H Μπρουκ από την Τόλμη και Γοητεία έκλεψε την παράσταση στον γάμο του Γεωργίου - Ο χορός και το look

Κατερίνα Μπούσιου
H Μπρουκ από την Τόλμη και Γοητεία έκλεψε την παράσταση στον γάμο του Γεωργίου - Ο χορός και το look

H σταρ του Hollywood, Katherine Kelly Lang τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου, το απόγευμα της Κυριακής

Ο λαμπερός γάμος του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου, ξεχώρισε και για τους εκλεκτούς καλεσμένους του, με φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού από όλον τον κόσμο, που βρέθηκαν κοντά τους, στην πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους. Η αγαπημένη Μπρουκ από την Τόλμη και Γοητεία, Katherine Kelly Lang ταξίδεψε από την Αμερική στην Κύπρο και έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο κατά τη διάρκεια του γάμου όσο και στην γαμήλια δεξίωση, στον χορό της με τον γαμπρό και τον κουμπάρο Κούλλη Νικολάου.

https://www.instagram.com/reel/C_Z7qWFt6Y1/

Greek dancing για το χατίρι του Αντρέα και της Σιμώνης

Οι καλεσμένοι του γάμου του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου, αλλά και οι νεόνυμφοι, δε σταματούν να ανεβάζουν στα social media, στιγμιότυπα τόσο από το μυστήριο, όσο και από τη γαμήλια δεξίωση που έγιναν το βράδυ της Κυριακής στην Αγία Νάπα.

https://www.instagram.com/p/C_dRub7sopI/

Το μεγάλο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, είχε καλεσμένους του ζευγαριού από όλον τον κόσμο. Ο γαμπρός, είχε πάρει το μικρόφωνο την ώρα της δεξίωσης για να ευχαριστήσει όλους εκείνους που είχαν έρθει από την Αμερική, την Αυστραλία, την Αγγλία και φυσικά την Ελλάδα.

Ο λαμπερός γάμος του Αντρέα Γεωργίου και το εντυπωσιακό νυφικό της Σιμώνης Χριστοδούλου

Η Katherine Kelly Lang, η πασίγνωστη Μπρουκ από τη Τόλμη και Γοητεία, μας είχε ενημερώσει από το μεσημέρι της Κυριακής, πως βρισκόταν ήδη στην Κύπρο για να παραβρεθεί στον γάμο του αγαπημένου της φίλου. Με τον Αντρέα Γεωργίου γνωρίστηκαν, όταν εκείνος της είχε κάνει πρόταση για τη guest συμμετοχή της στη σειρά «8 λέξεις». Υποδύθηκε τότε, την Γκρέις Χάρτ, μία γοητευτική δημοσιογράφο, η οποία έκανε έρευνα στην Κέρκυρα για τον χαμένο τηλεοπτικό πατέρα του Αντρέα Γεωργίου, τον Μάρκο Καλλέργη.

georgioulang.jpg

Η ηθοποιός που άλλαξε τρεις πτήσεις όπως μας είχε ενημερώσει μέχρι να φτάσει στην Λευκωσία και μετά στην Αγία Νάπα, έκανε αίσθηση με την παρουσία της στην εκκλησία πριν τον γάμο.

https://www.instagram.com/p/C_YZeRBtMTA/

Κυρίως με το υπέροχο glam look της και το φόρεμά της, αλλά κυρίως με την τόσο φιλική της διάθεση προς όλους. Στη φωτογραφία, με την ηθοποιό Ευτυχία Μελή.

1725372540019-751645772-lang_gamosgeorgiou.jpg

Το βράδυ της Κυριακής, έκλεψε όμως τις εντυπώσεις με τον χορό της. Λίγο greek dancing με τον Αντρέα και τον κουμπάρο και συνεργάτη του Κούλλη Νικολάου. Και το χάρηκε με την καρδιά της.