3 MasterChefs υποψήφιοι για τη θέση του σεφ στο πρωινό του ΑΝΤ1; Η πρεμιέρα των Weekenders

Κατερίνα Μπούσιου

Το νέο, ανανεωμένο πρωινό του ΑΝΤ1, οι Weekenders, αναζητούν νέο σεφ για τη στήλη της μαγειρικής και ήδη δύο MasterChefs έκαναν δοκιμαστικό. 

Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου αλλάζει και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει. Η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 Weekenders η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου είναι μία από τις νέες προσθήκες της σεζόν που ξεκινά επίσημα από την επόμενη εβδομάδα. Τι χαρακτηριστικά θα έχει η εκπομπή και ποιοι γνωστοί και αγαπημένοι παίκτες του MasterChef έκαναν δοκιμαστικό για τη θέση του σεφ στη στήλη της μαγειρικής;

Η μάχη του Infotainment στα πρωινά του Σ/Κ

Μετά το Ι Love Σου Κου και τη διακοπή της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με τη Μπέττυ Μαγγίρα (σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα), το κανάλι αποφάσισε φέτος να αλλάξει προσανατολισμό με μία διαφορετική εκπομπή που έχει πιο ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά του infotainment και έμφαση στην ενημέρωση.

Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου έχει εκπλήξεις και αλλαγές: Σκληρή η μάχη της τηλεθέασης

Και έτσι μας προέκυψαν φέτος οι Weekenders. Ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος θα είναι οι κεντρικοί παρουσιαστές με τη Δέσποινα Καμπούρη, την Εβελίνα Νικόλιζα να συμπληρώνουν την ομάδα, στο ψυχαγωγικό κυρίως κομμάτι της εκπομπής.

Σήμερα αναμενόταν να γίνει και η επίσημη φωτογράφηση όλων των μελών της εκπομπής, ενώ ήδη έχουν ολοκληρωθεί και τα δοκιμαστικά για τις επιμέρους στήλες.

Εδώ έχουμε εκπλήξεις, καθώς στη στήλη της μαγειρικής αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα, να έχουμε κάποιον γνωστό μας σεφ προερχόμενο από το MasterChef. Έγιναν κάποιες πρώτες συζητήσεις τόσο με τη νικήτρια Μαρία Μπέη, όσο και με τον Ηλία Κιαζόλι. Και οι δύο από τους πιο αγαπητούς παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού για το κοινό και με μεγάλο αντίκτυπο στα social media.

Ωστόσο επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Μαρία Μπέη δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στην εκπομπή. Υπάρχει και ένας ακόμη «MasterChef» και ένα από τα πιο εμπορικά πρόσωπα του TiKTok, ο γνωστός TheGreekMasterchef, Γιώργος Θεοδωρόπουλος που συζήτησε με την εκπομπή τη συμμετοχή του και πέρασε από δοκιμαστικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει.

https://www.tiktok.com/@thegreekmasterchef/video/7174398794119826694

Το όνομα που έχει επιλεγεί δεν είναι ακόμη γνωστό, αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δούμε τελικά τον Ηλία Κιαζόλι σε αυτή τη θέση, εκτός απροόπτου.

Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αποκτά και μία ακόμη εκπομπή, ενώ σταθερά παραμένουν ως τα μεγάλα φαβορί της τηλεθέασης, τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega, όσο και ο Νίκος Μάνεσης στον Alpha.

Ο Τάσος Ιορδανίδης μετά τους «Μπαμπάδες», θα είναι παρουσιαστής μαζί με τη Ζωή Κρονάκη στο νέο πρωινό της ΕΡΤ «Καλημέρα είπαμε;» το οποίο όμως θα ξεκινά νωρίτερα από όλους, στις 09.00.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης