Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα από το νοσοκομείο είναι μια υπενθύμιση προς όλους μας

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα από το νοσοκομείο είναι μια υπενθύμιση προς όλους μας
NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Η υγεία είναι πολύτιμη. 

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική. Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, η Σοφία Καρβέλα έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, δηλώνοντας ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο, ανησυχώντας για λίγο το κοινό της.

Όπως ανέφερε πάνω στο στιγμιότυπο, κάτι «στράβωσε» στο επαγγελματικό της ταξίδι στο Λος Άντζελες. Λίγες ώρες αργότερα, πήρε εξιτήριο και έκανε ένα update για την κατάστασή της.

Σοφία για Νίκο Καρβέλα: «Μου πήρε πολύ καιρό να σε συμπαθήσω. Σε παρακαλώ μην πεθάνεις σύντομα»

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα από το νοσοκομείο είναι μια υπενθύμιση προς όλους μας: Note to self

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, είδαμε την ίδια να είναι ξαπλωμένη στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου έχοντας ορό στο χέρι.

«Σημείωση προς τον εαυτό μου, τα πράγματα στραβώνουν κάποιες φορές και στο LA και σε επαγγελματικό ταξίδι. Να θυμάσαι να είσαι ευγνώμων όταν όλα πάνε καλά που είναι το 90% του χρόνου για να είμαι ειλικρινής. Η υγεία είναι πολύτιμη», έγραψε στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

karvela_sofia.jpg

Η ανάρτηση μία μέρα μετά τη νοσηλεία στο νοσοκομείο

Η Σοφία Καρβέλα δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες για την κατάστασή της, για το αν ό,τι της συνέβη ήταν κάτι προγραμματισμένο, σοβαρό ή μια μικρή περιπέτεια υγείας, όμως έκανε γνωστό ότι επέστρεψε στη δουλειά και την καθημερινότητά της και πλέον είναι μακριά από το νοσοκομείο.

«Είμαι ζωντανή. Ήδη μπήκα στο set. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας», έγραψε η ίδια η Σοφία Καρβέλα.

karvela.jpg

Η ζωή στη Νέα Υόρκη δεν είναι τόσο εύκολη, αλλά η Σοφία Καρβέλα δεν την αλλάζει

Η Σοφία Καρβέλα ζει πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη, απ' όταν εκείνη ήταν 17 χρονών. Μιλώντας πριν από ένα χρόνο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκε στη ζωή της στην Αμερική και στα παιδιά της, δηλώνοντας πως της αρέσει η ζωή εκεί, παρόλο που έχει τις δυσκολίες της.

«Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Είναι μια πολη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου», είπε η ίδια αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα».

DPG Network