Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το νυφικό look της Mariah και η αλλαγή που έκανε στο προφίλ της στο Instagram

Γεωργία Βλαχοπούλου
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το νυφικό look της Mariah και η αλλαγή που έκανε στο προφίλ της στο Instagram

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah Riddlesprigger απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτός τους «αλά ελληνικά» στην Μύκονο και στα πλάνα που δημοσίευσε ο παίκτης του NBA όλοι λένε πως ο γάμος τούς πηγαίνει πολύ.

Tην Κυριακή 1η του Σεπτέμβρη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah Riddlespringer παντρεύτηκαν ύστερα, από την πολύχρονη σχέση τους αλλά και την απόκτηση τριών παιδιών.

Ο All Star γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η νύφη Mariah Riddlesprigger και οι VIP καλεσμένοι

Η τελετή και η δεξίωση έλαβαν χώρα στο Costa Navarino, ενώ καλεσμένοι ήταν η «αφρόκρεμα» του μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού.

Το πρώτο ποστ από τον γάμο, το νυφικό και η αλλαγή στο προφίλ της Mariah

Το ζευγάρι μπορεί να επέλεξε να παντρευτεί στην Ελλάδα, ωστόσο προτίμησε να κρατήσει όσα συνέβησαν στον γάμο τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάπως έτσι, το πρώτο πλάνο από τον γάμο τους ήρθε από ένα ποστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος απαθανάτισε την όμορφη σύζυγό του να χαμογελά φορώμτας ένα λευκό φόρεμα.

Aν και δεν γνωρίζουμε πόσα look άλλαξε την ημέρα του γάμου τους, στο ποστ του Γιάννη Αντετοκούνμπο φαίνεται πως η Mariah έκανε τη διαφορά επιλέγοντας ένα mini strapless νυφικό με εντυπωσικά glam κεντήματα και φτερά. Ένα πολύ νεανικό σχέδιο που έμοιαζε περισσότερο με party dress.

Στα σχόλια μάλιστα, οι followers του έγραψαν πόσο εντυπωσιακή έδειχνε εκείνη αλλά και πόσο φαίνεται να την αγαπά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Παράλληλα, η Mariah έκανε και μια αλλαγή στο προφίλ της στο Instagram μετά τον γάμο της με τον Γιάννη, αλλάζοντας το όνομά της από Riddlespringer σε Antetokounmpo.

Screenshot-(1403).jpg

Ο «it's all greek to me» μήνας του μέλιτος για τον Γιάννη και την Mariah

Το ευτυχισμένο ζευγάρι λοιπόν, αντί να βρίσκεται σε κάποιον εξωτικό προορισμό επέλεξε για τον μήνα του μέλιτός του την Ελλάδα και τη Μύκονο.

Άλλωστε, όπως έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα από τις στιγμές τους στο «νησί των ανέμων» ως νιόπαντρο ζευγάρι, αυτή είναι η «καλή ζωή» και το γεγονός πως μπορεί να μοιράζεται τις όμορφες στιγμές που ζει με τους followers του.

https://www.instagram.com/p/C_ioOKJtz2z/

Με τη Mariah πάντως, ο παίκτης του NBA δοκίμασε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, βόλτες με σκάφος, όπως τον ήλιο και την θάλασσα.