Στο βαρύ πένθος της Μαρίας Αντωνά ήταν όλοι στο πλευρό της

Πολύ δύσκολες ώρες οι τελευταίες για τη Μαρία Αντωνά η οποία «έχασε» τη μητέρα της και μοιράστηκε την είδηση με μία ανάρτησή της.

Βαρύ το πένθος για τη Μαρία Αντωνά καθώς, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τα social media η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

Τα προβλήματα υγείας

Πριν από μία εβδομάδα η ραδιοφωνική παραγωγός είχε δώσει ένα πρώτο στοιχείο για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η μητέρα της μέσα από ένα story.

«Όλες οι Παναγίες και όλες οι προσευχές να είναι μαζί σου μαμά. Είναι πολύ νωρίς ακόμη», έγραφε η Μαρία και ήταν όντως πολύ νωρίς καθώς όπως διαβάζουμε η μητέρα της ήταν μόλις 56 ετών!

«Θα σε αγαπώ μέχρι να κλείσουν και τα δικά μου μάτια»

Μία εβδομάδα μετά, η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά ήρθε για να ενημερώσει για το μοιραίο. Τα λόγια της «ραγίζουν» καρδιές.

Αντίο μαμά μου! Θα σε αγαπώ για πάντα μέχρι να κλείσουν και τα δικά μου μάτια. Σε ευχαριστώ που υπάρχω, γι΄ αυτό που έγινα και για τις αξίες που μου δίδαξες. Να έχω πάντα το κεφάλι μου ψηλά και την ηθική μου πιο ψηλά. Και να θυμάσαι αυτά τα μάτια θα τα έχω πάντα δίπλα μου και μέσα και μπροστά μου. Γίνε Άγγελος μου και μην φύγεις ποτέ ξανά από δίπλα μου.

Με το σήμα του πένθους στα προφίλ της στα social media, πια, η Μαρία Αντωνά σίγουρα βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Τα διαδικτυακά συλλυπητήρια

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάτω από την ανάρτησή της τα σχόλια γέμισαν με διαδικτυακές αγκαλιές και αγάπη από γνωστούς και άγνωστους φίλους που θέλησαν να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούσαν τη Μαρία σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Αντελίνα Βαρθακούρη, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Βασιλική Μιλλούση ήταν μόνο μερικοί από εκείνους που έστειλαν την αγάπη τους στη Μαρία Αντωνά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης