H Jennifer Lopez είχε κάνει έναν μεγάλο συμβιβασμό στον γάμο με τον Affleck

Πατούλια Κατερίνα
H Jennifer Lopez είχε κάνει έναν μεγάλο συμβιβασμό στον γάμο με τον Affleck
Invision

«Η έπαυλη των 68 εκατομμυρίων δολαρίων ήταν η ιδέα της Ben και αποτέλεσε τεράστιο συμβιβασμό για εκείνη», ανέφερε πηγή στο People.

Οι λεπτομέρειες που προκύπτουν τον τελευταίο μήνα για το διαζύγιο των Bennifer είναι πολλές και μαρτυρούν πως υπήρξαν πολλά μικρά στοιχεία που οδήγησαν στον χωρισμό για δεύτερη φορά.

Το σπίτι που δεν ήθελε με τίποτα η Jennifer

Η Jennifer Lopez κάνει απολογισμό του καλοκαιριού χωρίς τον Affleck και τα σχόλια συγκινούν

Σύμφωνα με πληροφορίες του People, η Jennifer Lopez δεν ήταν ποτέ fan του σπιτιού στο οποίο αναγκάστηκε να μείνει με τον Ben Affleck στο Beverly Hills της Καλιφόρνια.

Η JLO δεν ήθελε την έπαυλη

«Η έπαυλη των 68 εκατομμυρίων δολαρίων ήταν η ιδέα της Ben και αποτέλεσε τεράστιο συμβιβασμό για εκείνη», ανέφερε πηγή στο People και τόνισε:

«Συμφώνησε σε αυτό λόγω της ευρύχωρης διαρρύθμισής του, που θα μπορούσε άνετα να φιλοξενεί και τις δύο οικογένειές τους ενώ είχαν στη διάθεσή τους ένα γυμναστήριο και ένα γήπεδο pickleball, χώρο γραφείου, καθώς και δύο ιδιωτικές εισόδους».

Η πολυτελής κατοικία με τα 12 υπνοδωμάτια και τα 24 μπάνια ήταν αρκετά μεγάλη για να χωρέσει τα τρία παιδιά του Affleck — Violet, 18, Seraphina, 15 και Samuel, 12 — και τα 16χρονα δίδυμα της Lopez, Max και Emme.

Η πηγή πρόσθεσε ότι η 55χρονη Jlo, δεν αγάπησε καθόλου τη μοντέρνα εμφάνιση του σπιτιού μιας και η ίδια λατρεύει τη ρομαντική, ισπανική, ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική που έχουν πολλές κατοικίες στην περιοχή.

Πάντως άλλη πηγή επέμεινε πως η εν λόγω έπαυλη δεν ήταν ιδανική αγορά ούτε για τον 52χρονο ηθοποιό λόγω της απόστασής της από το Brentwood της Καλιφόρνια, όπου τα παιδιά του ζουν με τη μητέρα τους, Jennifer Garner.

Η πηγή σημείωσε ότι ο Affleck μετακόμισε από την έπαυλη που μοιραζόταν τον τελευταίο χρόνο με την Jen και νοίκιασε ένα διαμέρισμα στη γειτονιά Brentwood για να είναι κοντά στα παιδιά του.

Ο Ben πάντως φάνηκε πανέτοιμος για το επόμενο βήμα μιας και αγόρασε ήδη μια πολυτελή έπαυλη Pacific Palisades έναντι 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούλιο, ενώ η τραγουδίστρια δυσκολεύεται να βρει το επόμενο σπίτι της.

Οι φήμες ότι οι πρώην έβαλαν το σπίτι τους στο σφυρί, ξεκίνησαν τον Ιούνιο ενώ τον επόμενο μήνα, η έπαυλη βγήκε προς πώληση.

Η διαδικασία διαζυγίου του πρώην ζευγαριού έχει τη δυνατότητα να σκληρή καθώς οι Bennifer φέρονται να μην έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η Λόπεζ και ο σταρ του «Gone Girl» δεν έχουν μιλήσει για τον χωρισμό τους ενώ και οι δύο φρόντισαν να αποφύγουν τις κοινές πόζες στο κοινόχρηστο γραφείο τους στο Λος Άντζελες την περασμένη Τετάρτη.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck επικεντρώνονται και οι δύο στα καλά εν μέσω του χωρισμού τους.

Σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου η 55χρονη ηθοποιός Atlas υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον 52χρονο ηθοποιό-σκηνοθέτη, μια πηγή από τη μεριά του Affleck αποκάλυψε στο PEOPLE ότι ο Ben «τα πάει καλά» και «σιγά σιγά μετακομίζει στο νέο του σπίτι.

