Στο MasterChef 2025, υπάρχουν 160.000 λόγοι για να δηλώσεις συμμετοχή και οι κριτές είναι ο βασικός

Πατούλια Κατερίνα
Στο MasterChef 2025, υπάρχουν 160.000 λόγοι για να δηλώσεις συμμετοχή και οι κριτές είναι ο βασικός

«Κάποιες εμπειρίες δεν περιγράφονται με λόγια! Ζήστο κι εσύ! Ο νέος κύκλος του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής έρχεται!»

Με αυτές τις τρεις φράσεις, το MasterChef μας υπενθυμίζει πως έχουμε κάθε λόγο για να δηλώσουμε συμμετοχή ή τουλάχιστον 160.000 λόγους, όσα και τα χρήματα που θα μοιράσει ο διαγωνισμός μαγειρικής μέσα στο 2025.

Το trailer του 9ου κύκλου του MasterChef κυκλοφόρησε σε όλες τις πλατφόρμες.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε πάσα για το επόμενο MasterChef: Πού βρίσκονται οι 7 νικητές σήμερα

https://www.instagram.com/reel/DAlFtbYsI9e/

Στο τρέιλερ έγινε σαφές πως και φέτος, ο νικητής θα πάρει 70.000 ευρώ συν 30.000 σε εξοπλισμό κουζίνας, ο φιναλίστ του τέλικου θα πάρει 30.000 ευρώ και συνολικά στην ένατη σεζόν του MasterChef θα δοθούν 30.000 ευρώ.

Ο Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης ευθύνεται για την λέξη «μπριγάδα» που ακούς στο MasterChef

Με αφορμή τις δηλώσεις συμμετοχής για το MasterChef 2025, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε και τρία stories-trolls με πρωταγωνιστές φυσικά τους τρεις κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ο «οινοχόος» Νικόλας και η σχέση του με τον MasterChef

Ο Στέργιο Νενές ή αλλιώς Νικόλας από το Κωνσταντίνου κι Ελένης, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε ως «barman» και φίλο της Ελένης Βλαχάκη, πριν από περίπου 25 χρόνια, είχε επιλέξει εδώ και αρκετό καιρό να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες ως Creative Content Producer συμμετέχοντας σε πολύ επιτυχημένα ριάλιτι όπως η Φάρμα, το Globetrotters, το Asia Express αλλά και το MasterChef.

Kάπως έτσι, λοιπόν βρέθηκε και στον περσινό κύκλο, αλλά φαίνεται πως και φέτος θα είναι στην ομάδα του MasterChef πίσω από τις κάμερες. O Nενές, μοιράστηκε όπως είδαμε και τα troll stories του Σωτήρη Κοντιζά για τη νέα σεζόν του MasterChef που αν όλα πάνε καλά θα δούμε στις οθόνες μας από τον Ιανουάριο του 2025.

DPG Network