Στο φλερτ με σταρ του NBA η Lopez μίλησε για «δαχτυλίδι» και το Χ λέει για τον Ben «ας έστελνε»

Στο φλερτ με σταρ του NBA η Lopez μίλησε για «δαχτυλίδι» και το Χ λέει για τον Ben «ας έστελνε»

Η Jennifer Lopez προχωράει μπροστά και δηλώνει ασταμάτητη.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την είδηση του χωρισμού της Jennifer Lopez και του Ben Affleck που έκανε το γύρο του κόσμου, η JLo επέστρεψε δυναμικά τόσο στο Instagram όσο και στο κόκκινο χαλί. Η επιστροφή της «Jenny from the block» συνοδεύεται από έντονες φήμες για ένα νέο ειδύλλιο, οι οποίες πυροδοτήθηκαν από ένα διαδικτυακό φλερτ που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Χωρίς τον Ben Affleck η JLo στο Φεστιβάλ του Tορόντο για την ταινία τους, με look που αποθεώθηκε

Το διαδικτυακό φλερτ με σταρ του NBA

Όλα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση της Lopez στο Instagram. Ο Jimmy Butler, άσος των Μαϊάμι Χιτ του NBA, δεν έχασε την ευκαιρία και απάντησε με ένα σχόλιο που έκρυβε μια νότα φλερτ: «Θα ήταν πολύ σεμνό εκ μέρους σου να απαντήσεις στο DM μου;». Η απάντησή της ήταν εξίσου παιχνιδιάρικη: «Έχεις δαχτυλίδι;».

Το νόημα πίσω από το «δαχτυλίδι»

Η αναφορά της 55χρονης εκρηκτικής star στο «δαχτυλίδι» έχει γίνει αντικείμενο πολλών ερμηνειών. Ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι αναφέρεται σε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων (άρα έτοιμη να προχωρήσει), άλλοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα λογοπαίγνιο που σχετίζεται με το δαχτυλίδι του πρωταθλήματος του NBA.

H Jennifer Lopez είχε κάνει έναν μεγάλο συμβιβασμό στον γάμο με τον Affleck

«Ας έστελνε»

Μετά την ανταλλαγή μηνυμάτων δημόσια, το X (πρώην Twitter), κατακλύστηκε από σχόλια και συζητήσεις σχετικά με το πιθανό ειδύλλιο. Πολλοί χρήστες σχολίασαν με χιούμορ ότι ο Butler κινήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες προκειμένου να κερδίσει τη Lopez.

Κάποιοι άλλοι έσπευσαν να σχολιάσουν με χιούμορ την κατάσταση, συγκρίνοντας τον Butler με τον πρώην σύζυγο της Jennifer και υπονοώντας ότι ο Affleck είναι εκείνος που θα έπρεπε να στείλει DM aka προσωπικό μήνυμα.

Πάντως, ενώ κάποιοι το βλέπουν ως μια απλή διαδικτυακή συνομιλία, άλλοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός νέου ειδυλλίου. Όπως και να έχουν τα πράγματα, είναι σαφές ότι η Λατίνα σταρ είναι έτοιμη να προχωρήσει στη ζωή της μετά τον χωρισμό της και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο.

Η JLo προχωράει μπροστά και δηλώνει ασταμάτητη

https://www.instagram.com/p/C_l2ipUycY0/

Παρά τον πρόσφατο χωρισμό της, η Jlo φαίνεται να είναι σε καλή διάθεση και να απολαμβάνει τη ζωή δηλώνοντας κυριολεκτικά ασταμάτητη.

1725787335952-784243048-Untitled.jpg

Η πρόσφατη εμφάνισή της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου έλαμψε με ένα sexy εντυπωσιακό φόρεμα, ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αίτηση διαζυγίου.

https://www.instagram.com/p/C_mXjZ0JLdo/

Η Lopez βρέθηκε στο Φεστιβάλ με αφορμή την πρεμιέρα του «Unstoppable», ενός αθλητικού δράματος που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία και παρήγαγε μαζί με τον εν διαστάσει πλέον, σύζυγό της, Ben Affleck. Ούσα και μία από τους πρωταγωνιστές, δεν γινόταν να λείπει, κάτι το οποίο ωστόσο δεν συνέβη και με τον συμπαραγωγό της ταινίας, Ben Affleck, ο οποίος έλαμψε δια της απουσίας του.

Χωρίς τον Ben Affleck η JLo στο Φεστιβάλ του Tορόντο για την ταινία τους, με look που αποθεώθηκε

https://www.instagram.com/p/C_o5gHTPiAU/