Η Καλομοίρα γιορτάζει 14 χρόνια γάμου και μοιράζεται την πιο γλυκιά throwback φωτογραφία

Η Καλομοίρα γιορτάζει 14 χρόνια γάμου και μοιράζεται την πιο γλυκιά throwback φωτογραφία

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ευρύτερης ελληνικής σόουμπιζ που φαίνεται πως, πραγματικά, είναι μαζί όλη τους τη ζωή. Η φωτογραφία που μοιράστηκε σήμερα η αγαπημένη τραγουδίστρια για του λόγου το αληθές.

14 χρόνια γάμου συμπλήρωσαν αυτές τις μέρες η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης και, όπως συνηθίζει, εκείνη, το γιόρτασε και διαδικτυακά, με μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες τους και τα πιο τρυφερά λόγια.

«Είσαι και πάντα θα είσαι η καρδιά μου»

Με ένα σταθερό ποστ και δύο stories γιόρτασε την επέτειό της μέσω instagram η τραγουδίστρια.

«14 χρόνια. Είσαι, και πάντα θα είσαι, η καρδιά μου», γράφει στη λεζάντα η 39χρονη Καλομοίρα και στις φωτογραφίες βλέπουμε εικόνες από το εστιατόριο που επέλεξαν για να γιορτάσουν τη βραδιά.

Οι ευχές κάτω από την ανάρτηση έφτασαν από παντού καθώς η Καλομοίρα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και μεταξύ αυτών είδαμε και τις καρδούλες του Δημήτρη Γιαννέτου, με τον οποίο τους συνδέει φιλία ετών και κουμπαριά αφού ο γνωστός hair stylist βάφτισε την Αναστασία, την κόρη του ζευγαριού.

1727591272376-575558324-1(1).jpg
https://www.instagram.com/p/DAdfdgxp5T7/

Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης: Το σπίτι τους στην Νέα Υόρκη είναι βγαλμένο από παραμύθι

Μια όμορφη οικογένεια

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος αρραβωνιάστηκαν το 2009 και παντρεύτηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2010 στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: τους δίδυμους Νίκο και Δημήτρη, που γεννήθηκαν στις 14 Δεκεμβρίου 2012 και την Αναστασία που γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 2016.

Μαζί μια ολόκληρη ζωή

Η σχέση της Καλομοίρας με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη ξεκίνησε το 2006, όμως η ιστορία τους ξεκινά πολύ πιο πριν, όπως θέλει κάθε χρόνο να μας θυμίζει εκείνη, και μάλιστα με τον πιο γλυκό τρόπο.

Όσες φορές κι αν δει κανείς αυτή τη throwback φωτογραφία του ζευγαριού από το 1995, πραγματικά, δεν τη χορταίνει. 10 ετών εκείνη, 12 εκείνος και κάπως το σύμπαν τους έδωσε τα πρώτα δείγματα!

kalomoira.jpg

Η Καλομοίρα έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη για το Fame Story και τη σχέση με τον σύζυγό της

Τα τρυφερά λόγια για τον άντρα της και η κρίση στον γάμο τους

Όπως είχε πει η ίδια η Καλομοίρα παλιότερα, ήξερε πως ο Γιώργος Μπούσαλης, είναι ο άντρας της ζωής της από μικρή. Γι' αυτό και δεν δίστασε να αφήσει την καριέρα της στην Ελλάδα πάνω στην πιο κομβική της στιγμή - έχοντας φέρει την 3η θέση στη Eurovision - για να δημιουργήσει οικογένεια μαζί του στην Αμερική.

«Ήξερα από μικρή ότι θα παντρευτώ. Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου, του είπα "θα σου δώσω όσα παιδιά θέλεις". Γνωρίζω τον Γιώργο από μικρό, θυμάμαι την στιγμή που είπα "αυτός είναι ο άντρας μου". Ο Γιώργος είναι τα πάντα μου, είναι αυτός που με καταλαβαίνει. Ήταν μια θυσία το να ακολουθήσω τον άντρα που αγαπάω αφήνοντας την καριέρα μου» είπε αρχικά η Καλομοίρα για τον σύζυγό της και την απόφαση να τον ακολουθήσει.

https://www.instagram.com/p/C8-aMfxywo5/

«Πέρασα μια κρίση που επηρέασε και τη σχέση μας με τον Γιώργο. Διάβαζα βιβλία που μου θύμιζαν τα παιδικά χρόνια που εγώ δεν έζησα γιατί συνέχεια δούλευα» συνέχισε λέγοντας η Καλομοίρα, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο πως ακόμα και σε μια σχέση τόσων χρόνων και που ήταν καρμικό να συμβεί μπορεί να μην είναι κάθε μέρα ρόδινη.

DPG Network