O David Βeckham έκανε μια αποκάλυψη για το ντοκιμαντέρ της Victoria και απέδειξε ξανά την αγάπη του

Γεωργία Βλαχοπούλου
O David Βeckham έκανε μια αποκάλυψη για το ντοκιμαντέρ της Victoria και απέδειξε ξανά την αγάπη του

 (Scott Garfitt/Invision/AP)

Invision

O David Beckham εκθείασε για ακόμα μια φορά τη σύζυγό του και αποκάλυψε για πoιο λόγο εκείνη αποφάσισε να κάνει ένα ντοκιμαντέρ σχεδόν ένα χρόνο μετά το δικό του.

Η Victoria Beckham έχει ανακοινωθεί πως πρόκειται να κάνει το δικό της ντοκιμαντέρ στο Netflix - ένα χρόνο μετά το ντοκιμαντέρ του David Beckham - με επίκεντρο όμως, όχι την μεταξύ τους σχέση ή την οικογένειά τους από τη δική της οπτική, αλλά το brand που διατηρεί στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Την παραγωγή του ντοκιμαντέρ θα κάνει η εταιρεία παραγωγής του David Beckham, με την ονομασία Studio 99.

Girl Crush: Η Victoria Beckham έχει «εμμονή» με τα eye patches και τα nude κραγιόν

«Η σειρά θα αφηγηθεί την ιστορία της επανεφεύρεσης της Victoria ως Creative Director της δικής της μάρκας», ανέφερε το Netflix σε tweet που ανακοίνωσε τη συμφωνία τον περασμένο μήνα.

https://www.instagram.com/p/C-7dkAguDGM/

Η αποκάλυψη του David για το ντοκιμαντέρ της Victoria έδειξε πόσο υποστηρικτικός σύντροφος είναι

O πρώην ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο Συνέδριο του Λονδίνου της Royal Television Society (RTS) την Τρίτη (17 Σεπτεμβρίου) αποκαλύπτοντας πως η Victoria δίσταζε να πει το «ναι» σε αυτό το νέο project.

«Δεν μπορώ να πω ψέματα, με αναστάτωσε, με έκανε νευρικό, έκανε τη Victoria νευρική», είπε ο Beckham για τη δική του σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix.

«Όσο κι αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ξέρουν τα πάντα για εμάς, στην πραγματικότητα δεν τα ξέρουν. Δεν ανοίγουμε συχνά τις πόρτες του σπιτιού μας, αλλά ήξερα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή. Δεν θα έλεγα ότι το μίσησα (σ.σ το ντοκιμαντέρ), απλά θα έλεγα ότι ήταν πολύ δύσκολο. Μας άρεσε ωστόσο, το αποτελέσμα».


Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν η Victoria κρατούσε σημειώσεις για τον δικό της ντοκιμαντέρ, o David Beckham μίλησε με τα πιο όμορφα και υποστηρικτικά λόγια για εκείνη, λέγοντας:

«Ξέρεις τη γυναίκα μου; Είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Ένα δυνατό, δυναμικό, παθιασμένο άτομο που από Spice Girl έχει γίνει σεβαστό σε αυτόν τον κλάδο, ο οποίος είναι πολύ δύσκολος. Δούλεψε σκληρά τα τελευταία 17, 18 χρόνια για την επιχείρησή της και ξαφνικά έχει την επιτυχία που της αξίζει».

https://www.instagram.com/p/C9xaBzxI_Co/

«Κανείς δεν βλέπει πραγματικά τι κάνει και τον όγκο της δουλειάς που κάνει, είναι πάνω από όλα – τι φοράνε οι άνθρωποι, ό,τι αφορά την επιχείρησή της, είναι πάνω από κάθε κομμάτι».

«Για άλλη μια φορά, ήταν δύσκολο να την πείσω να το κάνει αυτό», πρόσθεσε ο David.

«Είναι μια συναρπαστική στιγμή γιατί θα κάνει κάτι που είναι πολύ ιδιαίτερο και ο κόσμος θα δει την προσωπικότητά της και την εργασιακή της ηθική».

Το βραβείο EMMY

To ντοκιμαντέρ του David Beckham αποτελούμενο από 4 επεισόδια, ήταν υποψήφιο σε 5 κατηγορίες στα φετινά βραβεία EMMY και τελικά κατάφερε να κερδίσει το βραβείο για την Καλύτερη σειρά Ντοκιμαντέρ ή σειρά εκτός μυθοπλασίας.

Περήφανα λοιπόν, ο ίδιος πόζαρε έχοντάς το στην αγκαλιά του, ενώ την ημέρα των βραβείων, έγραψε τα εξής: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που κυκλοφορήσαμε κάτι που ήταν τόσο προσωπικό για εμένα και την οικογένειά μου. Η αντίδραση από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ήταν και είναι ακόμα εκπληκτική. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους όσους το παρακολούθησαν».

Παράλληλα, ευχαρίστησε και όλους του τους συνεργάτες αλλά και το Netflix για την επιτυχία που είχε το ντοκιμαντέρ με θέμα την απίστευτη καριέρα του, συνάμα με μια αφιλτράριστη ματιά στην οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/C_viRbUIwur/
DPG Network