Σκορδά και Λιάγκας κέρδισαν το κοινό στην πρεμιέρα των πρωινών αφήνοντας πίσω την Καινούργιου

Πατούλια Κατερίνα
Σκορδά και Λιάγκας κέρδισαν το κοινό στην πρεμιέρα των πρωινών αφήνοντας πίσω την Καινούργιου

Η πρεμιέρα των πρωινών προγραμμάτων κρίθηκε στον πόντο και νικητή ξεκάθαρο δεν έχουμε! Λιάγκα και Σκορδά ή Σκορδά και Λιάγκας, ανάλογα με το αν σε ενδιαφέρει το δυναμικό κοινό ή το γενικό σύνολο, κράτησαν το τηλεοπτικό κοινό με την Κατερίνα Καινούργιου να μένει πίσω.

Το κοινό είπε #Buongiorno στη χθεσινή πρεμιέρα των προγραμμάτων και μένει να δούμε αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παραμείνει πιστό στη Φαίη Σκορδά και την παρέα της ή αν θα πει Arrivederci!

Το κοινό είπε #Buongiorno στη χθεσινή πρεμιέρα

Η πρώτη εντύπωση μετά την πρεμιέρα των πρωινών προγραμμάτων για την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025, έδειξε πως το κοινό περίμενε με ενθουσιασμό και περιέργεια την επιστροφή της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη, κι όχι στη μεσημεριανή που όπως φάνηκε πέρσι στον ΣΚΑΙ καθόλου δεν της ταίριαξε.

Η Φαίη ντυμένη στα λευκά, πήρε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό, σύμφωνα με τα πρώτα νούμερα τηλεθέασης, με μέσο όρο που έφτασε το 18,9% ενώ στο γενικό σύνολο το Buongiorno και η παρέα της Σκορδά συγκέντρωσε 15,5%.

Νικητής αναδείχτηκε στο γενικό σύνολο πάντως ο Γιώργος Λιάγκας και η δική του πρωινή παρέα στον ΑΝΤ1 και στο Πρωινό με 16,6% στο δυναμικό κοινό και 17,8% στο σύνολο. Ας μην ξεχνάμε πως βάσει περιεχομένου και ρεπορτάζ - συνεντεύξεων, το Πρωινό κατάφερε να ξεχωρίσει και να αναπαραχθεί όσο καμία άλλη πρεμιέρα, με τις δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη για το μωρό που περιμένει και με την αναφορά του Κωνσταντίνου Αργυρού στην προσωπική του ζωή.

Έχασε την πρωτιά στην πρεμιέρα η Κατερίνα Καινούργιου

Η Super Κατερίνα, παρά τις αλλαγές στο πάνελ της και μετη δύναμη που έδινε στην παρουσιάστρια η νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή, δεν φάνηκε να κρατά το κοινό πιστό στην εκπομπή του Alpha, παρότι η συνέντευξη με τον Δημήτρη Λάλο, τον Τιμωρό της φετινής σεζόν, έδωσε ειδήσεις για τη σχέση με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

https://www.instagram.com/p/C_-UQTJKT9m/

Η Super Κατερίνα με 14,7% στο δυναμικό κοινό έκλεισε τρίτη ενώ στο σύνολο με 14,3% έπεσε στην τέταρτη θέση τηλεθέασης μετά και τους Αταίριαστους στον ΣΚΑΙ. Παρόλα αυτά, η Κατερίνα, έδωσε την ατάκα της πρεμιέρας, μιλώντας για το τέλος της τοξικότητας και κέρδισε με τα δεκάδες τριαντάφυλλα που δέχτηκε on air - Εύγε Πάνο Κουτσουμπή- τη μάχη των λουλουδιών!

Το άγχος της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα και το μήνυμα της Καινούργιου για το τέλος της τοξικότητας

Tο Πρωίαν σε είδον που βρισκόταν ήδη στον τηλεοπτικό αέρα από την προηγούμενη εβδομάδα άντεθξε με με 6,5% κ;αι 3,7% σε δυναμικό και γενικό κοινό αντίστοιχα, ενώ το Breakfast@star που πέρσι έκανε μια χρονιά γεμάτη επιτυχία, ξεκίνησε με μια χαμηλή πτήση πρεμιέρας με 5,9% και 5,8% σε δυναμικό και γενικό κοινό.

Από τη μεριά της, η Ελένη Τσολάκη και το Πρωινό Σου Σου στο Open έκλεισε με το αξιοπρεπές 4,2% και 5% στο σύνολο.

Οι αταίριαστοι του ΣΚΑΙ βίωσαν ίσως τη μεγαλύτερη παράνοια όσον αφορά την τηλεθέαση, με 4,2% στο δυναμικό κοινό και 14,4% στο σύνολο όπου πέρασαν και τη Super Κατερίνα.

https://www.instagram.com/reel/C_-FkQspqsX/

Αν πρέπει να μετρήσουμε και την πρεμιέρα της Ζήνας Κουτσελίνη νωρίς το μεσημέρι στο STAR μετά το Breakfast των Χατζίδου- Παύλου, θα βλέπαμε την επιτυχία της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, που τα μονοψήφια του πρωινού τα μετέτρεψαν σε 11,2% και 12,% στο σύνολο.

DPG Network