Χωρίς τον Ben Affleck η JLo στο Φεστιβάλ του Tορόντο για την ταινία τους, με look που αποθεώθηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Χωρίς τον Ben Affleck η JLo στο Φεστιβάλ του Tορόντο για την ταινία τους, με look που αποθεώθηκε
https://www.instagram.com/georgepimentel1?igsh=Z3E1dXhxcmpoaWR4

«Welcome back», έγραψαν στην Jennifer Lopez βλέποντας την άκρως εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Τορόντο, υπονοώντας πως μακριά από τον Ben η ίδια μόνο λάμπει.

H Jennifer Lopez, όπως γράφουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης και όπως θα δεις και πιο κάτω, «ταρακούνησε» το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Tορόντο με την εμφάνιση που έκανε.

Η 55χρονη Λατίνα σταρ, πιο συγκεκριμένα παρακολούθησε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την πρεμιέρα του «Unstoppable», ενός αθλητικού δράματος που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία και παρήγαγε μαζί με τον εν διαστάσει πλέον, σύζυγό της, Ben Affleck.

H Jennifer Lopez είχε κάνει έναν μεγάλο συμβιβασμό στον γάμο με τον Affleck

Ούσα και μία από τους πρωταγωνιστές, η JLo δεν γινόταν να λείπει από το Φεστιβάλ, κάτι το οποίο ωστόσο δεν συνέβη και με τον συνπαραγωγό της ταινίας, τον Affleck, ο οποίος έλαμψε δια της απουσίας του. Κάπως έτσι, επιβεβαιώθηκαν και όσοι περίμεναν να συμβεί κάτι τέτοιο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους με την Jennifer Lopez.

Η εκθαμβωτική Jennifer Lopez

Σε αντίθεση με τον πρώην σύζυγό της, η Jennifer Lopez έλαμψε με την εμφάνιση που έκανε στο κόκκινο χαλί, επιλέγοντας ένα glam maxi φόρεμα σε ασημί απόχρωση, με εντυπωσιακά ανοίγματα στο πλάι του σώματός της και μεγάλους μαύρους φιόγκους.

https://www.instagram.com/p/C_l-PQUO1-4/

Με αυτή της την επιλογή η Jennifer Lopez κατάφερε να αναδείξει τις διάσημες καμπύλες και τα καλλίγραμμα πόδια της.

https://www.instagram.com/p/C_l2ipUycY0/

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που οι followers της βλέποντας τις αναρτήσεις της από τη βραδιά της έγραψαν «welcome back», θέλοντας να πουν με τον δικό τους τρόπο πως η ζωή μακριά από τον Ben Affleck της πηγαίνει καλύτερα.

Αυτή δεν είναι η μόνη ταινία ωστόσο, που το πρώην ζευγάρι δημιούργησε μαζί με τίτλο, «Kiss of the Spider Woman».

«Τι διασκεδαστικό, τι χαρά να κάνεις κάτι μαζί της, να τη βλέπεις να είναι υπέροχη, να πηγαίνεις στη δουλειά με τη γυναίκα σου, να πηγαίνεις στη δουλειά με τον καλύτερό σου φίλο», είχε πει στο CBS Sunday Mornings τον Μάρτιο του 2023, ο Ben Affleck.

World Premiere of
Jennifer Lopez and Ben Affleck arrive at the world premiere of "Air" on Monday, March 27, 2023, at the Regency Village Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Ashley Landis)Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Χωρίς τον Ben αλλά με τον Matt

Η Jennifer Lopez πάντως, δεν ήταν μόνη της στο Φεστιβάλ, αφού μπορεί να έλειπε ο Affleck, ο κολλητός του φίλος όμως, Matt Damon -και συμπαραγωγός του «Unstoppable»- έδωσε το παρών με αφορμή την ταινία.

Ο ηθοποιός έδειχνε πολύ γοητευτικός με το γκρι κοστούμι με τα μαύρα κουμπιά που επέλεξε, ενώ δίπλα του ήταν η σύζυγός του, Luciana Barroso, την οποία κρατούσε από το χέρι. Ο Damon και η Lopez έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και μάλιστα πόζαραν μαζί στο χαλί με το υπόλοιπο καστ.

Ο Jennifer Lopez φέρεται να ήταν ιδιαίτερα «ενθουσιασμένη» που πήγαινε στο Τορόντο για την προώθηση της ταινίας με μια πηγή να λέει στην Daily Mail ότι «το Unstoppable σημαίνει πολλά για εκείνη και θέλει να το στηρίξει».