Η Jennifer Lopez κάνει απολογισμό του καλοκαιριού χωρίς τον Affleck και τα σχόλια συγκινούν

Πατούλια Κατερίνα
Η Jennifer Lopez κάνει απολογισμό του καλοκαιριού χωρίς τον Affleck και τα σχόλια συγκινούν

Μα τι καλοκαίρι! Κάπως έτσι σχολίασε η Jennifer Lopez το καλοκαίρι 2024, αυτό που την βρήκε πάλι στο προσκήνιο, να πρέπει να ξεπεράσει για δεύτερη φορά τον χωρισμό από τον Ben Affleck.

Μέσα σε 14 κλικ και δύο εβδομάδες μετά το διάλειμμα που έκανε στα social media, η JLo επέστρεψε στο Instagram.

14 κλικ για το περίεργο καλοκαίρι

Μετά την αίτηση διαζυγίου και όλη την παραφιλολογία σχετικά με τη νέα σχέση του Ben Affleck με την Kick Kennedy, η Jennifer αποφάσισε πως η σιωπή δεν της πάει και μοιράστηκε 14 φωτογραφίες από το φετινό πολύ διαφορετικό καλοκαίρι της.

Ενώ οι φήμες θέλουν τον Affleck να συγκατοικεί με την Kennedy, η Jlo μιλά για το μαρτύριο που πέρασε

https://www.instagram.com/p/C_Wa6mMSC52/

«Όλα ξεδιπλώνονται με τη σωστή σειρά», ανέφερε ένα από τα quotes που μοιράστηκε η 55χρονη, η οποία σε άλλη μας έδειξε ένα t-shirt της με την φράση «ευλογημένη ημέρα» ενώ σε άλλη είδαμε το t-shirt «εκείνη ανθίζει και δεν μπορεί να την αγγίξει τίποτα, γιατί έχει βρει την ειρήνη»!

Στο carousel εικόνων από αυτό το καλοκαίρι η Jen μας έδειξε και το γατάκι της, τα παγωτά που έφαγε, κάποιες μαργαρίτες, τον γιο της και ανάμεσα σε όλα αυτά υπάρχει και μια πόζα με την αδερφή της Lynda Lopez, γνωστή και βραβευμένη δημοσιογράφο.

Με λίγα λόγια, σε όλο αυτό το δράμα του χωρισμού, η Jennifer μας δείχνει την χλιδάτη ζωή της, το πόσο καλά είναι σωματικά – υπάρχει ακόμα μία selfie με λευκό κορμάκι στον καθρέπτη – αλλά και τους ανθρώπους που την στηρίζουν, τα παιδιά και την οικογένειά της.

https://www.instagram.com/reel/C_Wr8NGSYxA/

Πάντως, το TMZ επιμένει πως αν δεν διαβάσουμε σύντομα για την οριστικοποίηση του διαζυγίου, μετά την αίτηση της τραγουδίστριας στις 20 Αυγούστου, αυτό είναι απόδειξη πως ο χωρισμός θα είναι δύσκολος και επώδυνος, ειδικά όπως τονίζει η Holly Davis, στην παρούσα κατάσταση που φαίνεται να μην υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η Ειδικός σε θέματα σχέσεων τόνισε στο TMZ πως όσο αργεί η οριστικοποίηση, τόσο αυτό σημαίνει πως το πρώην ζευγάρι δεν συμφωνεί σε συγκεκριμένα θέματα.

Το TZM επιμένει με δημοσίευμά του πως τα δημοσιεύματα για την Kick Kennedy έχουν κάνει έξαλλη την Lopez κι αυτό ίσως εξηγεί γιατί η πλευρά του Affleck αναγκάστηκε να διαψεύσει επίσημα τα κουτσομπολιά.

Διαψεύδει τις φήμες για τρίτο πρόσωπο η πλευρά του Ben Affleck: «Δεν υπάρχει αλήθεια σε τίποτα»

Η Jlo πάντως, θεωρεί, σύμφωνα με πηγή του In Touch πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει κι φωτιά και μαθαίνει τακτικά τι ακριβώς κάνει στη ζωή του ο πρώην σύζυγός της, ειδικά τη στιγμή που η ίδια προσπάθησε πολύ να σώσει τον γάμο αυτό και ο Ben κυριολεκτικά εξαφανίστηκε.

H Jennifer Lopez δεν ήθελε να χωρίσει

Όσον αφορά την Lopez, πηγή του People αναφέρει πως η Jennifer δεν ήθελε να χωρίσει, πίστευε πως αγαπιέται βαθιά με τον Ben και θεωρούσε πως ήθελαν και οι δύο να σώσουν τον γάμο τους.

Πηγή από το περιβάλλον της 55χρονης ανέφερε στα τέλη Αυγούστου πως η Jen είναι όσο καλά μπορεί να είναι:

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εκείνη το γεγονός πως ο Ben αποφάσισε να αφήσει τον γάμο τους και να προχωρήσει στη ζωή του και να την αφήσει πίσω, εκείνη δεν ήθελε διαζύγιο, ήθελε να λύσουν τα θέματά του, η Jen δεν τα παρατά ποτέ, ήταν βασανιστήριο για εκείνη το να πρέπει να περιμένει».

«Αφότου κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου η Jen είναι ανακουφισμένη. Οι φίλοι και η οικογένειά της επιμένουν πως είναι η σωστή απόφαση αυτή που πήρε. Όλοι την στηρίζουν και λαμβάνει μπόλικη αγάπη, είναι δυνατή και πάντα τα βγάζει πέρα».