Κάναμε check in στο Grand Hotel με τους πρωταγωνιστές: Τα πρώτα επεισόδια μέσα από 17 φωτογραφίες

Κατερίνα Μπούσιου
Κάναμε check in στο Grand Hotel με τους πρωταγωνιστές: Τα πρώτα επεισόδια μέσα από 17 φωτογραφίες

Το κοινό στο Χ ήδη έδειξε την προτίμησή του σε δύο ζευγάρια. Το μυστήριο μίας εξαφάνισης και τα αμέτρητα μυστικά της μεγάλης παραγωγής του ΑΝΤ1, Grand Hotel. 

Το «Grand Hotel» η νέα δραματική σειρά του prime time του ΑΝΤ1, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της. Οι πόρτες του πολυτελούς ξενοδοχείου της Κηφισιάς άνοιξαν και στο πρώτο μας check in μέσα σε αυτό, γνωρίσαμε τους ηθοποιούς, μέσα από τις σκηνές των πρώτων επεισοδίων. Εγκλήματα, φανεροί και απαγορευμένοι έρωτες, μεγάλα μυστικά και ένα γενικότερο μυστήριο, συνθέτουν μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές της χρονιάς.

Ποιοι ηθοποιοί θα αποτελέσουν τον πρώτο μεγάλο γρίφο στην ιστορία μας;

Πίσω από τις κλειστές πόρτες υπάρχουν δολοφόνοι και απαγορευμένοι έρωτες

Η σειρά Grand Hotel έχει ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και η ισπανική της εκδοχή ως Gran Hotel, είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Στην ελληνική της εκδοχή έχει γίνει μία σεναριακή αλλαγή για να ταιριάζει στα ελληνικά δεδομένα, τουλάχιστον στην τοποθέτηση του χρόνου και του χώρου. Θα μεταφερθούμε λοιπόν από τα τέλη Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Κηφισιά, το 1925 και τρία χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή.

Τα 3 μεγάλα μυστικά του Grand Hotel στα πρώτα επεισόδια: Ο κρυφός ρόλος Χάσκα - Κουκουράκη

Δίπλα από το φημισμένο ξενοδοχείο, με πελάτες Έλληνες και ξένους της καλής κοινωνίας, υπάρχει ένας καταυλισμός προσφύγων, λαϊκών ανθρώπων που προσπαθούν να ξαναστήσουν τη ζωή τους από την αρχή. Άτυπος αρχηγός τους, ο Χαραλάμπης Ιακωβίδης, που έχασε τα πάντα στη Σμύρνη και είναι ερωτευμένος με τη Θεώνη που εργάζεται στο ξενοδοχείο. Ο Τάσος Νούσιας ετοιμάζεται ξανά μετά τη Μάγισσα, να μας εντυπωσιάσει.

https://www.instagram.com/reel/C_EG2YuID__/

Στις πρώτες φωτογραφίες από τα πρώτα επεισόδια, βλέπουμε συνολικά όλους τους χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν. Εκεί, θα διακρίνεις πολύ γνωστούς ηθοποιούς: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κόρα Καρβούνη, Γιώργο Γεροντιδάκη, Καλλιόπη Χάσκα, Γιάννη Κουκουράκη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ελένη Καρακάση, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Τζώρτζια Καβουράκη, Λάμπρο Κωνσταντέα, Αλέξανδρο Βάρθη, Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Όλα ξεκινούν από την εξαφάνιση λίγο πριν τη βραδιά της μεγάλης δεξίωσης του ξενοδοχείου, μίας καμαριέρας. Η μυστηριώδης σκιά, ένα μαχαίρι και η αιματοβαμμένη στολή της, μας υπονούν τη δολοφονία της. Έχει προηγηθεί, η αψιμαχία της με τη σκληρή ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου (Δάφνη Λαμπρόγιαννη).

Την ίδια στιγμή θα φτάσει στο ξενοδοχείο ο αδελφός της, ο οποίος την αναζητά. Ο Γιάννης Κουκουράκης θα αποφασίσει να υποδυθεί τον σερβιτόρο, για να μάθει την αλήθεια. Κάπου εκεί μπαίνει στην ιστορία μας η κόρη της ιδιοκτήτριας (Καλλιόπη Χάσκα, αυτή τη φορά όχι τόσο σκληρή όσο στη Μάγισσα), το φλερτ με τον Γιώργο Γεροντιδάκη και η κάπως περίεργη αρχικά σχέση της με τον Γιάννη Κουκουράκη. Ερωτικό τρίγωνο προβλέπεται.

Ρόλος «κλειδί» είναι εκείνος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, ως ο αστυνόμος Χρόνης Κομνηνός. Είναι εκείνος που θα ξεδιαλύνει με τη μεθοδικότητά του, όλα τα μυστήρια.

https://www.instagram.com/reel/C_SlILLPB0J/

Ρόλος σημαντικός σε πολλά σημεία της ιστορίας μας, εκείνος της Κόρας Καρβούνη. Η αυστηρή υπεύθυνη προσωπικού, γνωρίζει πολύ περισσότερα, από όσα δείχνει. Και θα κάνει περισσότερα από όσα φαντάζεσαι.

Το κοινό στα social media και ειδικά στο Χ, ήδη αντέδρασε ήδη θετικά με τις πρώτες φωτογραφίες και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, η Καλλιόπη Χάσκα και ο Γιάννης Κουκουράκης, είχαν την τιμητική τους.