Η Raygun επέστρεψε με νέο look μετά τους Ολυμπιακούς για να γίνει ξανά viral

 Άρτεμις Σκούφου
AP Photo/Abbie Parr

Η Raygun έγινε θέμα συζήτησης στον κόσμο μετά την εμφάνισή της στο breakdancing στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Τώρα, επιστρέφει με νέα εμφάνιση που θα συζητηθεί πολύ. 

Η αθλήτρια του breakdance που ακούει στο όνομα Raygun και έγινε γνωστή μέσα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι γίνεται ξανά viral και το νέο της look είναι ο λόγος.

Τη θυμόμαστε χαρακτηριστικά επειδή μπήκε στη λίστα με τους αθλητές που δεν κατάφεραν να σημειώσουν ούτε μία νίκη στους Ολυμπιακούς, καθώς έχασε σε όλους τους αγώνες breakdance. Η συμμετοχή της έγινε viral στα social media και μπορεί η απόδοσή της να μην ήταν αρκετή για να γίνει γνωστή ως αθλήτρια, αλλά τουλάχιστον το όνομά της δεν έχει μείνει στο μυαλό μας για κακό.

Η Raygun επέστρεψε με νέο look

Η Rachael Gunn, γνωστή και ως Raygun, άφησε στην άκρη την πράσινη και χρυσή της φόρμα για να υιοθετήσει μια νέα, λαμπερή εμφάνιση που μάλλον λίγοι θα περίμεναν να δουν και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Stellar.

Την Πέμπτη, η αθλήτρια επέστρεψε στο Instagram έπειτα από μέρες που είχε να κάνει κάποια ανάρτηση και έδωσε στους followers της μια γεύση από τη φωτογράφιση - η οποία θα κυκλοφορήσει ολόκληρη την Κυριακή - αλλά κι από τη νέα της εμφάνιση. Για την ακρίβεια, βέβαια, το Stellar Magazine έκανε την ανάρτηση.

Στο εξώφυλλο, τη βλέπουμε πιο εντυπωσιακή από ποτέ με ένα μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα με μανίκια καμπάνα, το οποίο συνδύασε με μαύρα σανδάλια με λουράκια. Ομολογουμένως, αυτή είναι μια εμφάνιση που δεν έχουμε συνηθίσει για τη Rachael Gunn, της οποίας οι καμπύλες αναδεικνύονταν υπέροχα σε αυτή τη φωτογράφιση.

Η αθλήτρια που άφησε για λίγο τις φόρμες της στην άκρη, μας έδειξε επίσης πώς είναι τα μαλλιά της με sleek ponytail σε στιλ πλεξούδας αντί για τα κλασσικά σγουρά της μαλλιά που συνηθίζει να έχει.

Απαρατήρητο δεν μπορεί ακόμα να περάσει το μακιγιάζ της. Με βαθύ κόκκινο κραγιόν και bronze μακιγιάζ, η Raygun κοιτά έντονα την κάμερα έχοντας πίσω της κίτρινο φόντο.

Επίσης, στη φωτογραφία που δημοσίευσε το περιοδικό φαίνονται λίγα από τα λόγια της αθλήτριας. «Δεν με έριξες κάτω. Δεν τα κατάφερες. Θα μείνω πιστή σε αυτό που έκανα», είπε, αναφερόμενη πιθανότατα στη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ολυμπιονίκης ετών 14: Η Arisa Trew κέρδισε το χρυσό και ζήτησε μια πάπια ως ανταμοιβή

Η γυναίκα που έγινε γνωστή για την κακή της επίδοση στους Αγώνες του Παρισιού είχε μιλήσει έπειτα από τους Ολυμπιακούς, λέγοντας πως «Δούλεψα σκληρά, προετοιμάστηκα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα έδωσα όλα πραγματικά». Ακόμη και ο οργανισμός breaking της Αυστραλίας, AUSBreak, μίλησε για την επιλογή του, επιβεβαιώνοντας ότι επιλέχθηκε μέσω μιας «δίκαιης και διαφανούς» διαδικασίας οντισιόν.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της τον περασμένο μήνα, η Raygun αποκάλυψε πως είχε δει μόνο μερικά μικρά αποσπάσματα από τις εμφανίσεις της στους Ολυμπιακούς.

«Βρίσκομαι ακόμα στη διαδικασία να μπορέσω να περιγράψω πώς αισθάνομαι για όλα αυτά τα πράγματα, επειδή μοιάζει κάπως με ένα πολύ περίεργο όνειρο που βλέπω και από το οποίο θα ξυπνήσω ανά πάσα στιγμή», δήλωσε στο “The Project” του Network 10 της Αυστραλίας. «Όπως, τι είναι η ζωή αυτή τη στιγμή;».

Η ίδια αποκάλυψε, τέλος, πως αυτή την περίοδο έχει επιλέξει να κάνει ένα διάλειμμα από το breakdance.

«Θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στα θετικά από αυτό, και στις θετικές αντιδράσεις και στη χαρά που έδωσα στους ανθρώπους», δήλωσε. «Σημασία έχει να βγαίνεις εκεί έξω, να διασκεδάζεις και να πας όσο πιο γρήγορα μπορείς παρά το γεγονός ότι, ξέρεις, χάνεις».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης