Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχτηκε τα πιο ωραία σχόλια στο ποστ από τη Σιγκαπούρη και δύο ξεχώρισαν

Πατούλια Κατερίνα
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δέχτηκε τα πιο ωραία σχόλια στο ποστ από τη Σιγκαπούρη και δύο ξεχώρισαν

«Άντε βρε Σταματίνα ξεκίνα την εκπομπή και δεν έχει τίποτα να δούμε η τηλεόραση»!, είπαν στην  Σταματίνα και μαγικά ο Alpha έστειλε την ανακοίνωση για το ξεκίνημα του Happy Day.

Με τον Ιωάννη, τη Νάγια και τη Μαίρη και φυσικά έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή άφησε το προηγούμενο διάστημα την αγαπημένη της Πάρο, στην οποία βρέθηκε από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πέταξε ως τη Σιγκαπούρη για ένα ταξίδι ζωής.

Οι όμορφες εξωτικές εικόνες από τη Σιγκαπούρη

«Τι καλά μεγάλωσαν τα παιδιά και ανακαλύπτετε μαζί εξωτικούς προορισμούς», ήταν ένα σχόλιο στο προφίλ της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το ταξίδι αυτό στο οποίο είδαμε πόσο πολύ μεγάλωσαν τα τρία παιδιά της.

https://www.instagram.com/p/C_MkHeiyoyn/

Σε όλες πάντως τις προτάσεις του κόσμου για τα αξιοθέατα που θα μπορούσε να δει, η Σταματίνα απάντησε με ευγένεια ενώ πέρα από το ταξίδι απαίτηση των fans της παρουσιάστριας ήταν να την δουν να επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές οθόνες.

Και ο Alpha φρόντισε με την ανακοίνωσή του να μας ενημερώσει για την επιστροφή της Σταματίνας και του Happy Day με μια ανακοίνωση γεμάτη με όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που θέλουν οι τηλεθεατές να γνωρίζουν.

«Το αγαπημένο μας πρωινό ξύπνημα εδώ και 11 σεζόν, επιστρέφει δυναμικά τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, με την πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Καθημερινά, στις 07:45 το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μας καλημερίζει ξανά, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση, δίνοντας το έναυσμα για μία χαρούμενη και λαμπερή ημέρα.

Στο πλευρό της Σταματίνας, θα βρίσκεται η γνώριμη παρέα φίλων που μας κρατά ευχάριστη συντροφιά τα πρωινά όλα αυτά τα χρόνια. Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως.

Ο Δήμος Βερύκιος σταθερά θα αναλύει την επικαιρότητα και θα δίνει τον παλμό της ημέρας για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις της επικαιρότητας.

Μαζί τους, ο Γιώργος Σατσίδης θα μας μεταφέρει όλα τα hot lifestyle news από το Hollywood κι ο Λευτέρης Μητσόπουλος θα ανακαλύπτει και θα μας παρουσιάζει τα viral κι αστεία video του διαδικτύου. Η Όλγα Λαφαζάνη, η Χριστιάνα Κοχλατζή και η Βιβή Μπουγιούρα θα μας φέρνουν πιο κοντά σε πολυσυζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 12η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη. Στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή!"

https://www.instagram.com/reel/C_QY-K6yLLi/