Με κοντό καρέ η Καλομοίρα και οι followers της αποθέωσαν την «καστανή Marilyn»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Με κοντό καρέ η Καλομοίρα και οι followers της αποθέωσαν την «καστανή Marilyn»

Η Καλομοίρα έκανε μια μεγάλη αλλαγή στο look της και όλοι βλέποντας την ανάρτησή της, αποθέωσαν την επιλογή της.

Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, ο Σεπτέμβρης ήταν πάντα ο μήνας των νέων ξεκινημάτων, των αλλαγών και της ανανέωσης είτε αυτό σημαίνει του look μας είτε του σπιτιού μας, καθώς μπαίνουμε στη χειμερινή περίοδο.

Καλομοίρα: Το ταλέντο της κόρης της στη ζωγραφική και τα νέα πλάνα από το σπίτι τους στην Αμερική

Για την Καλομοίρα, όπως φάνηκε ήταν μια ευκαιρία για να ανανεώσει και το χρώμα των μαλλιών της αλλά και το μήκος τους, κάνοντας μια εντυπωσιακή αλλαγή.

Το νέο look της Καλομοίρας ή αλλιώς η «καστανή Μέριλιν»

Όπως αποκάλυψε στο προφίλ της στο Instagram η ίδια, επέλεξε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα κοντό bob καρέ, ενώ έκανε λίγο πιο σκούρα καστανή την απόχρωσή τους.

Η τραγουδίστρια απευθυνόμενη στους followers της θέλησε να μάθει την άποψή τους κι εκείνοι φυσικά, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν.

Το νέο look της Καλομοίρας άρεσε πολύ σε όλους, μιας και όπως ανέφεραν ειδικά αυτή η απόχρωση που διάλεξε της ταιριάζει πολύ. Παράλληλα, σε κάποιους θύμισε και την Marilyn Monroe, στην καστανή εκδοχή της βέβαια.

Όλες οι αλλαγές στα μαλλιά της τα τελευταία 2 χρόνια

Η Καλομοίρα ανέκαθεν ήταν καστανή. Έτσι την γνωρίσαμε στο Fame Story το 2003 και με αυτή την απόχρωση πορεύτηκε όλα τα χρόνια μέχρι το 2022. Παράλληλα, το πιο κοντό μήκος που είχαμε δει να κάνει στα μαλλιά της ήταν μέχρι το ύψος του στήθους.

https://www.instagram.com/p/B1vjo4NpKj-/

Το 2022 ωστόσο, η ίδια ξάφνιασε τους followers της όταν με ανάρτησή της στο Instagram της αποκάλυψε πως από μελαχρινή έγινε ξανθιά κόβωντας μάλιστα για πρώτη φορά τα μαλλιά της καρέ. Μάλιστα, τότε όντως η ίδια έμοιαζε πολύ με την Marilyn Monroe.

https://www.instagram.com/p/CkGUHeaAn92/

Η Καλομοίρα κράτησε το κοντό ξανθό hair look της μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου του 2024, οπότε η ίδια μαζί με το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού «Rolling» μοιράστηκε με τους followers της και τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της, επιστρέφοντας στην καστανή απόχωσή τους και σε ένα αρκετά μακρύτερο μήκος.

https://www.instagram.com/p/C2xZa3oo_H4/

Τα μαλλιά της τότε δεν μάκρυναν εν μία νυκτί απλά τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλά εργαλεία, έτσι ώστε μια γυναίκα να μπορεί να αλλάζει το look της πολύ εύκολα και από κοντά να έχει μακριά μαλλιά και τούμπαλιν.

Στην περίπτωση της Καλομοίρας τα μαλλιά της ήταν περούκα και αυτό φάνηκε σε ένα από τα posts της από τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπου η ίδια αγναντεύοντας τη θάλασσα και την όμορφη θέα είχε τα μαλλιά της ξανθά με πιο σκούρα ρίζα.

https://www.instagram.com/p/C9cLbUloqUO/

Πάντως, κάθε φορά που η Καλομοίρα κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της έρχοναι είτε νέα τραγούδια από εκείνη είτε νέες επαγγελματικές συνεργασίες.