Στο άβολο περιστατικό με την Nicole Kidman,η Salma Hayek επιμένει πως δεν υπάρχει δράμα εδώ

Πατούλια Κατερίνα

Τι μπορεί να συμβεί σε μια επίδειξη μόδας με προσκεκλημένες τις Katy Perry, Salma Hayek, Nicole Kidman, Anna Wintour; Το show του οίκου Balenciaga RTW Spring 2025 ως μέρος της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι προκάλεσε ένα περίεργο περιστατικό. 

Η Nicole Kidman και η Salma Hayek έγιναν πρωταγωνίστριες σε τεταμένη στιγμή στην επίδειξη Balenciaga κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι στις 30 Σεπτεμβρίου. Και ναι, μπορεί να έχουμε φτάσει στα μέσα Οκτωβρίου όμως το περιστατικό έγινε viral μέσα στο Σαββατοκύριακο κυρίως στο Tik Tok.

Όταν η 58χρονη Hayek έπρεπε να ποζάρει στους παπαράτσι που είχαν συγκεντρωθεί στο fashion show, υπήρξε μια περίεργη και άβολη στιγμή με την 57χρονη Kidman.

Οι ευχές της Salma Hayek για τον γιο του συζύγου της πηγαίνουν και στη μητέρα του, Linda Evangelista

Τι πραγματικά συνέβη στο σόου του οίκου Balenciaga;

Στο πλήρες βίντεο που έχει δημοσιευτεί, οι δύο γυναίκες φαίνεται να συνομιλούν και να πόζάρουν αρκετή ώρα μαζί, μέχρι που στο πλάνο μπαίνει και η Katy Perry, η οποία σπεύδει να φωτογραφηθεί μαζί με τις άλλες δύο ηθοποιούς.

Προτού η τραγουδίστρια πάρει θέση για τη φωτογραφία κι ενώ έχει μείνει άφωνη, λαμβάνει χώρα ένα περιστατικό στο οποίο η Salma προσπαθεί να στρέψει το σώμα της Nicole προς τους παπαράτσι πίσω τους, η Kidman δεν θέλει να το κάνει, σπρώχνει τα χέρι της Hayek και αποχωρεί.

Οι παπαράτσι και η αντίδραση της Kidman

Στη συνέχεια, η Perry δίνει ένα φιλί στη Hayek και συνομιλούν για λίγο με την Salma να λέει πως χρειάζεται συμβουλές για να χειριστεί τη συμπεριφορά της Kidman:ένα φιλί και αντάλλαξε μερικές λέξεις με το αστέρι της «Frida» πριν απομακρυνθεί.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι είπαν μεταξύ τους η Αυστραλή ηθοποιός, 57 ετών, και ο Χάγιεκ, αλλά μετά την αποχώρηση της Κίντμαν, ο Χάγιεκ είπε: «Ναι, παρακαλώ. Συμβουλή."

Κάποιος - πιθανότατα η Kidman ή η Perry - είπε στη συνέχεια, «Δεν τη χρειάζεσαι», στον οποίο ο Hayek απάντησε: «Τη χρειάζομαι».

Στη συνέχεια, ο Hayek πόζαρε για μερικές φωτογραφίες με την Perry ενώ η Kidman δεν πόζαρε άλλο για τους παπαράτσι.

Οι εκπρόσωποι της Kidman και της Hayek δεν απάντησαν αμέσως στο αίτημα της Page Six για να σχολιάσουν το γεγονός αλλά η Hayek φέρεται να έχει γράψει σε σχόλιο: «No drama, next», κανένα δράμα, προχωράμε δηλαδή.

Κι ενώ η Hayek έκλεισε το θέμα, οφείλουμε να θυμηθούμε πως αυτή η επίδειξη ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε δημόσια ξανά την Kidman μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Ο θάνατος της μαμάς της Kidman

Η σταρ του «Cold Mountain» ανακοίνωσε τον θάνατο της μητέρας της, Janelle Anne Kidman, λίγες ώρες πριν αναδειχθεί καλύτερη ηθοποιός στο Φεστιβάλ Βενετίας για τον ρόλο της στο «Babygirl».

Ως φόρο τιμής στη μητέρα της, η Nicole μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες και το ακόλουθο μήνυμα:

«Η αδερφή μου και εγώ μαζί με όλη την οικογένειά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την έκρηξη αγάπης και καλοσύνης που νιώσαμε αυτή την εβδομάδα».

Κάθε μήνυμα που λάβαμε από εκείνους που αγαπούσαν και θαύμαζαν τη μητέρα μας σημαίνει για εμάς περισσότερα από όσα θα μπορέσουμε ποτέ να εκφράσουμε.

Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής καθώς φροντίζουμε ο ένας τον άλλον».

Αντί να παρευρεθεί στην εκδήλωση στο φεστιβάλ κινηματογράφου, η Νικόλ πέταξε στο σπίτι της τότε για να βρεθεί με την οικογένειά της στην Αυστραλία.

Όποια κι αν είναι η αλήθεια για το δύσκολο περιστατικό ανάμεσα στις δύο γυναίκες, το δράμα με την αναπαραγωγή του βίντεου δεν «δίκαιη» ούτε για την Kidman που στο πρόσφατο πένθος της ίσως δεν διαχειρίστηκε τα συναισθήματά της μπροστά στις κάμερες όπως θα ήθελε, ούτε για την ουσία της γυναικείας αλληλεγγύης, την οποία τα μίντια θέλουν να κάμψουν στο πρώτο «στραβοπάτημα».

Τόσο η Hayek όσο και η Kidman είναι δύο γυναίκες που έχουν βγει μπροστά και έχουν μιλήσει ανοιχτά για το hate που έχουν δεχτεί, είτε για την εμφάνισή τους, είτε για την καριέρα τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης