Η Καινούργιου μίλησε πρώτη φορά για τον Κουτσουμπή αλλά την πιο ωραία πληροφορία έδωσε η Τσιμτσιλή

Γεωργία Βλαχοπούλου

«Δεν κρύβομαι, ούτε το φωνάζω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day σήμερα (27/9) και για πρώτη φορά έδωσε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τη σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Σε 10 φωτογραφίες η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε πόσο αγάπησε τον Κουτσουμπή και το καλοκαίρι 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Κουτσουμπή

Όπως είπε η ίδια, εκείνη και ο επιχειρηματίας ήταν πολλά χρόνια φίλοι, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε βρει ο έρωτας, οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και 5 μήνες.

«Με τον Παναγιώτη είμαστε μαζί σχεδόν πέντε μήνες, αλλά τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Καμιά φορά γίνεται αυτό το κλικ. Αυτό που σκέφτομαι πάντα και το λέω και στις φίλες μου είναι ότι, καμιά φορά έρχονται τα πράγματα εκεί που δε τα περιμένεις… Μπορεί στο ξαφνικά, σε ένα βράδυ, σε μια στιγμή, να έρθει κάτι που δεν το περιμένεις καθόλου και να είναι πιο καλό από αυτό που φανταζόσουν.

Το πρώτο βήμα το έκανε ο Παναγιώτης. Τα προηγούμενα χρόνια, κι εγώ ήμουν σε σχέση κι εκείνος είχε άλλες σχέσεις, οπότε το οποιοδήποτε κοπλιμέντο μου έκανε ήταν πάντα με πολύ διακριτικό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια

Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ χαλαρή. Και είναι η πρώτη φορά που δεν έχω την ανάγκη ούτε να κρύψω, αλλά ούτε και να δείξω κάτι. Αν νιώσω την ανάγκη να ανεβάσω μια φωτογραφία, θα την ανεβάσω. Δεν κρύβομαι, ούτε το φωνάζω. Είμαι πάρα πολύ καλά. Σίγουρα θέλω να διασφαλίσω κάποιες στιγμές προσωπικές, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει λόγος να κρύβεις κάτι όταν είσαι καλά με έναν άνθρωπο.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον επιχειρηματία

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως πρόσεξε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται να είναι καλύτερα από κάθε άλλη φορά στην προσωπική της ζωή, πιο ήρεμη, πιο κατασταλαγμένη, πιο χαμογελαστή.

Και φυσικά γι' αυτό ευθύνεται ο Παναγιώτης Κουτσουμπής.

Η παρουσιάστρια του Happy Day ωστόσο, έδωσε και την πιο σημαντική πληροφορία για τον 35χρονο επιχειρηματία, αφού όπως είπε διέκρινε από την κοινή τους έξοδο με το ζευγάρι στην Πάρο, πως ο Παναγιώτης Κουτσουμπής δεν είναι σε σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου επειδή αποσκοπά στη δημοσιότητα - κάτι που πολλοί θα σκέφτονταν.

Εγώ αυτό που θέλω να πω για τον Παναγιώτη ειναι ότι δεν αποζητά μέσω εσού τη δημοσιότητα και αυτό μου έκανε πολύ θετική εντύπωση. Δηλαδή εμείς ήμασταν εκεί, βγάζαμε τις selfies μας κι εκείνος μόλις είδε ότι ξεκινάμε τη φωτογράφηση έφυγε. Γιατί πολλοί άνθρωποι μπορεί να μας προσεγγίζουν και για άλλους λόγους.

Η δημιουργία οικογένειας

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στη δημιουργία οικογένειας, κάτι που γνωρίζουμε μέσα από τις δηλώσεις της, πως η ίδια θέλει πάρα πολύ.

«Μακάρι να δημιουργήσω οικογένεια. Είναι κάτι που το θέλω πολύ όμως, δεν είναι εύκολο. Όταν μεγαλώνεις, και βρίσκεις έναν άνθρωπο που είσαι καλά μαζί του, για μένα η δημιουργία οικογένεια δε σημαίνει γάμος αλλά απόκτηση παιδιού, εγώ αυτό θέλω. Είναι όμως κάτι που θέλει μια προσπάθεια, ένα διάστημα, και κάποια πράγματα είναι και τυχερά. Κάποια πράγματα έρχονται αμέσως, κάποια μπορεί να καθυστερούν, κάποια μπορεί να μην έρθουν και ποτέ. Ας μου φέρει ο Θεός ό,τι κρίνει», είπε η ίδια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης