Αυτή είναι η γοητευτική και αινιγματική σύζυγος του Γιάννη Ποιμενίδη στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά

Κατερίνα Μπούσιου
Αυτή είναι η γοητευτική και αινιγματική σύζυγος του Γιάννη Ποιμενίδη στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά

Ποια είναι η ηθοποιός Ελευθερία Κοντογεώργη η κυρία των Λασκαραίων στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά. 

Σχεδόν σε 3 εβδομάδες από σήμερα, θα μπούμε τηλεοπτικά στον νέο μαγικό κόσμο της Μάγισσας Φλεγόμενη Καρδιά. Πολλά τα αινίγματα και ακόμη περισσότερα τα μυστικά αυτού του κύκλου, που μας γυρνά 100 χρόνια μετά τη Θεοφανώ και 100 χρόνια πριν. Σε αυτό το flashback στο παρελθόν, θα δούμε πως ξεκινά η μεγάλη κόντρα των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων. Εδώ θα έχουμε «μάχη» μεταξύ του Γιάννη Ποιμενίδη και του Σπύρου Τσεκούρα. Και τα πρόσωπα που θα βρεθούν δίπλα τους, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο.

Η γοητευτική σύζυγος των Λασκαραίων είναι η νέα Δαμιανή, αλλά με πιο θετικό πρόσημο.

https://www.instagram.com/reel/C_LlRLLIqBS/

Ποιος θα είναι ο νικητής στην κόντρα Λασκαραίων και Γερακάρηδων;

Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 7 Οκτωβρίου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα μεταδίδεται μετά το Grand Hotel, δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη. Όπως για παράδειγμα συνέβαινε τις προηγούμενες δύο τηλεοπτικές σεζόν με τη σειρά Παγιδευμένοι.

Η Μαρία Κίτσου «απείλησε» δημόσια τη Γιούλικα Σκαφιδά και έγιναν το πρώτο viral της Μάγισσας στο Χ

Στο πρώτο επεισόδιο θα γίνει μία εισαγωγή με τον απόγονο της Θεοφανώς, πριν περάσουμε στο μεγάλο flashback, 100 χρόνια πριν, στο 1710. Θα γνωρίσουμε λοιπόν τους προγόνους του Μιχαήλ Λάσκαρη, δηλαδή του Γιώργου Γάλλου και του Σπήλιου Γερακάρη, δηλαδή του Τάσου Νούσια.

Ο Νικήτας Λάσκαρης λοιπόν που θα υποδυθεί ο Γιάννης Ποιμενίδης, είναι μία ευγενική φυσιογνωμία που έχει κύρος στην περιοχή. Όχι όμως και τόσο μεγάλη οικονομική δύναμη.

https://www.instagram.com/p/C-KeeWEIHz2/

Μετά την εισβολή των Ενετών στη Μάνη, αναγκάζεται να μοιράζεται τον πύργο του, τόσο με τον Τζουσέπε Μοντιλιάνι και τη γυναίκα του, όσο και τον Σίλβιο Εσπόζιτο και τη σύζυγό του. Ήδη έχουμε δει στο τρέιλερ τη Μαρία Κίτσου ως Πανδώρα Μοντιλιάνι να γοητεύεται από τον Γιώργο Παπαγεωργίου, τον Εσπόζιτο και Ενετό διοικητή του Πόρτο Κάγιο.

Ο Γιάννης Ποιμενίδης είναι επίσης παντρεμένος και μάλιστα περιμένει να γίνει πατέρας. Την εγκυμονούσα σύζυγό του και μία από τις γοητευτικές παρουσίες του πύργου, θα υποδυθεί η ηθοποιός Ελευθερία Κοντογεώργη. Γνωστή ήδη από τις σπουδαίες θεατρικές της συνεργασίες αλλά και από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Γαβαλά με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο.

https://www.instagram.com/p/C4pqV5XI_yy/

Η ηθοποιός ήδη μας έχει δώσει ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της Μάγισσας. Εδώ παρατηρούμε και μία ιδιαίτερη ενδυματολογική προσέγγιση στο look των ηθοποιών. Η εποχή της Ενετοκρατίας έχει άλλωστε πιο φανταιζί, πολύχρωμες διαστάσεις. Το έχουμε διαπιστώσει ήδη και από το τρέιλερ με την εμφάνιση της Μαρίας Κίτσου.

https://www.instagram.com/p/C_gXy1rIagr/

Απέναντι στον Νικήτα Λάσκαρη, θα βρεθεί αρκετές φορές ο Μήτρος Γερακάρης, που θα υποδυθεί ο Σπύρος Τσεκούρας, σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από εκείνον στη Μουρμούρα. Και θα είναι από τις μεγάλες εκπλήξεις της φετινής σεζόν και του δεύτερου κύκλου.

magissa_tsekouras.jpg

Πειρατής και εκείνος όπως ο απόγονός του Σπήλιος, σκληρός αλλά δίκαιος έχει ανοίξει ένα καπηλειό στο Πόρτο Κάγιο και ξέρει τα μυστικά τόσο των Ενετών όσο και των Μανιατών. Πάλι η κόντρα των δύο οικογενειών θα ξεκινήσει από τη διαφορά της κοινωνικής τους τάξης, αλλά αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει συγγένεια που θα τους συνδέει, όπως υπήρχε στον πρώτο κύκλο με τον γάμο του Μάρκου και της Μεταξίας. Θα προκύψει όμως στη συνέχεια αυτή η σύνδεση. Από τα beef που αξίζουν σίγουρα την προσοχή μας όταν ξεκινήσει η σειρά.