Γάμος Βαλαβάνη - Morgan: Η μπομπιονιέρα, το πάρτι στην άμμο και οι καλεσμένοι που ξεχώρισαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Γάμος Βαλαβάνη - Morgan: Η μπομπιονιέρα, το πάρτι στην άμμο και οι καλεσμένοι που ξεχώρισαν
@christos_manioros

Η αδερφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αλλά και οι αδερφές του Γρηγόρη Morgan με τα Instagram stories τους μάς έδειξαν όλες τις ξεχωριστές λεπτομέρειες του γάμου των αγαπημένων τους προσώπων.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Morgan (Μόργκαν) το βράδυ της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου ένωσαν μια για πάντα τις ζωές τους.

Το ζευγάρι μετά από 2 χρόνια σχέσης αποφάσισε να παντρευτεί με την αποκάλυψη του γάμου τους να γίνεται γνωστή μόλις περίπου δυο βδομάδες πριν τον γάμο τους, ο οποίος τελέστηκε στην Κρήτη, παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών.

Το pre-wedding Βαλαβάνη - Μόργκαν τα είχε όλα: Η Ευρυδίκη έκανε την πιο εναλλακτική νυφική εμφάνιση

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν, με ένα νυφικό σε στυλ slip dress και μακρύ πέπλο και ο Γρηγόρης Μorgan με ένα πιο boho λευκό σύνολο απ' ότι θα ήταν ένα κλασσικό κοστούμι έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης σε ένα μικρό γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στον νομό Χανίων.

https://www.instagram.com/p/C_Y3I2cIlMq/

Μάλιστα, η Λάουρα Νάργες, η φίλη που απέκτησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατά τη συμμετοχή της στο Survivor 2017, μέσα από τα social media της έδειξε το ξεχωριστής ομορφιάς και ατμόσφαιρας εκκλησάκι.

nargesvalavani.jpeg

5 λεπτομέρειες του γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μorgan

1. H Eυρυδίκη Βαλαβάνη αν και στο πάρτι του γάμου στα Φαλάσαρνα έφτασε με το μακρύ νυφικό της, κατά τη διάρκεια του πάρτι άλλαξε, επιλέγοντας ένα mini λευκό νυφικό γεμάτο κρυσταλλάκια και λευκές καουμπόικες μπότες, δίνοντας έναν πιο ροκ και συνάμα πιο cool χαρακτήρα στην ημέρα της ως νύφη.

IMG_2210.jpeg

2. Aπό τις λεπτομέρειες του γάμου που ξεχώρισαν ήταν σίγουρα η στιγμή που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, μια στιγμή που κάθε κόρη εύχεται να ζήσει.

IMG_2218.jpeg

Ο ίδιος μάλιστα, ήταν αυτός που της φόρεσε όπως είδαμε από ανάρτηση της αδερφής της, Ιωάννας και τα νυφικά παπούτσια.

3. Μιλώντας για συγγενείς, δεν είχε μόνο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη την αδερφή της στο πλευρό της στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της, αλλά και ο Γρηγόρης Μorgan, αφού στον γάμο του παρευρέθηκαν εκεί.

H Stephanie Morgan, η Mάρθα Morgan αλλά και ο αδερφός του, όπως είδαμε μέσα από ένα story της Stephanie, του οποίου ωστόσο το όνομα δεν αναφερόταν.

4. Το τραγούδι της εισόδου του νιόπαντρου πλέον, ζευγαριού ήταν ξεχωριστής σημασίας, όπως και το τραγούδι του πρώτου τους χορού.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν μπήκαν με το κομμάτι Don't Stop Believing, ένα αρκετά σημαδιακό κομμάτι, αφού με αυτό τελείωσε και η σειρά Sopranos.

Όσο για τον πρώτο χορό, το τραγούδι που επέλεξαν ήταν το Love Song από το συγκρότημα Cure.

5. Οι μπομπονιέρες που επέλεξε το ζευγάρι, όπως είδαμε μέσα από story της Mάρθας Morgan ήταν επίσης λιτές, όπως ήταν άλλωστε και όλος ο στολισμός του γάμου του ζευγαριού. Ένα χρυσό στεφάνι σύμβολο της ένωσής τους και 5 κουφέτα (μονός αριθμός ως είθισται) ήταν η μπομπονιέρα που έλαβαν οι καλεσμένοι.

IMG_2225.jpeg

6. Μετά τις πρώτες πρωινές ώρες το ζευγάρι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να σέρνει τον χορό χόρεψε στην άμμο και παραδοσιακά τραγούδια.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην Κέρκυρα και το τρέιλερ όλο νόημα

Την ίδια ώρα πάντως που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παντρευόταν στην Κρήτη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνέχιζε τις διακοπές του στην Κέρκυρα, όπως είδαμε από τις αναρτήσεις του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C-8CSpQtwaE/

To πρώην ζευγάρι παρότι χώρισε μετά από 6 χρόνια σχέσης διατηρεί καλές σχέσεις, ενώ και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή με την influencer Μαρία Παπαγεωργίου.

Παράλληλα, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ της εκπομπής που κάνει στο κανάλι του Raw House ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με ένα ηχηρό θα έλεγε κανείς μήνυμα, αφού ο ίδιος ακούγεται να λέει «Πέρσι έδωσα δουλειά σε όλες τις εκπομπές, φέτος θα τους την πάρω».

https://www.instagram.com/reel/C_YKEXnIe9m/