Σταματίνα Τσιμτσιλή: 3 φορές που έκανε τα πιο απλά και stylish σύνολα στην παραλία

Σταματίνα Τσιμτσιλή: 3 φορές που έκανε τα πιο απλά και stylish σύνολα στην παραλία

Είναι τα τρία looks που θα κάνεις και εσύ στην παραλία αυτό το ΣΚ.

Το καλοκαιράκι βρήκε τον καθένα μας σε διαφορετικά νησιά, παραλίες και μέρη. Κλείσαμε βιβλία, υπολογιστές, αφήσαμε για λίγο υποχρεώσεις και προβλήματα και αυτή είναι η εβδομάδα που ολόκληρη η Ελλάδα ξεκουράζεται. Κάποιοι βέβαια, είναι λίγο πιο τυχεροί και έχουν ένα εξοχικό σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος ή ακόμα καλύτερα σε ένα ελληνικό νησί. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έχουν εδώ και χρόνια ένα εξοχικό σπίτι στην πανέμορφη Πάρο και η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha βρίσκεται στο νησί από τους πρώτους κιόλας μήνες του καλοκαιριού. Από εκεί φροντίζει να ανεβάζει πολλές φωτογραφίες με όλες τις καλοκαιρινές της αναμνήσεις.

Τα 3 πρώτες τάσεις στα σακάκια για το φθινόπωρο του 2024

https://www.instagram.com/p/C-VNRKmq98v/

Εννοείται πως μαζί της βρίσκονται και τα παιδιά της και άλλα μέλη της οικογένειας αλλά και φίλοι που φιλοξενούνται στο πανέμορφο σπίτι της στο νησί. Η ίδια μοιάζει πολύ ευτυχισμένη στην Πάρο και φαίνεται να έχει ανακαλύψει τον προσωπικό της παράδεισο, αφού στις λεζάντες της συχνά αναφέρεται στις απλές χαρές της ζωής, όπως είναι μία βουτιά στη θάλασσα και ένα όμορφο καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα 3 beach looks που θα αντιγράψουμε.

Για κάποιους οι διακοπές τελειώνουν σιγά-σιγά αλλά για κάποιους άλλους τώρα ξεκινάνε. Όπως και να έχει τα μπάνια μας θα συνεχιστούν no matter what, αφού ο ζεστός καιρός είναι ένα από τα θετικά του να μένει κανείς στην Ελλάδα. Έτσι, λοιπόν δεν λέμε ποτέ όχι στο inspo για ένα stylish beach look. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει το δικό της στυλ και στην παραλία και προτιμά να κάνει απλά σύνολα με ιδιαίτερα items, που θα δίνουν όλη την προσοχή που χρειάζεται στα μαγιό της, μπικίνι ή ολόσωμα.

Photo-shared-by-stam_tsimtsili-on-August-10-2024-tagging-@kiohne_.-May-be-an-image-of-1-person-sarong-beach-ocean-and-coast..jpg

Έτσι ένα από τα αγαπημένα της beach looks είναι ένα πολύχρωμο παρεό με σχέδια και ένα ζευγάρι metallics σαγιονάρες, μαζί με το αγαπημένο της μπικίνι. Η αμέσως επόμενη αγαπημένη της λύση είναι ένα ultra mini τζιν σορτσάκι με μία φαρδιά λευκή πουκαμίσα από πάνω.

Photo-by-stam_tsimtsili-on-August-04-2024.-May-be-an-image-of-1-person-sarong-ocean-and-text..jpg

Τέλος, ένα ακόμη επίκαιρο trend για την παραλία είναι τα crochet πλεκτά και η Σταματίνα έχει επενδύσει σε ένα σορτσάκι με το συγκεκριμένο ύφασμα, το οποίο συνδυάζει με σανδάλια και ένα πολύχρωμο μπικίνι τριγωνάκι.

Ευγενία Σαμαρά: Ξέρουμε πού θα βρεις το maxi κόκκινο φόρεμα που έβαλε στην Επίδαυρο

Photo-by-stam_tsimtsili-on-June-12-2024.-May-be-an-image-of-palm-trees..jpg