Η Jennifer Lopez «εξαφάνισε» το τατουάζ για τον Ben και όλοι ψάχνουν να το βρουν

Η Jennifer Lopez «εξαφάνισε» το τατουάζ για τον Ben και όλοι ψάχνουν να το βρουν
Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Αναζητείται τατουάζ «φωνάζει» το διαδίκτυο για το τατουάζ της Jennifer Lopez που «εξαφανίστηκε». Η εμφάνιση στο Τορόντο και το «χαμένο» σχέδιο που απεικόνιζε.

Αν έχεις προσπαθήσει κι εσύ να κρύψεις ένα τατουάζ, τότε καταλαβαίνεις πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Πώς γίνεται να εξαφανίζεται ένα τατουάζ από τη μια στιγμή στην άλλη; Πήρε τόσο λίγο χρόνο ή μήπως εμείς δεν το πήραμε χαμπάρι;

Η Jennifer Lopez ζει τη ζωή της μετά τον χωρισμό με τον Ben Affleck (ξανά) και εξαφανίζει το τατουάζ που είχε κάνει για εκείνον. Πριν λίγες ημέρες, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια σέξι εμφάνιση στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο κι όλοι σχολιάζουν το τατουάζ που λείπει από το σώμα της. Μα πού πήγε, βρε παιδιά;

https://www.instagram.com/p/C_mXjZ0JLdo/

Εξαφανίστηκε το τατουάζ της Jennifer Lopez;

Η Λατίνα σταρ βρέθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την πρεμιέρα του «Unstoppable», ενός αθλητικού δράματος που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία και παρήγαγε μαζί με τον εν διαστάσει πλέον, σύζυγό της, Ben Affleck.

Για την εμφάνιση που έκανε στο κόκκινο χαλί, επέλεξε ένα glam maxi φόρεμα σε ασημί απόχρωση, με εντυπωσιακά ανοίγματα στο πλάι του σώματός της και μεγάλους μαύρους φιόγκους. Έχουν περάσει μόλις λίγες εβδομάδες από την κατάθεση του διαζυγίου από τη JLo και το τατουάζ της Jennifer Lopez που εξαφανίστηκε δεν περνά απαρατήρητο.

Πάμε αρκετό καιρό πίσω, στον Φεβρουάριο του 2023, όταν το τότε ζευγάρι γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έκανε από κοινού τατουάζ «δέσμευσης», όπως τα είχαν αποκαλέσει σε ανάρτηση στο Instagram.

Η Jennifer Lopez είχε κάνει τότε το σύμβολο του απείρου στον αριστερό της θώρακα γράφοντας στη μία άκρη το δικό της όνομα και στην άλλη εκείνο του Ben. Το σύμβολο είχε, ακόμα, ένα βέλος που χτυπούσε στη μέση.

https://www.instagram.com/p/Coqn-isJypW/

Ωστόσο, η ηθοποιός δεν είχε το χαρακτηριστικό τατουάζ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας. Και μπορεί να μην είναι σαφές αν το αφαίρεσε μόνιμα ή αν χρησιμοποίησε κάποιου είδους μακιγιάζ για να το καλύψει, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι σαφές ότι δεν θέλει να είναι εμφανές και μάλιστα εν μέσω του διαζυγίου της με τον Ben Affleck.

Συμπέρασμα; Μήπως να μην βιαζόμαστε να κάνουμε τατουάζ αφιερωμένα στους συντρόφους μας; Υπερβολή; Η JLo δίνει την απάντηση.

Αναζητείται τατουάζ

Η JLo έσβησε με κάποιον τρόπο το τατουάζ που είχε κάνει για τον Ben, αλλά δεν σκέφτηκε τους χιλιάδες θαυμαστές της που ψάχνουν να το βρουν. Αναζητείται τατουάζ, λοιπόν, και οι χρήστες των social media δηλώνουν παρόντες στην αναζήτηση.

Η συνάντηση με τον Matt Damon

Μετά το Διεθνές Φεστιβάλ στο Τορόντο, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την τραγουδίστρια να μιλά για τουλάχιστον 20 λεπτά με τον Matt Damon, μιας και η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί είναι της εταιρίας παραγωγής των Affleck και Damon, της Artists Equity.

Η Lopez και ο Damon φωτογραφήθηκαν με τον ηθοποιό να κρατά το χέρι της Jennifer, να την παρηγορεί και πηγές τόνισαν πως οι δύοstars μιλούσαν για περισσότερα από 20 λεπτά.

Τι μπορεί πραγματικά να είπε η JLO με τον Matt Damon μετά το «ναυάγιο» με τον Ben Affleck