Η Xρύσα Μιχαλοπούλου αποκάλυψε το δεύτερο όνομα του 2χρονου Κίμωνα και μίλησε για τον μπαμπά Λεωνίδα

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποκάλυψε πώς είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σαν μπαμπάς λίγο καιρό μετά τη φημολογία ότι έχουν χωρίσει.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου πρόκειται να πρωταγωνιστήσει αυτή τη σεζόν στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, το «Ταμπού», το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου στις 21.00 με διπλό επεισόδιο.

Η 26χρονη ηθοποιός θα υποδυθεί την Ελισάβετ Καλλιγά, πρώην αεροσυνοδό και νυν σύζυγο γνωστού καρδιολόγου. Υπήρξε πρώην σύντροφος του Γαβριήλ Καλλιγά και μόλις μετακομίζει στα Γιάννενα, εκείνος θα τη διεκδικήσει ξανά.

Με φόνο, δολοπλοκίες και έναν μεγάλο έρωτα ξεκινά το Ταμπού: Η πρεμιέρα και οι 9 νέοι ηθοποιοί

Το outfit που επέλεξε για το «Buongiorno» η Xρύσα Μιχαλοπούλου

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ξεχωρίζει στα social media μέσα από τις αναρτήσεις της, όχι μόνο για την αισθητική της, αλλά και για το προσωπικό της στυλ, που ισορροπεί με επιτυχία στα classics της γυναικείας γκαρνταρόμπας και τα trends των 00s.

Καλεσμένη λοιπόν, στην Φαίη Σκορδά σήμερα έκανε ένα casual chic σύνολο με wide leg τζιν παντελόνι, μαύρα ψηλοτάκουνα mules και ένα πράσινο μπλουζάκι που έκανε τη διαφορά.

Το off shoulder σχέδιό του και τα 3D matching λουλούδια του ήταν τα δύο αυτά Y2K στοιχεία που άλλαξαν την αισθητική του συγκεκριμένου outfit.

Το διπλό όνομα που έχει ο «Κουτσόπουλος junior»

H ηθοποιός, όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και στον γιο που έχουν αποκτήσει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Κίμωνα, ο οποίος είναι δύο χρονών.

Η ίδια έχοντας μεγαλώσει με τρία ακόμα αδέρφια και ούσα η δεύτερη στη σειρά, ήξερε όπως είπε από μικρή πως ήθελε να γίνει μαμά. Αποκάλυψε μάλιστα, για πρώτη φορά πως ο Κίμωνας έχει ακόμα ένα όνομα - λέγεται και Ιωάννης.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτή η επιλογή ήταν για να δώσει στον γιο της και το όνομα του μπαμπά της - καθώς δεν γνωρίζουμε ποιο είναι αυτό - ή αν σήμαινε κάτι παραπάνω για εκείνη και τον γνωστό σεφ.

Τι έχει πάει τόσο λάθος και σε post της Χρύσας Μιχαλοπούλου είδαμε το σχόλιο «Κρίμα τον Λεωνίδα»;

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως ο αδερφός του Λεωνίδα Κουτσόπουλου λέγεται Γιάννης. Οπότε σίγουρα θα υπάρχει διπλή γιορτή στο σπίτι τους στις 7 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στο πώς είναι σαν πατέρας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λέγοντας:

«Είναι υπέροχος ως μπαμπάς. Αλλά είναι πολύ ωραίος και ως άνθρωπος», είπε αρχικά η ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε «Δεν θέλω να πάρει την αναβλητικότητα σε ζητήματα καθημερινότητας. Θέλω να πάρει τις αρχές μας και να είναι «ωραίος τύπος». Και στους δύο έχει αδυναμία ο γιος μας. Είμαστε αυστηροί όπου πρέπει. Έχω άγχος τώρα με τα γυρίσματα σε σχέση με το παιδί μου. από την στιγμή που γίνεσαι γονιός ο κόσμος σου είναι γύρω από το παιδί σου. Εδώ και 1,5 χρόνο ήμουν εκτός τηλεόρασης και θεάτρου, ήμουν μαζί με τον μικρό, ενώ είχα προτάσεις για δουλειά. Ήμουν εκεί και το ζήσαμε όλο, ήταν υπέροχο».

Μιλώντας με αυτά τα λόγια για τον σεφ και κριτή του MasterChef έκανε το τηλεοπτικό κοινό να καταλάβει πως η σχέση τους είναι μια σχέση αγάπης και όχι μια σχέση χωρισμού, όπως τους ήθελαν το καλοκαίρι διάφορες φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Και τότε είχε «απαντήσει» η Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις οικογενειακές καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και δεν έχουν νιώσει την ανάγκη να «φωνάξουν» την αγάπη τους στα social media. Σε μια εποχή όμως, που τα πάντα είναι υπαρκτά με ένα ποστ, η έλλειψη κοινών φωτογραφιών ή updated stories απο την καθημερινότητά τους με τον μικρό Κίμωνα - Ιωάννη για κάποιους σήμανε - λανθασμένα - τον χωρισμό τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης