποχή, που κάνουν δουλειές στο σπίτι, που μαγειρεύουν αφού η γυναίκα τους είναι εργαζόμενη. Φυσικά και θα τα κοιμίσω, θα τα ταΐσω, θα παίξουμε, θα κάνω δουλειές. Πάνε οι εποχές που η γυναίκα ήταν στο σπίτι, ο άντρας δούλευε και στον ελεύθερο χρόνο του έπαιζε μπάλα με τον γιο του και τον πήγαινε να δουν και κανένα ματσάκι».

https://www.instagram.com/p/BI4gd1mjmyQ/

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ο ηθοποιός ουδεμία σχέση έχει με το ποδόσφαιρο, ούτε καν ως συχνός φίλαθλος στα γήπεδα, αλλά οι Παοκτζήδες συνεχίζουν να τον αγαπούν γιατί τον ταύτιζαν για χρόνια, με τον τηλεοπτικό Μπάμπη. Ακόμη πιστεύουν μερικοί πως η πραγματική καταγωγή του είναι από τη Θεσσαλονίκη.

Σε ένα μήνα όμως, ο Σπύρος Τσεκούρας θα είναι πλέον Μανιάτης. Στον δεύτερο κύκλο της Μάγισσας, Φλεγόμενη Καρδιά θα μας συστηθεί πλέον ως ο Μήτρος Γερακάρης και πρόγονος του Σπήλιου, του αγαπημένου μας, Τάσου Νούσια. Στην πρώτη του φωτογραφία από τα γυρίσματα, ήταν πραγματικά αγνώριστος.

https://www.instagram.com/p/CueOBceoDeW/

Χωρίς μούσι και αρκετά αδυνατισμένος. Ακόμη και οι φανς του εντυπωσιάστηκαν με την αλλαγή του: «Αποκλείεται, αυτός δεν είναι ο Μπάμπης, κάποιος τον άλλαξε» όπως έγραψαν χαρακτηριστικά.

gerakaris.jpg

Ο προπάππος του Σπήλιου από πειρατής άνοιξε ένα καπηλειό στο Πόρτο Κάγιο και έχει μεγάλη επιρροή στους Μανιάτες. Αντίπαλός του θα είναι ο πρόγονος των Λασκαραίων, ο Νικήτας Λάσκαρης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιάννης Ποιμενίδης. Αλλά θα έχει και μία περίεργη σχέση με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ως Σύλβιο Εσποζίτο, καθώς θα είναι ο Ενετός διοικητής του Πόρτο Κάγιο. Εδώ υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα.

https://www.instagram.com/p/C-Sm1zaov0o/

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία, ο Σπύρος Τσεκούρας δείχνει να είναι επιβλητικός, ως γνήσιος Γερακάρης. Το μεγάλο ερώτημα είναι το ποια θα είναι η σχέση του τόσο με τη Μαρία Κίτσου όσο και με τη Γιούλικα Σκαφιδά, την αριστοκράτισσα Πανδώρα και την ηθοποιό Λεώνη με τις μαγικές ικανότητες. Αυτές θα λειτουργήσουν ως οι πρόγονες της Θεοφανώς και της Κυπριανής.

Τα πρώτα επεισόδια στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Οι πρόγονοι Θεοφανώς - Κυπριανής και ο κληρονόμος

tsekourasspiros.jpg