Γεωργίου - Χριστοδούλου: Η γαμήλια δεξίωση με μαντινάδες και Αργυρό και το glam φόρεμα της Σιμώνης

Κατερίνα Μπούσιου
Γεωργίου - Χριστοδούλου: Η γαμήλια δεξίωση με μαντινάδες και Αργυρό και το glam φόρεμα της Σιμώνης

Ο λόγος που δεν είχαν μπομπονιέρα και όλα όσα έγιναν στη γαμήλια δεξίωση του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου που κράτησε μέχρι τις πρωϊνές ώρες. 

Όσο λαμπερός ήταν ο γάμος, άλλο τόσο λαμπερή ήταν η δεξίωση που έδωσαν χθες το βράδυ ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου. Η νύφη είχε μία δεύτερη ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ήταν τελικά ο τραγουδιστής που έδωσε άλλο νόημα στη βραδιά με το πρόγραμμά του.

Δεν είχαμε όμως μόνο κυπριακά τραγούδια σε αυτό τον γάμο, αλλά και κρητικές μαντινάδες, από πολύ γνωστό ηθοποιό της Γης της ελιάς.

https://www.instagram.com/reel/C_Z7qWFt6Y1/

Το ζειμπέκικο του γαμπρού και η κίνηση που συγκίνησε με την έλλειψη μπομπονιέρας

Λίγη ώρα μετά το τέλος του μυστηρίου στη Αγία Νάπα, οι εκατοντάδες καλεσμένοι του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου, έκαναν μία μεγάλη γαμήλια δεξίωση, ένα πάρτυ το οποίο κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Ο λαμπερός γάμος του Αντρέα Γεωργίου και το εντυπωσιακό νυφικό της Σιμώνης Χριστοδούλου

Το ζευγάρι μπήκε στον χώρο της δεξίωσης με το τραγούδι «Ti amo», έκοψαν την γαμήλια τούρτα έχοντας δίπλα τους, τους 3 κουμπάρους τους και στη συνέχεια δέχθηκαν τις ευχές από τους καλεσμένους τους. Έκαναν όμως και μία στυλιστική αλλαγή.

georgiou_gamos.jpg

Ο μεν γαμπρός φόρεσε ένα μαύρο πουκάμισο, η νύφη ένα glam μίνι φόρεμα με κρόσσια, το οποίο ήταν δημιουργία της σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου, η οποία σχεδίασε και το νυφικό της. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έβγαλε και τα τακούνια της για να φορέσει άσπρα και άνετα sneakers.

simonidexiosi.png

Αντρέας και Σιμώνη, δε σταμάτησαν να χορεύουν όλη τη βραδιά αγκαλιασμένοι, η οποία ξεκίνησε με αρκετό χιούμορ από τον ηθοποιό και τραγουδιστή Γιάννη Κρητικό από τη Γη της ελιάς. Ενώ όλοι περίμεναν να ακούσουν αρχικά, κυπριακά τραγούδια, εκείνος ξεκίνησε τις μαντινάδες και τα κρητικά τραγούδια. Αποθεώθηκε από όλους τους καλεσμένους του ο ηθοποιός και κυρίως από τους ηθοποιούς - συναδέλφους της σειράς, ειδικά όταν φόρεσε τα λευκά σαρίκια στο ζευγάρι.

Ο Αντρέας Γεωργίου χόρεψε ζειμπέκικο περικυκλωμένος από φίλους και συνεργάτες, ενώ όταν ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη σκηνή, όλοι οι καλεσμένοι σηκώθηκαν από τα τραπέζια και όλη η ατμόσφαιρα θύμιζε πια ένα πάρτυ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε τις ευχές του στο ζευγάρι, ενώ ήταν εκείνος που τραγούδησε και κυπριακά τραγούδια για να χορέψουν οι καλεσμένοι.

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη, με μία κίνησή τους, έδειξαν χθες και την αγάπη που έχουν για τα παιδιά. Είχαν αποφασίσει στον γάμο τους να μην έχουν μπομπονιέρες και αυτό το ποσό να το δωρίσουν στο Ίδρυμα Μικροί Ήρωες, το οποίο φροντίζει τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία. Στο τραπέζι της δεξίωσης, υπήρχε η συγκινητική ευχαριστήρια επιστολή του Ιδρύματος προς το ζευγάρι για την προσφορά τους.

mpomponieresgeorgiou.png

Στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη, Γκερέκου,Κουλουκάκου και Καράντη εντυπωσίασαν