Είναι εκεί που θέλει να είναι: κοντά στα παιδιά του και σε μια γειτονιά που αγαπά. Απολαμβάνει επίσης να δουλεύει και είναι πολύ συγκεντρωμένος στα θετικά».

Εν τω μεταξύ, μια πηγή από το περιβάλλον της Lopez αποκαλυψε στο PEOPLE πως η Jen αισθάνεται ακόμα πολύ τυχερή με το πώς είναι η ζωή της τώρα, παρά το γεγονός ότι αισθάνεται κάποια πικρία για τον χωρισμό κι αυτό γιατί η ίδια προσπάθησε τόσο πολύ να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν αλλά ο Ben δεν έδωσε σημασία.

«Η Jen είναι περιτριγυρισμένη από την οικογένεια, τους φίλους και τα παιδιά της, καταφέρνει να έχει πάντα θετική προοπτική, το διαζύγιο είναι δύσκολο γι 'αυτήν, αλλά πάντα βρίσκει έναν τρόπο να προχωρήσει».

Στο πρώτο ποστ μετά τον χωρισμό, η Jen τα είπε όλα

«Όλα ξεδιπλώνονται με τη σωστή σειρά», ανέφερε ένα από τα quotes που μοιράστηκε η 55χρονη, η οποία σε άλλη μας έδειξε ένα t-shirt της με την φράση «ευλογημένη ημέρα» ενώ σε άλλη είδαμε το t-shirt «εκείνη ανθίζει και δεν μπορεί να την αγγίξει τίποτα, γιατί έχει βρει την ειρήνη»!

Στο carousel εικόνων από αυτό το καλοκαίρι η Jen μας έδειξε και το γατάκι της, τα παγωτά που έφαγε, κάποιες μαργαρίτες, τον γιο της και ανάμεσα σε όλα αυτά υπάρχει και μια πόζα με την αδερφή της Lynda Lopez, γνωστή και βραβευμένη δημοσιογράφο.

Με λίγα λόγια, σε όλο αυτό το δράμα του χωρισμού, η Jennfer μας δείχνει την χλιδάτη ζωή της, το πόσο καλά είναι σωματικά – υπάρχει ακόμα μία selfie με λευκό κορμάκι στον καθρέπτη – αλλά και τους ανθρώπους που την στηρίζουν, τα παιδιά και την οικογένειά της.

Η Jennifer Lopez κάνει απολογισμό του καλοκαιριού χωρίς τον Affleck και τα σχόλια συγκινούν

Γιατί τελείωσε ο γάμος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck: Η απόσταση, οι εναλλαγές της διάθεσής του και δύο «πολύ διαφορετικοί άνθρωποι»

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez βρέθηκαν στην πρεμιέρα του This Is Me...Now: A Love Story στις 13 Φεβρουαρίου 2024 στο Hollywood και κάπου εκεί ξεκίνησε ο κατήφορος.

«Είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Εκείνη είναι σούπερ ανοιχτή και πιο κοινωνική, και εκείνος είναι περισσότερο εσωστρεφής και χαίρεται να μένει στο σπίτι», λέει μια πηγή που γνωρίζει και τους δύο σταρ.

Μια άλλη πηγή λέει ότι ο Affleck ήταν επιρρεπής σε εναλλαγές της διάθεσης του με μεγάλα σκαμπανεβάσματα.

«Ήταν ένα σύννεφο που κρεμόταν πάνω από τη σχέση, εκείνος δε καταλαβαίνει πώς η κακή του διάθεση επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω του».

Μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι η Lopez δεν ήθελε το διαζύγιο αλλά, αφού έκανε την κίνηση να καταθέσει την αίτηση νιώθει ανακουφισμένη:

«Ήταν απίστευτα δύσκολο για εκείνη πως ο Ben επέλεξε να απομακρυνθεί από τον γάμο τους και να συνεχίσει τη ζωή του, αφήνοντάς την πίσω». Η Τζένιφερ δεν είναι ο τύπος που απλά τα παρατάει. Ήταν σχεδόν βασανιστήριο για εκείνη να περιμένε».

Εν τω μεταξύ, μια άλλη πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερε πως ο Ben τα πάει καλά στο νέο του σπίτι, ασχολείται με τη δουλειά μετά την κατάθεση διαζυγίου, προχωρά με τη δουλειά του, κάνει ακριβώς αυτό που θέλει και φαίνεται πολύ χαρούμενος».