Καλομοίρα: Το ταλέντο της κόρης της στη ζωγραφική και τα νέα πλάνα από το σπίτι τους στην Αμερική

Γεωργία Βλαχοπούλου
Καλομοίρα: Το ταλέντο της κόρης της στη ζωγραφική και τα νέα πλάνα από το σπίτι τους στην Αμερική

Πολλές φορές η Καλομοίρα μοιράζεται με τους followers της τα κατορθώματα των 3 παιδιών της, για τα οποία είναι πάντα πολύ περήφανη.

Η Καλομοίρα είναι από τα άτομα που είναι πολύ ενεργά στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια μοιράζεται, πέρα από τα νέα της τραγούδια, και στιγμές από την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της και τα 3 παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Η Καλομοίρα στις διακοπές της με τα φυσικά της μαλλιά και το remix που θα σε γυρίσει 17 χρόνια πριν

Μάλιστα, θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι «μαμά κουκουβάγια», αφού είναι αρκετές οι αναρτήσεις, στις οποίες καμαρώνει για κάποιο από τα ταλέντα των παιδιών της.

«Είμαι πολύ περήφανη για σένα», είχε γράψει για παράδειγμα η Καλομοίρα δείχνοντας την παράσταση με το πιάνο του γιου της, Δημήτρη.

https://www.instagram.com/p/C8Y16QNI2Sy/

Η Αναστασία πέρα από το ποδόσφαιρο έχει ταλέντο και στη ζωγραφική

Κάπως έτσι, η Καλομοίρα έδειξε με περηφάνεια τα σχέδια της Αναστασίας, της κόρης της, στους followers της , αποκαλύπτοντας πως η 8χρονη έχει ταλέντο και στη ζωγραφική.

Στην Αναστασία που, όπως θα δεις είναι το «mini me» εμφανισιακά της Καλομοίρας, πέρα από τη ζωγραφική αρέσει και το ποδόσφαιρο!

https://www.instagram.com/p/C73uemoxoGa/

Μπορεί το άθλημα αυτό να θεωρείται πιο «κοριτσίστικο» για τα κοινωνικά δεδομένα, ωστόσο η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης δεν έχουν καμία ένσταση για την κόρη τους γι’ αυτό και στα 8α γενέθλιά της η τούρτα είχε πάνω τον Messi.

https://www.instagram.com/reel/C-CXIF5oSxi/

Τα νέα πλάνα από το σπίτι τους στην Αμερική

Η Καλομοίρα αρκετές φορές δημοσιεύει στα social media της και βίντεο τα οποία έχει γυρίσει μέσα από το τεράστιο σπίτι τους στην Αμερική.

IMG_2467.jpg

Άλλωστε, από τα αγαπημένα της πράγματα που μοιράζεται με τους followers της είναι και οι διάφορες συνταγές που φτιάχνει.

Η κουζίνα του σπιτιού λοιπόν, είναι όπως θα δεις πραγματικά πολύ μεγάλη, με το λευκό να κυριαρχεί στα έπιπλα, ενώ υπάρχουν και σημεία όπου η τραγουδίστρια έχει προσθέσει κάποια περίτεχνα πλακάκια. Φυσικά ως είθισται υπάρχει και ο κεντρικός πάγκος -σανίδα, όπου η ίδια κάνει όλη την προετοιμασία των πιάτων της.

IMG_2466.jpg

Παράλληλα το σαλόνι κινείται στις αποχρώσεις του καφέ, ενώ υπάρχει και μια μεγάλη ξύλινη στριφογυριστή σκάλα που οδηγεί στα πάνω δωμάτια.

IMG_2462.jpg

Αυτό που δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά από το σπίτι της Καλομοιρας είναι και ένα πιάνο, στο οποίο η ίδια περνάει αρκετό χρόνο.

IMG_2464.jpg