Από τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έλειπε η «αδερφή» της και πρώην έρωτας ενός survivor

Γεωργία Βλαχοπούλου
Από τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έλειπε η «αδερφή» της και πρώην έρωτας ενός survivor

Στον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μπορεί να παρευρέθηκαν πολλές φίλες της και αρκετοί survivors, ωστόσο υπήρχε μια «ηχηρή» απουσία.

Ο γάμος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Morgan (Μόργκαν) την 1η του Σεπτέμβρη στην Κρήτη ήταν κυριολεκτικά ένα πάρτι αφιερωμένο στην παντοτινή αγάπη δύο ανθρώπων.

Μπορεί οι καλεσμένοι να μην ήταν πολλοί, όπως συνηθίζεται στους γάμους που γίνονται στο νησί, ήταν όμως άτομα που πραγματικά το ζευγάρι ήθελε να έχει κοντά του στην πιο σημαντική μέρα της ζωής του.

Γάμος Βαλαβάνη - Morgan: Η μπομπιονιέρα, το πάρτι στην άμμο και οι καλεσμένοι που ξεχώρισαν

Και όπως θα δεις και από το βίντεο που δημοσίευσαν στα social media οι φίλοι τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μorgan απόλαυσαν στο έπακρο το πάρτι του γάμου τους.

Η μη αναμενόμενη απουσία από τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Aνάμεσά τους ήταν και αρκετοί από τους survivors φίλους της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, όπως η Λάουρα Νάργες, η Σόφη Πασχάλη και ο Κώστας Κοκκινάκης, φίλοι που απέκτησε από την πρώτη της συμμετοχή στο Survivor το 2017 και έχει μέχρι σήμερα στη ζωή της.

balabanh-(2).png

Ωστόσο, από την ξεχωριστή αυτή ημέρα έλειπε η «αδερφή» της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ή αλλιώς η κολλητή της, Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Η Χριστίνα Κανελλοπούλου είναι μοντέλο και πρώην σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη.

Ο Κώστας Κοκκινάκης μαζί με την Λάουρα Νάργες ήταν το αχτύπητο δίδυμο του Survivor 2017,

lauranarjes_1725274265_3448172914309506016_186538015.jpg

ενώ όπως έγραψε η ίδια η Νάργες σε σταθερή της ανάρτηση στο Instagram, ήταν πολύ συγκινημένη με αυτό το mini reunion και βλέποντας τα όνειρα που έκαναν σε εκείνη την καλύβα στον Άγιο Δομίνικο το 2017 να βγαίνουν αληθινά.

«Τι ωραία που ήταν η νύφη μας. Να ζήσετε καρδούλα μου και να έχετε υγεία, αγάπη και ευτυχία, ότι ποθείτε να το κατακτήσετε μαζί με ευκολία.

Κάποτε ξαπλώναμε στη σανίδα και ονειρευόμασταν - μεταξύ άλλων - γάμους και παιδιά, σκεφτόμασταν ονόματα για τα μωράκια μας και οραματιζόμασταν την (απλή!) καθημερινότητα μας, δες σήμερα που φτάσαμε και πόσο απλόχερα μας χάρισε ο Θεός όλα όσα θέλαμε. Χαίρομαι για εσένα που κατάφερες να φτάσεις εκεί που ήθελες πραγματικά με σύμμαχο την αληθινή αγάπη. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να είμαι μάρτυρας μιας πανέμορφης ένωσης που είμαι σίγουρη θα κρατήσει για πάντα
Σ´αγαπώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.

Με το 26χρονο μοντέλο λοιπόν, ο πρώην παίκτης της υδατοσφαίρισης ήταν κολλητοί φίλοι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Η Χριστίνα Κανελλοπούλου μάλιστα, έκανε κοινές διακοπές με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη το πρώτο καλοκαίρι του χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και εκείνη με αφορμή τη γιορτή της, είχε κάνει μια ανάρτηση με πολύ τρυφερά λόγια για την «αδερφική» της φίλη.

Χρόνια πολλά στο μικρό μου πλάσμα, που είναι σαν να έχω ακόμα μία αδερφή! Να είσαι γεμάτη υγεία, χαμόγελα και πολλές επιτυχίες στη ζωή σου!
Τέτοιους ανθρώπους, αληθινούς να έχετε πλάι σας που σας νοιάζονται, σας φροντίζουν πραγματικά, θέλουν μόνο το καλό σας και χαίρονται με την χαρά σας!
Σ’αγαπώ πολύ Χριστίνα Κανελλοπούλου, να σε χαιρόμαστε!

https://www.instagram.com/p/CjDA81WsgiU/

Η κολλητή φίλη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μαζί με την Μαρία Παπαγεωργίου

Όπως ήταν αναμενόμενο περιμέναμε να δούμε το νεαρό μοντέλο στον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μorgan.

Αντ' αυτού, η Χριστίνα Κανελλοπούλου βρέθηκε στην Σίφνο με την influencer Μαρία Παπαγεωργίου, τη νέα σύντροφο του Κωνσταντίνου Βασάλου αλλά και με άλλα μοντέλα, όπως είδαμε μέσα από τα stories τους.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη Μύκονο με τη Μαρία Παπαγεωργίου και τα vibes φανερώνουν μεγάλο έρωτα

Ενδεχομένως επειδή στον γάμο θα έδινε το παρών ο Κώστας Κοκκινάκης, ίσως η Χριστίνα Κανελλοπούλου προτίμησε αυτό το ταξίδι με την Μαρία Παπαγεωργίου.