Το όλο νόημα ποστ της Jennifer Aniston για τον Matthew Perry στην επέτειο θανάτου του

Πατούλια Κατερίνα
Το όλο νόημα ποστ της Jennifer Aniston για τον Matthew Perry στην επέτειο θανάτου του

Η αγάπη που έτρεφαν ο ένας για τον άλλο ήταν τεράστια. Η Jennifer Aniston δεν θα μπορούσε να μην θυμηθεί τον Matty της, αυτή τη μέρα.

Η Jennifer Aniston τίμησε τον αείμνηστο συμπρωταγωνιστή της στα Φιλαράκια, Matthew Perry, στην πρώτη επέτειο θανάτου του αδικοχαμένου ηθοποιού.

H Jen δεν ξεχνά τον Matty

https://www.instagram.com/p/DBrDQQDxVPT/

«1 χρόνος», έγραψε η 55χρονη ηθοποιός σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram τη Δευτέρα 28/10/24, ταγκάροντας παράλληλα το Ίδρυμα Matthew Perry που δημιουργήθηκε μετά τον θάνατο του Perry για να βοηθά άτομα που έχουν εξαρτήσεις.

Η μητέρα του Matthew Perry μιλά για τον «αναπόφευκτο» θάνατό του και το προαίσθημα του τέλους

Το καρουζέλ φωτογραφιών ξεκίνησε με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των δύο ηθοποιών να κάνουν ανόητες γκριμάτσες, ακολουθούμενη από μια φωτογραφία από τα θρυλικά Φιλαράκια που δείχνει τον χαρακτήρα του Perry, Chandler Bing, να φιλάει στο μέτωπο τον χαρακτήρα της Aniston, Rachel Green.

Το ποστ της Jen ολοκληρώθηκε με μια ομαδική λήψη με τη Lisa Kudrow, τον David Schwimmer, τον Matt LeBlanc και την Courteney Cox, καθώς και μια σόλο, χαμογελαστή λήψη του Perry.

Όταν ο Perry πέθανε τον Οκτώβριο του 2023 σε ηλικία 54 ετών, τα «συντετριμμένα» μέλη του καστ από τα Φιλαράκια εξέδωσαν κοινή δήλωση.

«Ήμασταν κάτι περισσότερο από συμπρωταγωνιστές. Είμαστε μια οικογένεια. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Ματθαίου. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσοι τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

Τον επόμενο μήνα, η Aniston έκανε το πρώτο ποστ για τον Mat:

«Όλοι βιώνουμε την απώλεια κάποια στιγμή στη ζωή μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να μπορείς πραγματικά να ΚΑΘΙΣΕΙΣ σε αυτή τη θλίψη σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης για κάποιον που έχεις αγαπήσει τόσο βαθιά. Και τον αγαπούσαμε βαθιά.

Μάτι, σε αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι απόλυτα ήσυχος και χωρίς πόνο.

Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές σχεδόν σε ακούω να λες θα μπορούσες να είσαι πιο τρελός; Ξεκουράσου αδερφέ. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα».

Mιλώντας για τον Perry και τον τελευταίο τους διάλογο την μέρα του θανάτου του, η Jennifer Aniston εξοολογήθηκε στη Reese Whitherspoon:

Jennifer Aniston says she texted Matthew Perry hours before death

«Ήταν ευτυχισμένος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Είχε αρχίσει να μπαίνει σε φόρμα. Ήταν ευτυχισμένος και αυτό είναι το μόνο που ξέρω.

Εκείνο το πρωί είχαμε ανταλλάξει μηνύματα. Δεν πονούσε, δεν ζοριζόταν. Ήταν χαρούμενος. Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι ήταν πραγματικά υγιής και προσπαθούσε να είναι υγιής. Προσπαθούσε σκληρά. Ήταν σκληρό καρύδι. Μου λείπει πολύ. Σε όλους μας λείπει. Φίλε, μας έκανε να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια

Ελπίζω να ξέρει ότι τον αγαπούσαν με έναν τρόπο που δεν το είχε πιστέψει ποτέ ο ίδιος. Όταν μιλούσε δημιουργούσε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Ακολουθούσε το δικό του μονοπάτι, με έναν τρόπο. Εμπλούτιζε τη χαρά μας.

Ο Matthew Perry βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 28 Oκτωβρίου, σε ηλικία 54 ετών. Τον ηθοποιό βρήκε η βοηθός τους χωρίς τις αισθήσεις του στο τζακούζι του σπιτιού.

Η μαμά του Perry, Suzanne Morrison, δάκρυσε στην πρώτη της συνέντευξη στο «Today» στην πρώτη επέτειο θανάτου του παιδιού της εξηγώντας το πώς «δεν μπορούσε να βοηθήσει» τον γιο της στον αγώνα του με τον εθισμό.

https://www.instagram.com/p/DBrDQQDxVPT/

Η οικογένεια Perry μιλά για τον Matthew

«Το μόνο πράγμα που πρέπει να μάθω είναι πολύ δύσκολο να γίνει, και αυτό είναι πως πρέπει να σταματήσω να κατηγορώ τον εαυτό μου», είπε η Μόρισον πριν αποκαλέσει τον αείμνηστο γιο της «πολύ μοναχικό» και «μόνιμα λυπημένο».

Ο πατριός και η αδελφή του μίλησαν επίσης

Στη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του, στα ΜΜΕ μίλησαν και ο πατριός του Matthew και η αδελφή του, Keith και Caitlyn Morrison.

«Θα ήθελε να τον θυμούνται επειδή έκανε κάτι για να βοηθήσει τους ανθρώπους που υποφέρουν από εθισμό», ανέφερε ο πατριός του Perry χαρακτηρίζοντας «απίστευτα σοκαριστικό» τον ξαφνικό θάνατό του.

«Όποιος έχει χάσει ένα παιδί θα σας πει ότι, ακόμα κι αν είστε κατά κάποιο τρόπο προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο, είναι συντριπτικό».

Η 43χρονη Caitlin, από την πλευρά της, η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι η εκτελεστική διευθύντρια του Ιδρύματος Matthew Perry του Καναδά ανέφερε πως το να ασχολείται με αυτό το έργο την κάνει να νιώθει «σαν να κάθομαι ακριβώς δίπλα στον Matthew, δουλεύοντας μαζί του κάθε μέρα σε κάτι που ήταν σημαντικό για εκείνον».

«Έχω αυτόν τον θησαυρό να τον κρατάω πολύ, πολύ κοντά στη ζωή μου όλη την ώρα, κάτι που είναι υπέροχο», είπε για τη δουλειά της στον καναδικό οργανισμό, ο οποίος είναι ξεχωριστός από το Ίδρυμα Matthew Perry των ΗΠΑ που ιδρύθηκε λίγο μετά.

Η Caitlin πρόσθεσε ότι η Perry «είχε αυτή την ικανότητα να γεμίζει ένα δωμάτιο με φως. Όταν οι άνθρωποι βρίσκονταν σε ένα δωμάτιο με τον [Matthew], υπήρχε αυτή η μαγνητική ενέργεια».

Σχεδόν 2 μήνες μετά τον θάνατό του Matthew Perry η Jennifer Aniston έκανε μια αποκάλυψη

DPG Network