Ο λαμπερός γάμος του Αντρέα Γεωργίου και το εντυπωσιακό νυφικό της Σιμώνης Χριστοδούλου

Κατερίνα Μπούσιου
Ο λαμπερός γάμος του Αντρέα Γεωργίου και το εντυπωσιακό νυφικό της Σιμώνης Χριστοδούλου

Πηγή: Instagram Ladytimes

Oι εκατοντάδες καλεσμένοι και το έθιμο με την Άντζελα Γκερέκου σε μία συγκινητική στιγμή λίγο πριν τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου. 

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου, ενώθηκαν ως ζευγάρι πριν από λίγα λεπτά σε έναν λαμπερό γάμο που έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Επιφάνιου στην Αγία Νάπα. Η νύφη ήταν εντυπωσιακή φορώντας δημιουργία της Κύπριας σχεδιάστριας Έφης Παπαιωάννου.

456724188_1514099169986683_2826836117887735680_n.jpg

Το τρίτο γλέντι στο σπίτι του γαμπρού και οι επώνυμοι καλεσμένοι

Ο Αντρέας Γεωργίου πριν από λίγους μήνες είχε αποκαλύψει πως ο γάμος του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου θα γίνει τηρώντας όλα τα έθιμα ενός κυπριακού γάμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από λίγα λεπτά στον Άγιο Επιφάνιο στην Αγία Νάπα, μία εκκλησία που βρίσκεται ψηλά στην πόλη και πολύ κοντά στην Αμμόχωστο, παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων.

https://www.instagram.com/p/C_YTdlYN_tK/

Η Σιμώνη έφτασε λίγο μετά τις 17.00 στην εκκλησία κρατώντας αγκαλιά τους γονείς της.

simoninifi.jpg

Η νύφη επέλεξε ένα ιδιαίτερο bridal look που συνδυάζει, κλασικά και μοντέρνα στοιχεία. Το νυφικό της ήταν σε pure white απόχρωση με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό ύφασμα με δαντέλα και πληθωρικά κεντήματα. Τα μακριά μανίκια το έκαναν ακόμα πιο chic και ισορροπούσαν το sexy cut out σχέδιο στη μέση της. Η εμφάνιση της ολοκληρώθηκε με ένα επίσης κλασικό maxi πέπλο σε απλή ίσια γραμμή και minimal κοσμήματα στα αυτιά και το λαιμό της. Ένα look που ανάδειξε τέλεια το σώμα της νύφης χωρίς να χάνει τίποτα από το elegance που χρειάζεται κάθε γυναίκα αυτή τη μέρα.

simoninyfiko.jpg

Τα προεόρτια του γάμου είχαν ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής, με το κοινό pre weeding party που έγινε πάνω σε ιστιοφόρο στην Αγία Νάπα και συνεχίστηκαν μέχρι και σήμερα.

Ανδρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Το πάρτι πριν τον γάμο τους με χορούς, φιλιά και συγκίνηση

Το βράδυ του Σαββάτου ο γαμπρός, με μέλη της οικογένειάς του, έκανε μία μικρή γιορτή σε εστιατόριο και ανέβηκε να χορέψει μέχρι και πάνω στο τραπέζι.

georgiouglenti.jpg

Από νωρίς σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι όπου διέμενε, μαζεύτηκαν όλα τα μέλη της οικογένειάς του, τα 3 αδέλφια του, οι 3 κουμπάροι του και αρκετοί φίλοι και συνεργάτες για να τηρήσουν το έθιμο του ντυσίματος του γαμπρού, συνοδεία οργάνων που έπαιζαν παραδοσιακή κυπριακή μουσική. Τον γαμπρό έντυσαν αρχικά οι δύο κουμπάροι και στενοί του συνεργάτες, ο Κούλλης Νικολάου και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου.

Ακολούθησε το έθιμο με την κόκκινη κορδέλα, (Τα αλλάματα όπως λέγονται) στο οποίο συμμετείχε και η Άντζελα Γκερέκου.

gerekou.jpg

Η ηθοποιός της Γης της ελιάς συνοδευόταν στον γάμο από την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου.

georgiougkerekou.jpg

Εκτός από ηθοποιούς, συνεργάτες, στελέχη τηλεοπτικών καναλιών με τα οποία έχει συνεργαστεί ο Αντρέας Γεωργίου, φίλους και συγγενείς (οι καλεσμένοι ξεπερνούν τα 600 άτομα), στην πιο χαρούμενη στιγμή του ζευγαριού, βρέθηκε και η γνωστή μας ηθοποιός από την Τόλμη και Γοητεία, η Katherine Kelly Lang. Είχε κάνει ένα μικρό guest στη σειρά «8 λέξεις», αν θυμάσαι.

kellylang.jpg

Η σταρ του Hollywood άλλαξε 3 πτήσεις, όπως μας ενημέρωσε με σχετικό story στο προφίλ της στο Instagram για να φτάσει έγκαιρα στον γάμο του αγαπημένου της φίλου. Αυτό ήταν το look που επέλεξε για τον γάμο.

lang.jpg